اینو چند بار جواب دادم ! بله شما میتونید منتقل کنید.منظورم پنل زرد رنگ بود ها !! نه نارنجی ، با این اوصاف اگه پنل زرد رنگ را با پی پال شارژ کنیم ، باز هم این مشکل وجود دارد ؟
و دیگر اینکه آیا پنل زرد رنگ می تونه در آینده خودش مستقیم ریسلر بشه و دامنه های موجود در این پنل را شخصا و بدون دخالت و یا اجازه کسی منتقل کنه به پنل جدید
درسته. اون میتونه پسورد رو عوض کنه و به پنل نارنجی لوگین بشه و از اونجا پسورد پنل زرد رو هم عوض کنه.اینطور که من فهمیدم ، احمد می تونه همه بلایی سر پنل نارنجی بیاره ، حتی اون را ببنده و یا پسوردش را عوض کنه و مدیریتش را خودش در دست بگیره ، در این صورت چه تاثیری روی پنل زرد می زاره ؟! (خیلی سخت شد ، شرمنده )
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
بله میتونید اما زیاد کار جالبی نیست ! مخصوصا اگه مشتری باشن طرفتون ! چون دائم براشون ایمیل انتقال صادر میشه و جالب نیست.والبته یک سئوال دیگه...
فرض کنید من جوادم
من "جواد" یک پنل سلاب بیس در دایرکت آی دارم. دامین ها همیشه در پنلم هستند، بعد اگر کار مالی داشته باشم دامنه رو به پنل علیرضا زرد منتقل کنم، پرداخت انجام بشه، بعدش برگردونم به جواد، آیا می تونم همیشه از این کار استفاده کنم؟
اگر جواب مثبت بود، برای دامین های مشتریانم (جواد) که بهشون پنل برای مدیریت دامنه می دیم، می تونم همین کار رو بکنم؟