-
September 8th, 2014, 18:52
عضو انجمن
اتفاق عجیب و غریب در اینترنت مخابرات ( بسته شدن سرویس های کاهش پینگ ) !!!
سلام ما چند تا سرور ایرانی کانفیگ کردیم اکثراً ویندوز و میکروتیک برای سرویس کاهش پینگ و برداشتن لیمیت شبانه که تا دیروز همه چیز بخوبی کار میکرد اما از امروز ظهر کلاً نمیشه به سرورا متصل شد سرورا از پارس آنلاین و شاتل
یعنی مخابرات پروتکلهای داخلی رو بست ؟؟؟؟!!!! با پشتیبانی 2020 چند باری تماس داشتم مثل همیشه پاسخ بی ربط به موضوع ... روی چندین سیستم عامل و دستگاه دیگه هم تست کردم متصل نمیشه که نمیشه !
الان فقط کاربرای adsl مخابرات ما اعلام میکنن که نمیتونن متصل بشن و خطای 807 میگیرن !
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014 18:52
# ADS
-
September 8th, 2014, 18:57
عضو انجمن
پاسخ : اتفاق عجیب و غریب در اینترنت مخابرات ( بسته شدن سرویس های کاهش پینگ ) !!!

نوشته اصلی توسط
ali0000
سلام ما چند تا سرور ایرانی کانفیگ کردیم اکثراً ویندوز و میکروتیک برای سرویس کاهش پینگ و برداشتن لیمیت شبانه که تا دیروز همه چیز بخوبی کار میکرد اما از امروز ظهر کلاً نمیشه به سرورا متصل شد سرورا از پارس آنلاین و شاتل
یعنی مخابرات پروتکلهای داخلی رو بست ؟؟؟؟!!!! با پشتیبانی 2020 چند باری تماس داشتم مثل همیشه پاسخ بی ربط به موضوع ... روی چندین سیستم عامل و دستگاه دیگه هم تست کردم متصل نمیشه که نمیشه !
الان فقط کاربرای adsl مخابرات ما اعلام میکنن که نمیتونن متصل بشن و خطای 807 میگیرن !
تجربه ای که دارم اینه که پشتیبانیشون مخصوصا خانوما از هیچی مطلع نیستن و هیچ دانشی ندارن اینترنت هم که به مشکل برمیخورد میگفتن بتدا کانکشن رو bridge قرار بدید و کد خطا رو بدید تا راهنمایی کنیم!
نظرم اینه شما زنگ بزن یک درخواست شکایت بده شکایت رو خوب رسیدگی میکنن
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 19:01
عضو دائم
پاسخ : اتفاق عجیب و غریب در اینترنت مخابرات ( بسته شدن سرویس های کاهش پینگ ) !!!

نوشته اصلی توسط
ali0000
ظاهرا به سمت برخی مراکز بسته شده فقط.
احتمالا دارند یا تست میکنند یا ترافیک را به دلیل قوانین ترافیک داخلی مسدود کردند.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 19:03
عضو انجمن
تو مخابرات مگه اپراتور هم پیدا میشه؟ همشون رو جمع کنی سر هم اندازه یه هاستینگ تازه کار اطلاعات ندارن.
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 19:35
بهتر است شب تست نمایید شاید پورت ها رو بسته اند
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 19:57
عضو انجمن
کدام شهر هستید ؟
تهران هستیم مشکلی نداریم
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 20:02
عضو انجمن
جای تعجب داره اگه پورت داخلی بسته باشن ، مگه ارتباط بانکها و ادارات دولتی با همین اتصالات v-p-n نیست ؟ بعدشم اگه بحث بر محدود سازیه چرا فقط مخابرات ؟ الان از هر ISP بغیر از مخابرات به راحتی متصل میشن دوباره زنگ زدم با سماجت مجبورشون کردم به واحد فنی یا بقول خودشون noc ارجاع دادن موضوع رو توضیح دادم میگه مودمو خاموش کنید بعد از 5 دقیقه روشن کنید ! کاش 4 تا آدم آشنا به امور شبکه و اینترنت پشت این تلفنا بود :|
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
کدام شهر هستید ؟
تهران هستیم مشکلی نداریم
تهران - الان شما pptp به سرور ایران اتصال داری ؟؟
-
-
September 8th, 2014, 20:06
اینترنت مخابرات دارم اگه خواستید چک کنم واستون
به سمت افرانت بازه؟
-
تعداد تشکر ها از ms96 به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2014, 20:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ms96
اینترنت مخابرات دارم اگه خواستید چک کنم واستون
به سمت افرانت بازه؟
با تشکر از همکاری شما ، اطلاعات تست پیام خصوصی گردید
-
-
September 8th, 2014, 21:47
عضو انجمن
آون موردی که نام بردید بله بدون مشکل وصل میشه
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید