نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
به نظرتان این فنی که میگین جواب میدهد؟ تحقیق کرده اید؟
خیر نمیده! شما ایران ککه باشی دو آی پیتم ایرانه ارتباطی ندارد که چند تا آی پی داشته باشید اصلا ان تا داشته باشید
مورد اولتونم باز ارتباطی ندارد کلا سرویس دادن به آی پی ایران و ایرانی ها که کاربر نهایی باشند ممنوع است شما حتی اگر بگین خارجی هستی مهم نیست شما آی پیت ایرانه ارتباطی ندارد!
مورد بعدی اینکه لایسنس های سی پنل اوتو دیتکت است یعنی اتوماتیک بررسی میکند و میبنده بر فرض محال حرف شما درست باشه و بدهند که نمیدهند اونوقت شما باید هر روز تیکت و ایمیل بزنید که باز بکنند لایسنس را برات که نمیکنند
مهندس در مورد فنی دومتان که گفتید سی پنل کلا یک آی پی را میشناسه شما دو تا یا ده تا آی پی هم داشته باشید سی پنل فقط آی پی main را میشناسه و گرفتن لایسنس برای اون آی پی های اضافه اصلا ارزشی ندارد پس هزینتون را دور نریزید این مورد بعدی بود که برای مورد فنی تون باید بعد از اینکه آی پی هاتون ایرانه دقت بکنید
شما چیزی که میگین را تا به حال انجام نداده اید یک بار تست بکنید و در صورتی که به نتیجه رسیدید در انجمن مطرح بفرمایید همانطور که خودتان گفتید دوستتان گفتند در ایران گفتن دروغ و بزرگنمایی رواج دارد تا زمانی که ما از چیزی اطمینان کسب نکردیم نباید بگیم.

موفق باشید
همه گفته های شما صحیح . ولی من با این روش انجام دادم شاید شما دقیق روش من رو متوجه نشدید .

1:1 NAT

https://github.com/cpanelscripts/wwwacct_nat

شاید من بد توضیح دادم که متوجه نشدید . کمی روی لینک هایی که دادم مطالعه کنید حتما به نتیجه میرسید .

لایسنس هم برای ایپی غیر ایران باید تهیه کنید .

اگر بازم سوالی داشتید با اسکایپ بنده ارتباط برقرار کنید