نوشته اصلی توسط
reza115
بله درسته سرویس خوب بوده و از سرویس مشکلی نداشتیم
خوشبختانه اکثر سرویس های زیر 10ت رو صرفا جهت تست خریداری میکنیم !
کاربر اگر خطایی دریافت کنه باید سرویس دهنده طی ایمیل کاربر رو مطل کنه و زمانی جهت رفع مشکل در نظر بگیره
ولی خوب اینجا چون به قول خودشون،سرویس دهنده مستقیم سرویس ارائه نمیده این مشکلات پیش میاد و ایمیل ها بموقع بدستشون نمیرسه
قابل توجه سرویس دهنده :
بنده محتاج 5 6 ت نیستم و صرفا جهت اطلاع شما این موارد رو ذکر کردم
سعی کنید مسئولیت پذیر باشید و مثل بچه ها رفتار نکنید چون موفق نخواهید شد و توجه کنید که همیشه حق با مشتری هست
دلیلی نداره که از روی احساسات رفتار کنید و تهدید کنید که یوزرتون بن میشه (بن نمیشه فدای سرتون)
شما که دارین بهترین سرویس رو با کمترین قیمت ارائه میدین خوب رفتارتون هم خوب باشه
برای خودتون قوانینی در نظر بگیرید که مشتری قبل از خرید بدونه با کی طرفه !
(البته این دوستمون نمیخاست یوزر رو بن کنه ولی بنده در آخرین تیکت ارسالی به ایشون حرف از سن و سالشون زدم که بهشون برخورد و به سیم آخر زدن)
این یه مورد هم جای سوال هست
ولی خوب اینجا چون به قول خودشون،سرویس دهنده مستقیم سرویس ارائه نمیده این مشکلات پیش میاد و ایمیل ها بموقع بدستشون نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما خودمون سرور رو در پنل یکی از دوستان خریدیم فقط همین دیگه اون مسیله ای که گفتید سرویس دهنده سرویس رو مستقیم ارایه نمی ده هم خودش یه داستان داره
باتشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
reza115
هیچ جای دنیا حتی اروپا هم که قبول ندارید چطوری میشه ؟
خب حالا که از نظر شما محتاج شدیم چرا پولو پس نمیدین ؟ نکنه مال مردم خور هستین ؟
درود
فکر کنم خیلی دوست دارید بن بشید از انجمن!
با توجه به اینکه شما باعث بلاک کردن آیپی شدید و ما باید هزینه ای که شما پرداخت کنید رو پرداخت می کردیم مجبور شدیم با بخشیدن مبلغ کمی ضرر
کلا از سرویس دهی به شما کنار بکشیم .
این حرفی هم که شما می زنید برای ما معنی نداره در هیچ شرایطی ما سرویسی که ارایه دادیم رو بک مانی نمی زنیم
چون فقط نزدیک به 5 هزار تومان هزینه ی ست آپ می شود
برای شما هم که کانفیگ فکر کنم رایگان انجام شد .
با تشکر شما بدهکار هستید و ما هم راضی نیستیم که زحمات و هزینه هایی که کردیم رو اینطوری پس بدید .
یا حق