شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دوست عزیز همه افرادی که نصب کردن همه دروز زدن و سی پنل هیچ موقع نمیاد به خاطر دو سه تا شرکت ایرانی قوانین امریکارو زیر پا بزاره
این ای پی ها متعلق به اقای رضا اچ اف تو همین انجمن هستن که تو انگلیس شرکت دارند و از ایشون تهیه شده برای همین هویز ای پی ها انگلیس هست البته ایشون ای پی هارو به شخص که گفتین فروخته و هویزش رو به اسم شرکت اونا زده می تونید از همین انجمن سرچ کنید و تایپیک خرید فروش رو ببینید
معذرت میخوام یعنی شما میگید سی پنل به خاطر 35 دلار اومده قوانین آمریکا رو زیر پا گذاشته ؟
اها معذرت میخوام شما نامه زدین که ما میخوایم دورتون بزنیم تهدید نیست بعد دورشون زدین طوری که خودشون نفهمند بعد استفاده میکنید حالا من ربط نامه رو به این مسئله نمیدونم چیه
دوما اینکه هیچ وقت ای پی به هویز ایران تغییر داده نمیشود انگلیس میمونه چون ای پی ها برای شرکتی که تو انگلیس هست گرفته شده حالا شما هر کجای دنیا بخواین استفاده کنید
کی گفته نمیشه روی ای پی ایران سی پنل نصب کرد ؟ یک سال پیش که نصب میشد الانش ر دقیق نمیدونم اگه خیلی ضروریه باشه تست میزنم
شما چند بار مستقیم لایسنس گرفتین دوست عزیز باید خدمتون عرض کنم که buycpanel یک پارنتر سی پنل هستش و سی پنل لایسنس ماهانه برای وی پی اس نمیده تا جایی که ما یادمونه فقط سالانه میده
دوست عزیز یک شرکت که میلیون ها روزانه درامدشه به خاطر 15 دلار نمیاد در خودشو تخته کنه و قوانین امریکا رو زیر پا بزاره حالا هر کی میخواد نامه بده چه اون شخص ریس جمهور عزیزمون روحانی باشه چه ...
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
گفته آقاي عيسيلو مورد تاييد هست.
مورد داشتيم مشتري اومده بود لايسنس سيپنل رو خريد كرده بود از طريق ما و اتوماتيك ثبت شده بود
نميدونم چي پيش خودشون فكر كرده بودند كه آيپي ايران براي لايسنس دادند و اصلاً سيپنل مجال نداد لايسنس صادر بشه، صادر نشده حذف كرد
پ.ن: الان ميان به انحراف ميكشن
منظور از سيپنل همون بايسيپنل هست. اگر خواستيد از پنل و تيكت شات بدم
حتي اين شركت حاضر نشد هزينه مارو برگردونه![]()
ویرایش توسط CityKala.net : August 30th, 2014 در ساعت 23:01
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
شما منتظر باشید سماغ به دست وقتی تغییر کرد بهتون میگیم معمولا چند ماه زمان میبره اما طبق قوانین رایپ هر /24 میتونه اطلاعاتش از 0 تا صد تغییر بکنداها معذرت میخوام شما نامه زدین که ما میخوایم دورتون بزنیم تهدید نیست بعد دورشون زدین طوری که خودشون نفهمند بعد استفاده میکنید حالا من ربط نامه رو به این مسئله نمیدونم چیه
دوما اینکه هیچ وقت ای پی به هویز ایران تغییر داده نمیشود انگلیس میمونه چون ای پی ها برای شرکتی که تو انگلیس هست گرفته شده حالا شما هر کجای دنیا بخواین استفاده کنید
کی گفته نمیشه روی ای پی ایران سی پنل نصب کرد ؟ یک سال پیش که نصب میشد الانش ر دقیق نمیدونم اگه خیلی ضروریه باشه تست میزنم
شما چند بار مستقیم لایسنس گرفتین دوست عزیز باید خدمتون عرض کنم که buycpanel یک پارنتر سی پنل هستش و سی پنل لایسنس ماهانه برای وی پی اس نمیده تا جایی که ما یادمونه فقط سالانه میده
شما که درست مطالعه نمیکنید بهتر است موردی را مطرح نکنید من جایی نگفتم که نامه زدیم پس اول مطالعه بکنید و سپس پاسخ بدهید!
شما وقتی باز اطلاعات ندارید بهتره حرف نزنید بای سی پنل لایستس سرور مجازی و اختصاصی به صورت ماهیانه میدهد اگر باز میخواهید عکس بدهیم؟
شما کانفیگ شبکه را از من یاد گرفتید حالا دارید برای بنده اطلاعات فنی میدهید که خودتان نمیدونید چیه؟
جالبه آب های جوب به جای اینکه از بالا به پایین بیاد از پایین به بالا میره!
البته این ها از زمانی پیش آمد که تراکتور اختراع شد زمانی که تراکتور اختراع شد و چرخ های جلو کوچیکتر از چرخ های پشت شدند این کوچیک ها فکر کردند خیلی بزرگ شدند
تقصیر شما نیست تقصیر شرکت تراکتور سازیه که این مورد را برای شما تداعی کرد!
- - - Updated - - -
با نگاه به روش کسی که چند سال در این کار باشد متوجه میشود!
یک شیمی دان نیاز نیست هر چیزی را آزمایش بکند از اول میتونه ضریب عملکردش را متوجه بشود!
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اها شما که با دقت میخونید بهتر فهمید بنده عر کردم بای سیپنل پارنتر هستش و سی پنل ماهانه ارئه نمیده فکر میکنم سی پنل با بای سی پنل زیمن تا اسمون فرق داره اها
شما که مطالعه میکنید درست پس چطوری ovh از المان ای پی داره بعد وصل کرده فرانسه آها حتما اون هم مثل شما ایمل زده به رایپ که تغییر ندین گو لوکیشن رو ؟
من حرفی ندارم مردم خودشون شعور دارن و میفهمن دیگه نیازی نیست که انقدر علدورم بلدورم بکنید وقتی یه اقای المنتری میگد یا نظریه های خودتون حرف نزنید پس خودتوت چطور جرائت دارین ؟ با توهماتون جواب بدین ؟ منظورم سئوال اقای پارسی شاپ بود
هههههههههه خوبه یه شماره پورت گفتی هههه کانفینگ بکه میگفتی ادعا میکردی شبکه رو شما تو ایران اوردی
در ضمن ربطی به تراکتور این حرفا نداشت ؟ داشت نمیخوام تایپک به حاشیه بکشم و موضع انجمن از این بحثا خارجه والا میدونستم چطور باید جوابتونو بدم
https://www.maxmind.com/en/home
Free Product Demo | IP2Location.com
http://myip.ms/info/whois/5.56.132.18
اول راجع به دوستان که میگن آی پی ها انگلیس هست - خیر انگلیس نستند و سی پنل هم متد تشخیصش اینقدر ضعیف نیست , آی پی ها هم به ایران Route شده
بعد اینکه آقای عیسی لو من قصد توهین + دعوا + بحث تند ندارم
کاری که طبق اصول شبکه باشه و همین پورت فورواردینگ که فرمودید با NAT انجام میشه و هیچ ایرادی تا حالا نداشته طی 2 ماه تستی که روی وی پی اس های مختلف انجام شده
SQUID و CSF هم اون کار رو نمیکنند و مشابهش رو انجام میدن - SQUID هم یک کش هست و میشه به عنوان پرا کــسـی استفاده کرد ازش و ترافیک رو هداست کرد
حالا پورت فورواردینگ و SQUID و CSf در جند جا عرض کردید و همه جیز رو دور دادید نمیدونم دلیلش جیه ولی بهترین راه همین بود که دوستمون اسکریپت امادش رو از گیتهاب قرار داد !!و به صورت دستی هم میشه این کارو کرد
و استفاده ی دیگر این اسکریپت هم به این صورته که شما یک لایسنس میگیرید و روی چند سرور با این متد استفاده میکنید !!!!در آخر هم نیازی نمیبینم کنترل پنل سی پنل رو در داخل استفاده کنم !! وقتی دایرکت ادمین به این خوبی در دسترس هست یا میشه با یک کانفیگ ساده ی LAMP یا LEMP به همون نتیجه رسید - مشکل اینه که به جای یادگیری کار با لینوکس و STACK های مختلف بیایم و دور بزنیم و......
ویرایش توسط par30shop : August 30th, 2014 در ساعت 23:31
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
سلام
شما در وحله اول باید بدونید بای سی پنل برای خود سی پنل است و دیگر پارتنر ، پارتنر نکنید!
ovh را شما درwho.is اگر ببینید آی پی برای فرانسه خورده آی پی بیش اما who.is آمده location را زده آلمان اما شما وقتی داخل سرور باشید و یک گوگل را باز بکنید google.fr باز میشه
whois اصلا مهم نیست وقتی گوگل به این سادگی میاد این تشخصی را میده پس .... ما الآن چند ساله داریم از OVH سرویس میدهیم کاربران میگن از کشور های مختلف میشه آی پی گرفت میگیم بله اما ارزشی ندارد چرا که کاملا مشخص است که برای فرانسه است چرا که دارد از نتورک فرانسه تغذیه میشود و ....
چیزی هم که گفتید ارتباطی با مورد مبحوث ما نداشت همانطور که دوست خوبمون کاربر پارسی شاپ گفتندو لینک دادند آی پی ها ایرانه اما میتوانید منتظر باشید سایر دیتابیس ها نیز آپدیت بشوند!
لطفا زمانی که در موردی اطلاعات ندارید یا اظهار نظر نکنید و یا اگر میکنید بگین نظر شخصیه و بار علمی ندارد تا در انجمن فردا روزی یکی جست و جو کرد رو حرف های بی پایه و اساس گمراه نشود!
بنده به هیچ یک از عزیزان توهین نکردم اگر میکردم خودشون متوجه میشدند و شما وکیل آنها نیستید آقای المنتوری که میگین گفتند دوستشان این کار را کرده و بنده گفتم بر روی گفته ها و شنیده ها و حدث و گمان نمیشه هیچ نظر مستندی را داشت شما که بدون اطلاع وارد بحثی میشوید که بار علمیش را ندارید حد اقل مطالعه بکنید تا اینطوری دچار اشتباه نشوید!
موفق باشید
شب خوش
- - - Updated - - -
جناب خوش نویس شما با آی پی ایران سی پنل نصب بکنی در حالت پایه نصب میشه وقتی وارد سرور و WHM میشی لایسنس اکسپایر میشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)