نوشته اصلی توسط
geniuser
آقا ما خریدیم امیدوارم مثه این شرکتای چرت و پرت مثل دوریس وب نباشید
چون تعریفتون رو شنیدیم اومدیم از شما خرید کردیم کارتون رو خیلی ها تایید کردن خدا کنه ما پشیمون نشیم اگر کیفیتتون خوب باشه و آپتایمتون همیشه ۱۰۰ باشه خودم براتون نمایندگی میزنم لالیگا فروشتون ۲۰۰ برابر بشه ان شالله
- - - Updated - - -
سوالی که هست اینه که وقتی که ما نمایندگی بگیریم از شما
به ازای هر وی پی اسی که سفارش بگیریم یه دونه به حسابمون حساب میکنید یا این که باید ابتدا چند تعداد یکجا بخریم بعد بریم بفروشیمشون ؟
با تشکر از شما دوست عزیز و خرید خود در مورد کیفیت کاربران که خرید می کنند از ما مطمئن باشند جون شبانه روز داریم فعالیت می کنیم که کاربران راضی باشند منتی هم بر سر کاربران نمی باشد خدا را شکر با فعالیت خود چه در کیفیت و چه در پشتیبانی خود را ثابت کرده ایم .انشاالله از همکاری با ما لذت خواهید برد.اما ای کاش دوست عزیز اسم شرکت و یا همکار من را به این شکل نمی بردید به خدا یی که بالای سرم هست من حتی نمی شناسمشون اما حتی با همکارانم و یا حتی همکارانی که چشم دیدن ما هم ندارند همیشه برادر بودیم و صادقانه یاد کردیم شاید برند نام برده شده هم مشکلات خاص خود را داشته و یا حتی مشکلی نداشته اما در کل از شما مچکر هستم به دلیل انتخاب و ایمدواریم کمتر شاهد مشکل از سوی ما باشید
در مورد نمایندگی هم اصلا تعداد مهم نمی باشد چه یک خرید کنید چه ده تا فرقی نیم کنه کاربر هر شکلی که فکر کرد راحت تره اقدام کنه می خواهید کل هزینه را بدهید می خواهید تکی تکی خرید کنید هر شکلی که کاربر راحت باشه ما مشکلی نخواهیم داشت
- - - Updated - - -
اطلاعیه مهم: تا پایان شب 4 شنبه موجودی ام اس ام هاست به این شکل است در kvm تحويل خودکار امکان ارائه 6 سرور وجود دارد با کیفیت فوق العاده تست قبل از خرید امکان پذیر است بدون پرداخت هزینه.و در این سرور ها اگر سفارش داشته باشید تا پایان روز 4 شنبه به کاربران 6 هزار تخفیف می دهیم.در سرور vmware المان هم حدود 4 عدد سرور امکان پذیر است در صورت سفارش 6 هزار تخفیف می دهیم کیفیت فوق العاده است در مورد کشور انگلستان هم محدودیتی نداریم در صورت امکان خوشحال می شویم با سفارش خود و انتخاب خود عیدی مناسبی به شما دوستان داده باشیم با تشکر عید بر شما مبارک
- - - Updated - - -
اطلاعیه جهت آشنایی با کیفیت ام اس ام هاست : با درود خدمت شما دوستان می خواهم این بار شرایط بهتری را برای شما کاربران در نظر بگیرم انشاالله که تخفیف مناسبی باشد تنها جهت بررسی کیفیت ام اس ام هاست و خدمات سایت این تخفیف داده می شود دوستان دقت نماییند افرادی که تا پایان هفته جاری سفارشات خود را انجام دهند 7 هزار تخفیف داده می شود امکان تست رایگان فراهم است .
- - - Updated - - -
با درود خدمت کاربران عزیز سروهای شما وصل شد با تشکر از همکاری مدیران و همکاران عزیز دقت فرمایید
فیلم تهیه شده در سایت در قسمت اخبار با ما موجود است اطلاعیه های سایت مراجعه فرمایید.
- - - Updated - - -
طرح امروز 8 عدد سرور مجازی موجود می باشد دوستانی که سفارش بدهند تا پایان شنبه ۱۰ هزار تخفیف داده می شود منتظر سفارش شما دوستان هستیم تست رایگان هم موجوده