سلام، سایت های مورد نظر در چه زمینه ای فعالیت دارن؟
سلام، سایت های مورد نظر در چه زمینه ای فعالیت دارن؟
موضوعاتی که فرمودین معمولا سایتهای کمتری موجود هست
برای یکی از موارد هفته آینده واستون مشخصات ارسال میشه لطفا ایمیلتون رو هم خصوصی بفرستید.
دوست گرامی تارنمهای (سایتهای) متعددی هستند و برای فراهم آوردن یک زمینه مناسب جهت کسب درامد دوستان در این تاپیک نویسنده هایی که مورد تائید هستند رو به سایتها معرفی میکنیم.
زمینه های فعالیت رو لطف کنید + توضیحات تکمیلی. با کمال میل درخدمتیم.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
با اجازه از استارتر محترم دوستانی که هنوز به دنبال نویسندگی هستند به تایپیک زیر حتما سری بزنند
با سپاس
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...08#post1325308
دوستان گرامی که در زمینه اخبار گیم (بازی) میتونن فعالیت کنن رزومه رو ارسال کنند.
تشکر![]()
ویرایش توسط TN Projects : June 24th, 2015 در ساعت 15:20 دلیل: ویرایش لغوی
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
منم هستم
id yahoo: ko9ol30@yahoo.com
لطفا اد کنین
نویسندگی حرفه ای سایت موزیک (تغییر تگ,آپ تایم,پر کردن افزونه سئو و....) - حداقل قیمت هر پست 500 تومان
نویسندگی سایت فیلم و سریال (به صورت پر کردن آرشیو) - قیمت ها با توجه به شرایط از 250 تومان برای هر پست شروع خواهد شد
سلام
من در ضمینه های وردپرس ، سایت های قالب ، اسکریپت دونی ها و ...تخصصی
ایمیل
alirezarazmjo@gmail.com
موبایل
09175139045
من روزی 10 مطلب میزام یا 15 تا هر مطلب 450 یا 500
ko9ol30@yahoo.com
یا توافقی
با سلام و با اجازه از صاحب تاپیک .
دوستانی که در زمینه اخبار گیم (بازی) میتونن فعالیت کنن رزومه خودشون رو ارسال کنند.
با تشکر
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)