من دو هفته پيش رفتم علاءالدين كه يك سري از مدلهارو از نزديك ببينم و تصميم گيري كنم.
اوّل وارد مغازه شديم، مدلي كه ميخواستم ببينم رو گفتم؛ طرف گفت يك مدل بهتر داريم! گفت بذار نمونشو بدم ببيني!
آورد من ورداشتم گرفتم دستم؛ حافظه داخلي بايد ۸ باشه چهار بود (روي جعبه ۸ زده بود، توي موبايل هم جالب بود كه ۸ زده بود ولي كلاً ۱ گيگ در دسترس بود كه ما ميگيم ۴ بود)
رم بايد ۲ گيگ باشه كه چك كردم ۱ گيگ بود و جالبتر اينكه اينهم دستكاري شده بود ۲ زده ولي ۱ گيگ بيشتر نبود.
Imei دستگاه دستكاري شده بود و مطابقت نداشت.
گفتم خب اگر اينو بخوايم چي؛ طرف گفت، نرم افزار رايگان نصب ميكنيم رايگان پانچ ميكنيم و ... ولي بايد ۱۰۰ ت هزينه كنيد تا نرمافزار ويآيپي بريزم و به نام خودتون ثبتش كنم!! (كه اصلاً به درد ما نميخوره تو ايران)
گفتم صبر كن، رفتم اونور براي لوازم جانبي
۳ تا قاب ژلهاي مثل هم آورد گفت اين مقاومه، اين مقاوم نيست، اينم آشغاله == به ترتيب ۳۰، ۱۵، ۵!!
روكش صفحه نانو كربن كه مغازه ديگه ۲۰ الي ۳۰ ميدادن (بازار موبايل) داخل علاءالدين ميگفتن اين سوپر نانو كربن (خر ميكردن، هيچ فرقيم نداشت، حتي بستهاي كه داخلش بود با اوني كه تو بازار موبايل بود يكي بود) خلاصه اينو ميدادن ۶۵ تومن!
خلاصه آخر سر هم گير داده بود كه اگر ميخوايد گوشي رو بيمه ميكنيم، بعد صفحه نمايش حساس هست بايد سوپر نانو كربن بندازيد!!! تا آسيب نبينه چون ممكنه بعد از ده روز خراب بشه!! (خالي ميبندن يعني ....)، كيف ژلهاي از اون مدل خوبه بندازيد، و ...
در هر حال من گوشي خودم رو از طبقات ۵ و ۶ ميخرم هميشه، اونجا آشنا داريم گوشي اصلي هست و دروغ هم نميگن ولي قيمتشون قيمت رسمي هست و يك ذره هم پايين تر نميان.
يعني دروغ داريما!!!![]()