از هاست دی ال هاست داریم
ولی فعلا سایت اصلی رو روش بالا نیاوردیم
فعلا رو ****** هستیم که گاها تو یه صفحه خاص از سایت رکوئست تایم اوت میده واسه 40-50 درصد مشتریها و بازدیدکننده ها . از هاستینگ سوال میکنیم میگن مشکلی نداریم . خودمون هم تایم اون صفحه رو گذاشتیم رو 0 که آنلیمیتید بشه که باز هم حل نشد !
میخوایم هاست رو تعویض کنیم که اگر احیانا مشکل از هاست باشه برطرف شه و هاستی هم انتخاب کنیم که اگر مشکل باهاش حل شد رو همون هاست بمونیم
ایشون از پورت صحبت کردند و من هم سوال پرسیدم
وگرنه میدونم پورت چیه
فقط چون تجربه ندارم نمیدونم اگر پورت پائین باشه باعث چه مشکلاتی میتونه رو سایت بشه
از کجا به این نتیجه رسیدید که رو پهنا و این چیزا حساس هستم ؟ o.0
پهنا موضوعیه که میشه با هزینه اضافی برطرفش کرد و مشکلی برای سایت پیش نیاد
ولی بضی مسائل هستند که در صورت ایجاد مشکل برای سایت ، نه راه پس میمونه واست نه راه پیش . همیشه که نمیشه برای مشکلات سایت اینترنت بی کیفیت مشتری رو بهانه کرد !
کی میگه ماستش ترشه ؟!
از هر هاستینگ معتبر تا نامعتبری بپرسی میتونید سایت ما رو هاست کنید مسلما میگن بله !
از همین سایت و سایتهای مشابه استفاده کردم
ولی هیشکدوم نتونستند وب سرویس ****** رو تشخیص بدن !
نمیتونیم روی شرکتهایی که معروفیت ندارند و ازشون فیدبکی هم نمیشه گرفت ریسک کنیم و سایت بالا بیاریم
هاست دی ال سایتهای بزرگی رو داخل ایران میزبانی میکنه
شما از کجا میگید سرورهای ایرانیش مشکل قطعی و وصلی دارن ؟
- - - Updated - - -
موضوع اصلی اینه
سایت ما حداقل در 4 روز هفته سرعتش در ساعات خاصی از روز پائین میاد
و اغلب هم یه صفجه خاصی از سایت که هر خریداری به این صفحه از سایت هدایت میشه خطای رکوئست تایم اوت داریم
طبق فیدبکی که داریم به احتمال زیاد مشکل از تعداد مراجعه کننده هم نیست . چون نصف شب هم مشکل افت سرعت هم داشته ایم
البته این افت سرعت واسه همه نیست . مثلا واسه خود من تا حالا اتفاق نیفتاده . ولی رکوئست تایم اوت چرا !
****** که میگه مشکل از ما نیست
ولی بعد اینکه همکارا بخش فنی ****** رو کمی تحت فشار گذاشتند طرف گفت ممکنه تامین کننده اینترنت سرورهای ایرانیمون که شرکت افرانت هست با بعضی isp ها مشکل داشته باشه که دلیل افت سرعت میتونه به همین خاطر باشه !!! (کلا جواب قطعی نمیده ******)
از این طرف هم واسه مشکل رکوئست تایم اوت ، زمان رو گذاشتیم رو 0 که یعنی بینهایت . ولی باز هم این خطا رفع نشده
برنامه نویسمون هم که میگه مشکل خاصی نداریم !
حالا تنها راهمون تعویض هاست هستش
از هاست دی ال هاست گرفتیم که سایت رو ببریم روش
اگه اونجا دیدیم مشکل سرعت و خطای رکوئست دیگه نیست مشخص میشه که مشکل از هاست ****** بوده
ولی برنامه نویسمون میگه اگه برید رو هاست دی ال دست به کد نمیزنم (عجب گیری کردیم)
چون هاست دی ال مخصوص سایتهای دانلوده و سایت ما رو نمیتونه میزبانی کنه
یه بهانه دیگه هم اینکه وب سرور هاست دی ال لایت اسپیده که به درد کار ما نمیخوره !!
میگه parsdev خوبه !
میگیم وب سرور ****** هم طبق اونچه که تو سایتش نوشته لایت اسپیده
میگه نه . من دوستم اونجا کار میکنه . میگه واسه کلاس کاری نوشتیم لایت اسپید . وگرنه وب سرویس ****** آپاچیه
خودمون هم که گشتیم نتونستیم متوجه بشیم وب سرویس ****** واقعا چیه !
حالا ما بین مهاجرت به هاست دی ال و پارس دو موندیم !