نوشته اصلی توسط
pamenary
با سلام ی سایت وردپرسی هست که بازدید بالای 15 هزار تا دارد و الان هم در سرورهای
HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال میزبانی می شود و خیلی خیلی از همه لحاظ ( پشتیبانی،دان تایم پایین،
امنیت) راضی هستم ولی به دلیل افزایش بازدید سایت و مصرف پهنای باند چند وقتی که در قسمت سی پنل سی پی یو بین 80-100 پر که باعث شده زمان لود بالا بره و بازدید کم تر شود.
می تونم پنل ارتقا بدم ولی فکر می کنم با این هزینه ای که من در ماه دارم می دهم سرور بسیار قوی می شه تهیه کرد
در حال حاظر ماهی 120 تومان هزینه هاست می شود.
لطفاً مشخصات سرور - نام دیتا سنتر و
تمام هزینه هایی که بعد از تهیه سرور باید انجام شود گفته شود (کنترل پنل،وب سرور و....)
نکته : از هر شرکتی که تهیه شد باید پشتیانی و امنیت تظمین شود.
همراه با ضمانت برای آپتایم. امنیت و پشتیبانی در سطح معمولی توسط ما انجام می شود اما در نظر داشته باشید نباید در مواردی که انجام می شود کنجکاوی نمایید و مواردی را تغییر بدهید، با این شرایط اگر هک شوید مرتبط به کنجکاوی شما است و مسولیت آن بر عهده شما خواهد بود.
پلن پیشنهادی :
تست سرعت : 
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است.
قبل از سفارش حتما با واحد فروش مکاتبه نمایید.