-
August 30th, 2014, 23:56
عضو انجمن
استخدام نویسنده
با درود و احترام.
دوستان عزیزی که توانایی نویسندگی (در هر تارنمایی (سایتی)) رو دارن لطفا روزمه و شرایط کار خودشون (تعرفه برای هر پست و....) در این تاپیک اعلام ، و اعلام آمادگی کنند.
بزودی تارنمای (سایت) تیم کاریابی هم فعال خواهد شد که پیوندش (لینکش) رو هم حتما قرار خواهیم داد.
در حال حاضر نیازمند چند نویسنده هستیم اما نمیشه گفت این تعداد ثابت هست دوستان زیادی هستند که نیازمند نویسنده حرفه ای از تیم ما هستند.
لطفا در این پست اگر توانایی های دیگه مربوط به نویسندگی نظیر ترجمه پست و نمونه کار(این مورد بصورت خصوصی هم امکان پذیر میباشد) و..... دارید رو سعی کنید حتما قید کنید.
اما خواهشا تمام مشخصات رو دقیق اعلام کنید.
این تاپیک و همچنین پست مدام در حالت بروزرسانی قرار خواهد گرفت.
باتشکر و امید موفقیت همگی دوستان
ویرایش توسط TN Projects : August 31st, 2014 در ساعت 00:00
دلیل: ویرایش لغوی
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2014 23:56
# ADS
-
August 31st, 2014, 00:08
پاسخ : استخدام نویسنده
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 00:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HPxf
بنده هستم
لطفا به موارد زیر توجه کنید که در پست مرجع هم قید شده :
دوستان عزیزی که توانایی نویسندگی (در هر تارنمایی (سایتی)) رو دارن لطفا روزمه و شرایط کار خودشون (تعرفه برای هر پست و....) در این تاپیک اعلام ، و اعلام آمادگی کنند.
لطفا در این پست اگر توانایی های دیگه مربوط به نویسندگی نظیر ترجمه پست و نمونه کار(این مورد بصورت خصوصی هم امکان پذیر میباشد) و..... دارید رو سعی کنید حتما قید کنید.
با تشکر
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
August 31st, 2014, 01:34
بنده خودم نویسنده کپی پیست هستم وسایت موزیک یکی از دوستانم کاره مترجمی انجام میده.خواستید در خدمتیم
خودم برای کپی 200
موزیک 500
و دوست مترجمم برای هر یک کلمه 10 تومن میگیره
ویرایش توسط bikas : August 31st, 2014 در ساعت 12:13
-
تعداد تشکر ها از bikas به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 01:43

نوشته اصلی توسط
TN Projects
با درود و احترام.
بزودی تارنمای (سایت) تیم کاریابی هم فعال خواهد شد که پیوندش (لینکش) رو هم حتما قرار خواهیم داد.
در حال حاضر نیازمند چند نویسنده هستیم اما نمیشه گفت این تعداد ثابت هست دوستان زیادی هستند که نیازمند نویسنده حرفه ای از تیم ما هستند.
اما خواهشا تمام مشخصات رو دقیق اعلام کنید.
این تاپیک و همچنین پست مدام در حالت بروزرسانی قرار خواهد گرفت.
باتشکر و امید موفقیت همگی دوستان

من میتونم در زیمنه سایتهای موزیک و نرم افزار اختصاصی فعالیت کنم.قیمت هم برای هر پست چهارصد تومن.البته کاملا اختصاصی.با اف تی پی و وردپرس هم کار کردم و با وی پی اس هم اشنایی دارم.با افزونه سئو هم کار کردم.
-
تعداد تشکر ها از morteza1380 به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 07:30
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از peyman0742 به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2014, 12:45
عضو انجمن
باتشکر لطفا راه ارتباطی هم قرار بدید.
برای چند تارنما نیاز به نویسنده هست لطفا اگر ممکن هست ترجیها راه ارتباطی آنلاین قرار بدید.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
August 31st, 2014, 14:14
ترجمه فوری و با کیفیت کلمه ای 10 تومان در خدمتم
نمونه خواستید ایمیل بدین خدمتتون تقدیم کنم
-
-
September 1st, 2014, 20:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid53214
ترجمه فوری و با کیفیت کلمه ای 10 تومان در خدمتم
نمونه خواستید ایمیل بدین خدمتتون تقدیم کنم
لطفا راه ارتباطی آنلاینتون یا شماره تماستون رو ارسال کنید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bikas
بنده خودم نویسنده کپی پیست هستم وسایت موزیک یکی از دوستانم کاره مترجمی انجام میده.خواستید در خدمتیم
خودم برای کپی 200
موزیک 500
و دوست مترجمم برای هر یک کلمه 10 تومن میگیره
لطفا راه ارتباطی آنلاین یا شماره تماستون رو + مواردی که نیاز به گفتن میدونید رو ارسال کنید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
peyman0742
مترجم
لطفا تعرفه و موارد تکمیلی رو اعلام کنید.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
September 1st, 2014, 20:56

نوشته اصلی توسط
TN Projects
لطفا راه ارتباطی آنلاینتون یا شماره تماستون رو ارسال کنید.
- - - Updated - - -
لطفا راه ارتباطی آنلاین یا شماره تماستون رو + مواردی که نیاز به گفتن میدونید رو ارسال کنید.
- - - Updated - - -
لطفا تعرفه و موارد تکمیلی رو اعلام کنید.
ایمیل پخ شد
-
تعداد تشکر ها از hamid53214 به دلیل پست مفید