up
up
R-IR-DH-2 - فضا : 10000 مگابایت - پهنای باند : 240000 مگابایت
Control Panel : Directadmin | Datacenter : Parsonline | Account : 20 | DNS : Dedicated | بقیه امکانات : نامحدود
ماهانه 95 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش نمایندگی میزبانی وب لینوکس ایران
![]()
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام و احترام
با نور وب در خدمتتون هستیم.
ما دو سرور اختصاصی داریم و ریسلر و نمایندگی از جایی نداریم.
10 گیگ / لینوکس / دایرکت ادمین / ایران (نور وب) : ماهیانه 14 هزار تومان
هاستینگ نور وب - Noor-Web » نمایندگی
سلام
در صورت تمایل در خدمتیم
نمایندگی هاست دایرکت ادمین ایران - دیتاسنتر پارس انلاین تهران
هاست نتورک - میزبان قدرتمند ایرانیان
نمایندگی سی پنل ایران - دیتاسنتر پارس انلاین تهران
هاست نتورک - میزبان قدرتمند ایرانیان
موفق باشید
up
- - - Updated - - -
خریداری شد
با سلام
پنل مورد نظر شما با پهنای باند نامحدود از دیتاسنتر افرانت قابل ارایه می باشد
نمایندگی هاست ایران | XZN Hosting
iranrs220000 تومان
- ۱۰ گیگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- تعداد هاست نامحدود
- DirectAdmin پنل هاست
- محل سرور ایران
- ماهیانه ۲۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۲۰۰۰۰۰ تومان
- - - Updated - - -
عذر خواهی می کنم پست آخر شما را ندیدم
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
در خدمتیم :
www.webhostingtalk.ir/f20/121251/
برای نمایندگی نیز شرایط بالا را داریم هزینه ها را اگر خواستید بفرمایید تا هزینه ها ارسال گردد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
آقا از خود شما خریدم 3 روز تیکت زدم نه جواب میدید نه چیزی پشتیبانی این طوره خواهد بود تکلیف مون رو بدونیم از جای دگیری خریداری کنیم.
مثلا php my admin وارد نمیشه
فایل زیپ بالای 500 مگابیت رو نمی تونم از زیپ خارج کنم conections time out میده .دیتابیس مشترک ام 170 مگ هست بالای 120 مگ نمیشه از پنل رستور کرد!!!
- - - Updated - - -
من تو یاهو از دوستاتون هستم پهنای باند بیشتر میدید؟ آقای فاتجی
سلام دوست عزیز
از دیتاسنتر افرانت می توانم به شما سرویس مورد نظر رو ارائه بدم در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)