صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 56

موضوع: Cpanel در ایران

عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

پیش فرض پاسخ : Cpanel در ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط HPxf نمایش پست ها
    بعصی شرکتها با دور زدن ای پی سیپنل نصب کردند
    جدیدا هم اقای عیسی لو انلاین سرور روی هاست ایران سیپنل نصب کرده اند طی صحبت با ایشون انگاری نامه داده اند به سیپنل و رسمی دریافت کرده امد بهتر است با اقای عیسی لو تماس داشته باشید
    شرکت های دگیری هم از عایران سیپینل میدهند در همین انجمن
    هههههههه
    نمیدونم این کی میخواد از توهم بیرون بیاد
    شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
    http://cp.hostgtx.com/
    skype id : sniper000man

2. # ADS

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط par30shop نمایش پست ها
    فوت کوزه گری ؟ :| دیگه هر کی هرچی بلده میگه فوت کوزه گری
    با ip nat ‌و فوروارد کردن ترافیک به راحتی میشه چنین کاری کرد - تست شده و آقای ایسالو هم این روش رو استفاده کردن
    با سلام
    اولا عیسی لو اینطوری نوشته میشه
    دوما خیر روش ما متفاوت است و با ترکیبی از squid و csf و ... این کار را انجام داده ایم ارتباطی به نتی که گفتید نداره اگر وقت داشته باشم روش اعلامی را تست میکنم و ضعف هایش که کم هم نیست مستند میکنم برایتان
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

دور زدن کسی تایید نمی کند
    از بچه هایی که نصب و استفاده کرده اند سوال کردم پاسخ دادم
    دوست عزیز همه افرادی که نصب کردن همه دروز زدن و سی پنل هیچ موقع نمیاد به خاطر دو سه تا شرکت ایرانی قوانین امریکارو زیر پا بزاره
    این ای پی انلاین سرور است برای سیپنل ایران نگاه کنین
    5.56.132.18
    ای پی انگلیس نمایش می دهد باهاشون در تماس بودم گفتند ای پی ها در هویز تییر نمرده انگلیس نماش می دهد
    این ای پی ها متعلق به اقای رضا اچ اف تو همین انجمن هستن که تو انگلیس شرکت دارند و از ایشون تهیه شده برای همین هویز ای پی ها انگلیس هست البته ایشون ای پی هارو به شخص که گفتین فروخته و هویزش رو به اسم شرکت اونا زده می تونید از همین انجمن سرچ کنید و تایپیک خرید فروش رو ببینید
    نقل قول نوشته اصلی توسط downloaddl نمایش پست ها
    دوستان فقط بلدن بگن دور زدن ?
    خیر کسی دیگه از این روش ها مثله کارت شبکه تانل یا ای پی روتر برای نصب در سرورهای ایرانی استفاده نمی کنه هر لحظه ممکنه لایسنس بسته شه
    کاملا بعضی از دوستان که در این انجمن هم هستند به صورت قانونی نصب کردن
    معذرت میخوام یعنی شما میگید سی پنل به خاطر 35 دلار اومده قوانین آمریکا رو زیر پا گذاشته ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    سلام
    ما نامه نزدیم جوری دور زدیم که هیچ جوره سی پنل آی پی ایران را برای وری فای لایسنس نمیبینه
    ما به صورت کاملا قانونی نصب کردیم شما به این لینک بروید کاملا مستتندات قابل مشاهده است
    http://www.webhostingtalk.ir/f20/121251/
    جنبه تبلیغی ندارد تنها به خاطر روشن کردن این مورد تاپیک اعلام گردید

با سلام
    این آی پی از آی پی های رنج خودمان است که قبلا روی انگستان بود به ایران آوردیم و فعلا تغییر نکرده کشورش اما به زودی تغییر میکند اما ارتباطی به نصب سی پنل ندارد در دیتابیس های سی پنل این ترافیک از ایران به این آی پی داده شده و در حالت پایه امکان نصب ندارد شما اگر این لینک را هم ببینید متوجه میشوید این لایسنسش اکسپایر شده اما کاربران ما بر روی همین سرور دارند از سی پنل قانونی دارند استفاده میکنند که کسانی که خرید داشتند گواه این مورد هستند و بر روی همین آی پی نیز دارند کار میکنند
    لینک :

با سپاس
    عیسی لو
    اها معذرت میخوام شما نامه زدین که ما میخوایم دورتون بزنیم تهدید نیست بعد دورشون زدین طوری که خودشون نفهمند بعد استفاده میکنید حالا من ربط نامه رو به این مسئله نمیدونم چیه
    دوما اینکه هیچ وقت ای پی به هویز ایران تغییر داده نمیشود انگلیس میمونه چون ای پی ها برای شرکتی که تو انگلیس هست گرفته شده حالا شما هر کجای دنیا بخواین استفاده کنید
    کی گفته نمیشه روی ای پی ایران سی پنل نصب کرد ؟ یک سال پیش که نصب میشد الانش ر دقیق نمیدونم اگه خیلی ضروریه باشه تست میزنم
    شما چند بار مستقیم لایسنس گرفتین دوست عزیز باید خدمتون عرض کنم که buycpanel یک پارنتر سی پنل هستش و سی پنل لایسنس ماهانه برای وی پی اس نمیده تا جایی که ما یادمونه فقط سالانه میده
    بعصی شرکتها با دور زدن ای پی سیپنل نصب کردند
    جدیدا هم اقای عیسی لو انلاین سرور روی هاست ایران سیپنل نصب کرده اند طی صحبت با ایشون انگاری نامه داده اند به سیپنل و رسمی دریافت کرده امد بهتر است با اقای عیسی لو تماس داشته باشید
    شرکت های دگیری هم از عایران سیپینل میدهند در همین انجمن
    دوست عزیز یک شرکت که میلیون ها روزانه درامدشه به خاطر 15 دلار نمیاد در خودشو تخته کنه و قوانین امریکا رو زیر پا بزاره حالا هر کی میخواد نامه بده چه اون شخص ریس جمهور عزیزمون روحانی باشه چه ...
    شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762

عضو انجمن par30shop آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    209
    تشکر تشکر شده 
    544
    تشکر شده در
    368 پست

با سلام
    اولا عیسی لو اینطوری نوشته میشه
    دوما خیر روش ما متفاوت است و با ترکیبی از squid و csf و ... این کار را انجام داده ایم ارتباطی به نتی که گفتید نداره اگر وقت داشته باشم روش اعلامی را تست میکنم و ضعف هایش که کم هم نیست مستند میکنم برایتان
    خوب شما که هنوز تست نکردید جظور میگید ضعف داره ؟؟؟‌
    ||SKYNETWORK . Since 2010||
    Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
    vMware vExpert

6. تعداد تشکر ها از par30shop به دلیل پست مفید

عضو انجمن CityKala.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    215
    تشکر تشکر شده 
    1,171
    تشکر شده در
    880 پست

میشه بیشتر توضیح بدهید؟
    چیزی که میگین اصلا ارتباطی ندارد شما تا به حال لایسنس به صورت مستقیم خرید داشته اید؟
    ایمل و شماره تماس چه ربطی به آی پی ایران داره؟
    مورد اولتان هم میشه بفرمایید چی رو دور میزنند؟
    لطفا فنی پاسخ بدهید و از گفتن ایده ها و عقاید خود در ارتباط با یک موضوعی خود داری بفرمایید تا یک مبحث علمی را داشته باشیم نه صرفا یک مورد با شنیده های فردی
    گفته آقاي عيسي‌لو مورد تاييد هست.
    مورد داشتيم مشتري اومده بود لايسنس سي‌پنل رو خريد كرده بود از طريق ما و اتوماتيك ثبت شده بود
    نميدونم چي پيش خودشون فكر كرده بودند كه آي‌پي ايران براي لايسنس دادند و اصلاً سي‌پنل مجال نداد لايسنس صادر بشه، صادر نشده حذف كرد

پ.ن: الان ميان به انحراف مي‌كشن
    منظور از سي‌پنل همون باي‌سي‌پنل هست. اگر خواستيد از پنل و تيكت شات بدم
    حتي اين شركت حاضر نشد هزينه مارو برگردونه
    ویرایش توسط CityKala.net : August 30th, 2014 در ساعت 23:01
    فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
    خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
    (ملاقات با هماهنگی)
    (فعالیت مجدد بزودی)

تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

اها معذرت میخوام شما نامه زدین که ما میخوایم دورتون بزنیم تهدید نیست بعد دورشون زدین طوری که خودشون نفهمند بعد استفاده میکنید حالا من ربط نامه رو به این مسئله نمیدونم چیه
    دوما اینکه هیچ وقت ای پی به هویز ایران تغییر داده نمیشود انگلیس میمونه چون ای پی ها برای شرکتی که تو انگلیس هست گرفته شده حالا شما هر کجای دنیا بخواین استفاده کنید
    کی گفته نمیشه روی ای پی ایران سی پنل نصب کرد ؟ یک سال پیش که نصب میشد الانش ر دقیق نمیدونم اگه خیلی ضروریه باشه تست میزنم
    شما چند بار مستقیم لایسنس گرفتین دوست عزیز باید خدمتون عرض کنم که buycpanel یک پارنتر سی پنل هستش و سی پنل لایسنس ماهانه برای وی پی اس نمیده تا جایی که ما یادمونه فقط سالانه میده
    شما منتظر باشید سماغ به دست وقتی تغییر کرد بهتون میگیم معمولا چند ماه زمان میبره اما طبق قوانین رایپ هر /24 میتونه اطلاعاتش از 0 تا صد تغییر بکند
    شما که درست مطالعه نمیکنید بهتر است موردی را مطرح نکنید من جایی نگفتم که نامه زدیم پس اول مطالعه بکنید و سپس پاسخ بدهید!
    شما وقتی باز اطلاعات ندارید بهتره حرف نزنید بای سی پنل لایستس سرور مجازی و اختصاصی به صورت ماهیانه میدهد اگر باز میخواهید عکس بدهیم؟
    شما کانفیگ شبکه را از من یاد گرفتید حالا دارید برای بنده اطلاعات فنی میدهید که خودتان نمیدونید چیه؟
    جالبه آب های جوب به جای اینکه از بالا به پایین بیاد از پایین به بالا میره!
    البته این ها از زمانی پیش آمد که تراکتور اختراع شد زمانی که تراکتور اختراع شد و چرخ های جلو کوچیکتر از چرخ های پشت شدند این کوچیک ها فکر کردند خیلی بزرگ شدند
    تقصیر شما نیست تقصیر شرکت تراکتور سازیه که این مورد را برای شما تداعی کرد!

- - - Updated - - -

خوب شما که هنوز تست نکردید جظور میگید ضعف داره ؟؟؟‌
    با نگاه به روش کسی که چند سال در این کار باشد متوجه میشود!
    یک شیمی دان نیاز نیست هر چیزی را آزمایش بکند از اول میتونه ضریب عملکردش را متوجه بشود!
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

شما منتظر باشید سماغ به دست وقتی تغییر کرد بهتون میگیم معمولا چند ماه زمان میبره اما طبق قوانین رایپ هر /24 میتونه اطلاعاتش از 0 تا صد تغییر بکند
    شما که درست مطالعه نمیکنید بهتر است موردی را مطرح نکنید من جایی نگفتم که نامه زدیم پس اول مطالعه بکنید و سپس پاسخ بدهید!
    شما وقتی باز اطلاعات ندارید بهتره حرف نزنید بای سی پنل لایستس سرور مجازی و اختصاصی به صورت ماهیانه میدهد اگر باز میخواهید عکس بدهیم؟
    شما کانفیگ شبکه را از من یاد گرفتید حالا دارید برای بنده اطلاعات فنی میدهید که خودتان نمیدونید چیه؟
    البته این ها از زمانی پیش آمد که تراکتور اختراع شد زمانی که تراکتور اختراع شد و چرخ های جلو کوچیکتر از چرخ های پشت شدند این کوچیک ها فکر کردند خیلی بزرگ شدند

- - - Updated - - -

یک شیمی دان نیاز نیست هر چیزی را آزمایش بکند از اول میتونه ضریب عملکردش را متوجه بشود!
    اها شما که با دقت میخونید بهتر فهمید بنده عر کردم بای سیپنل پارنتر هستش و سی پنل ماهانه ارئه نمیده فکر میکنم سی پنل با بای سی پنل زیمن تا اسمون فرق داره اها
    شما که مطالعه میکنید درست پس چطوری ovh از المان ای پی داره بعد وصل کرده فرانسه آها حتما اون هم مثل شما ایمل زده به رایپ که تغییر ندین گو لوکیشن رو ؟
    من حرفی ندارم مردم خودشون شعور دارن و میفهمن دیگه نیازی نیست که انقدر علدورم بلدورم بکنید وقتی یه اقای المنتری میگد یا نظریه های خودتون حرف نزنید پس خودتوت چطور جرائت دارین ؟ با توهماتون جواب بدین ؟ منظورم سئوال اقای پارسی شاپ بود
    هههههههههه خوبه یه شماره پورت گفتی هههه کانفینگ بکه میگفتی ادعا میکردی شبکه رو شما تو ایران اوردی
    در ضمن ربطی به تراکتور این حرفا نداشت ؟ داشت نمیخوام تایپک به حاشیه بکشم و موضع انجمن از این بحثا خارجه والا میدونستم چطور باید جوابتونو بدم

عضو انجمن par30shop آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    209
    تشکر تشکر شده 
    544
    تشکر شده در
    368 پست

- - - Updated - - -

https://www.maxmind.com/en/home
    Free Product Demo | IP2Location.com
    http://myip.ms/info/whois/5.56.132.18
    اول راجع به دوستان که میگن آی پی ها انگلیس هست - خیر انگلیس نستند و سی پنل هم متد تشخیصش اینقدر ضعیف نیست , آی پی ها هم به ایران Route شده
    بعد اینکه آقای عیسی لو من قصد توهین + دعوا + بحث تند ندارم
    کاری که طبق اصول شبکه باشه و همین پورت فورواردینگ که فرمودید با NAT انجام میشه و هیچ ایرادی تا حالا نداشته طی 2 ماه تستی که روی وی پی اس های مختلف انجام شده
    SQUID و CSF هم اون کار رو نمیکنند و مشابهش رو انجام میدن - SQUID هم یک کش هست و میشه به عنوان پرا کــسـی استفاده کرد ازش و ترافیک رو هداست کرد
    حالا پورت فورواردینگ و SQUID ‌و CSf در جند جا عرض کردید و همه جیز رو دور دادید نمیدونم دلیلش جیه ولی بهترین راه همین بود که دوستمون اسکریپت امادش رو از گیتهاب قرار داد !!‌و به صورت دستی هم میشه این کارو کرد
    و استفاده ی دیگر این اسکریپت هم به این صورته که شما یک لایسنس میگیرید و روی چند سرور با این متد استفاده میکنید !!!!‌در آخر هم نیازی نمیبینم کنترل پنل سی پنل رو در داخل استفاده کنم !! وقتی دایرکت ادمین به این خوبی در دسترس هست یا میشه با یک کانفیگ ساده ی LAMP یا LEMP به همون نتیجه رسید - مشکل اینه که به جای یادگیری کار با لینوکس و STACK های مختلف بیایم و دور بزنیم و......
    ویرایش توسط par30shop : August 30th, 2014 در ساعت 23:31
    ||SKYNETWORK . Since 2010||
    Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
    vMware vExpert

عضو انجمن elementary آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    490 پست

https://www.maxmind.com/en/home
    Free Product Demo | IP2Location.com
    http://myip.ms/info/whois/5.56.132.18
    اول راجع به دوستان که میگن آی پی ها انگلیس هست - خیر انگلیس نستند و سی پنل هم متد تشخیصش اینقدر ضعیف نیست , آی پی ها هم به ایران Route شده
    بعد اینکه آقای عیسی لو من قصد توهین + دعوا + بحث تند ندارم
    کاری که طبق اصول شبکه باشه و همین پورت فورواردینگ که فرمودید با NAT انجام میشه و هیچ ایرادی تا حالا نداشته طی 2 ماه تستی که روی وی پی اس های مختلف انجام شده
    SQUID و CSF هم اون کار رو نمیکنند و مشابهش رو انجام میدن - SQUID هم یک کش هست و میشه به عنوان پرا کــسـی استفاده کرد ازش و ترافیک رو هداست کرد
    حالا پورت فورواردینگ و SQUID ‌و CSf در جند جا عرض کردید و همه جیز رو دور دادید نمیدونم دلیلش جیه ولی بهترین راه همین بود که دوستمون اسکریپت امادش رو از گیتهاب قرار داد !!‌و به صورت دستی هم میشه این کارو کرد
    و استفاده ی دیگر این اسکریپت هم به این صورته که شما یک لایسنس میگیرید و روی چند سرور با این متد استفاده میکنید !!!!‌
    بعد از اینکه این اسکریپت رو لینک دادم , تاحالا چندین نفر بهم خبر دادن با موفقیت سی پنل لایسنس دار رو روی ایران نصب کردن

12. تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط speednet نمایش پست ها
    اها شما که با دقت میخونید بهتر فهمید بنده عر کردم بای سیپنل پارنتر هستش و سی پنل ماهانه ارئه نمیده فکر میکنم سی پنل با بای سی پنل زیمن تا اسمون فرق داره اها
    شما که مطالعه میکنید درست پس چطوری ovh از المان ای پی داره بعد وصل کرده فرانسه آها حتما اون هم مثل شما ایمل زده به رایپ که تغییر ندین گو لوکیشن رو ؟
    من حرفی ندارم مردم خودشون شعور دارن و میفهمن دیگه نیازی نیست که انقدر علدورم بلدورم بکنید وقتی یه اقای المنتری میگد یا نظریه های خودتون حرف نزنید پس خودتوت چطور جرائت دارین ؟ با توهماتون جواب بدین ؟ منظورم سئوال اقای پارسی شاپ بود
    هههههههههه خوبه یه شماره پورت گفتی هههه کانفینگ بکه میگفتی ادعا میکردی شبکه رو شما تو ایران اوردی
    در ضمن ربطی به تراکتور این حرفا نداشت ؟ داشت نمیخوام تایپک به حاشیه بکشم و موضع انجمن از این بحثا خارجه والا میدونستم چطور باید جوابتونو بدم
    سلام

شما در وحله اول باید بدونید بای سی پنل برای خود سی پنل است و دیگر پارتنر ، پارتنر نکنید!
    ovh را شما درwho.is اگر ببینید آی پی برای فرانسه خورده آی پی بیش اما who.is آمده location را زده آلمان اما شما وقتی داخل سرور باشید و یک گوگل را باز بکنید google.fr باز میشه
    whois اصلا مهم نیست وقتی گوگل به این سادگی میاد این تشخصی را میده پس .... ما الآن چند ساله داریم از OVH سرویس میدهیم کاربران میگن از کشور های مختلف میشه آی پی گرفت میگیم بله اما ارزشی ندارد چرا که کاملا مشخص است که برای فرانسه است چرا که دارد از نتورک فرانسه تغذیه میشود و ....
    چیزی هم که گفتید ارتباطی با مورد مبحوث ما نداشت همانطور که دوست خوبمون کاربر پارسی شاپ گفتندو لینک دادند آی پی ها ایرانه اما میتوانید منتظر باشید سایر دیتابیس ها نیز آپدیت بشوند!
    لطفا زمانی که در موردی اطلاعات ندارید یا اظهار نظر نکنید و یا اگر میکنید بگین نظر شخصیه و بار علمی ندارد تا در انجمن فردا روزی یکی جست و جو کرد رو حرف های بی پایه و اساس گمراه نشود!
    بنده به هیچ یک از عزیزان توهین نکردم اگر میکردم خودشون متوجه میشدند و شما وکیل آنها نیستید آقای المنتوری که میگین گفتند دوستشان این کار را کرده و بنده گفتم بر روی گفته ها و شنیده ها و حدث و گمان نمیشه هیچ نظر مستندی را داشت شما که بدون اطلاع وارد بحثی میشوید که بار علمیش را ندارید حد اقل مطالعه بکنید تا اینطوری دچار اشتباه نشوید!

موفق باشید
    شب خوش

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط CityKala.net نمایش پست ها
    گفته آقاي عيسي‌لو مورد تاييد هست.
    مورد داشتيم مشتري اومده بود لايسنس سي‌پنل رو خريد كرده بود از طريق ما و اتوماتيك ثبت شده بود
    نميدونم چي پيش خودشون فكر كرده بودند كه آي‌پي ايران براي لايسنس دادند و اصلاً سي‌پنل مجال نداد لايسنس صادر بشه، صادر نشده حذف كرد

پ.ن: الان ميان به انحراف مي‌كشن
    منظور از سي‌پنل همون باي‌سي‌پنل هست. اگر خواستيد از پنل و تيكت شات بدم
    حتي اين شركت حاضر نشد هزينه مارو برگردونه
    جناب خوش نویس شما با آی پی ایران سی پنل نصب بکنی در حالت پایه نصب میشه وقتی وارد سرور و WHM میشی لایسنس اکسپایر میشه .

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)