-
August 28th, 2014, 13:53
پاسخ : مشكلات پي در پي با سرور پارس

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
طبغ قوانینی که خودشون دارند درست گفتند . اما شما چرا بی تفاوت بودید نسبت به این قضیه مهم . شما بایستی چه هاست چه سرور وقتی قصد انتقال دارید به جای دیگه 7 روز قبل اقدام به این کار میکردید والا من که اینطوری هستم . حتما میخاین تا قرون اخر 1روز 1ساعت اخر استفاده کنید بعد سرویس شما که تموم و مسدود شد میخاین انتقال بدید این کار اشتباه خودتون هست عزیز .
من قبلا هم انتقال داخلي از روي هاست به هاست ديگه انجام داده بودم ولي هاستي خريداري نكرده بودم اينكار هم انجام نميدند
-
تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014 13:53
# ADS
-
August 28th, 2014, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminamin
براي انتقال روي هاست خودشون هم كه ميگند بايد خريداري كنم
مگه در هاست شما گزینه backups نداشته که خودتون یا شرکت دیگه براتون فول بک اپ بگیره انتقال بده ؟ ( اگر پنل ادمینی هاستتون باز میشه و اگر اون گزینه غیر فعال هست مجبورید دستی بک اپ بگیرید )
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:06

نوشته اصلی توسط
میزبانی کهکشان
معمولا برای ارائه بکاب نیازی به تمدید سرویس نیست ،ولی هر شرکتی یک قوانینی دارند
اما اقدام این شرکت از نظر بنده منصفانه نیست ، می توانند برای مدت روزی که فایل های شما رو نگهداری می کنند روزانه کرایه بگیرند.
در کل هر شرکتی سیاست خودش را دارد
هنوز چيزي از از منقضي شدن نگذشته آخه براي كرايه هم مشكلي نيست ميدم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
مگه در هاست شما گزینه backups نداشته که خودتون یا شرکت دیگه براتون فول بک اپ بگیره انتقال بده ؟ ( اگر پنل ادمینی هاستتون باز میشه و اگر اون گزینه غیر فعال هست مجبورید دستی بک اپ بگیرید )
خير اين امكان كه خودمون پكاپ تهيه كنيم را نداره و فقط به صورت اتومات بكاپ دارند
- - - Updated - - -
من اصلا الان دسترسي به هاست را ندارم كه بخوام دستي و يا غير دستي بكاپ بگيرم اين گزينه هم در هاستهاي سرور پارس وجود نداره
و ميخواند به زور مجبور كنند تا يه پولي براي هاستي كه نميخوام پرداخت كنم تا فقط يه لينك به من بدند
اين خيلي جالبه بخدا كه روي هاست خودشون هم منتقل نكنند
-
تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aminamin
هنوز چيزي از از منقضي شدن نگذشته آخه براي كرايه هم مشكلي نيست ميدم
- - - Updated - - -
خير اين امكان كه خودمون پكاپ تهيه كنيم را نداره و فقط به صورت اتومات بكاپ دارند
- - - Updated - - -
من اصلا الان دسترسي به هاست را ندارم كه بخوام دستي و يا غير دستي بكاپ بگيرم اين گزينه هم در هاستهاي سرور پارس وجود نداره
و ميخواند به زور مجبور كنند تا يه پولي براي هاستي كه نميخوام پرداخت كنم تا فقط يه لينك به من بدند
اين خيلي جالبه بخدا كه روي هاست خودشون هم منتقل نكنند
خب وقتی شما می گویید ایکون backups وجود نداشته(به گفته خودتون) به شرکت مذکور بگید این بند از قوانین به چه معنی میباشد.
تهیه نسخه پشتیبان :
• به طور کلی مسئولیت تهیه نسخه پشتیبان از داده ها و فایلها با خود خریداران بوده و همه خریداران می بایست پشتیبان کلیه داده های مورد نیاز خود را در جایی غیر از تجهیزات و سرورهای شرکت نگهداری نمایند.
بهتره در مورد کرایه که گفتم بهشون بگید شاید قبول کردند
-
تعداد تشکر ها از میزبانی کهکشان به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:20
عضو انجمن
نمیتونید یک پکیج ارزانتر ازشون خریداری کنید و بخواهید تا سرویس را دانگرید کنند و بعد بک اپ بگیرید و انتقال دهید؟
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Liux به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:20
خوب واقعا انصاف نیست که بخوان پول بگیرند بخاطر ارئه بک آپ از انسانیت بدور و متاسفانه همگی به فکر کسب درآمد هستند به هر روش که میتونند ولی باید با قوانین اونا پیش بری !
در ضمن اطلاعات شما هم پیش اوناست ، باید پرداخت کنی تا بهت بک آپ بدند پس بهتر خودت اذیت نکنی اینقدر ...
-
تعداد تشکر ها از S.Y.B به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
S.Y.B
خوب واقعا انصاف نیست که بخوان پول بگیرند بخاطر ارئه بک آپ از انسانیت بدور و متاسفانه همگی به فکر کسب درآمد هستند به هر روش که میتونند ولی باید با قوانین اونا پیش بری !
در ضمن اطلاعات شما هم پیش اوناست ، باید پرداخت کنی تا بهت بک آپ بدند پس بهتر خودت اذیت نکنی اینقدر ...
انصاف به معنی ارائه خدمات فراتر از آنچه برایش پرداخت شده نیست. اگر داستان اینگونه بوده که ایشون سرویشون در یک تاریخی تمام میشده باید به فکر می بودند و یک کاری قبل از سر رسید انجام میدادن.
-
تعداد تشکر ها ازCpt.Liux به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:45
عضو انجمن
هر سرویس دهنده ای قوانین خاص خودشو داره ، اما من نظرم اینه باید بک آپو بهتون بدن ، سرویس از اون ها هستش سرویس رو ببندن ولی اطلاعات که برای شماست ، پس به این نتیجه میرسیم باید بدن
ولی نمیدن
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها از meysam021 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
S.Y.B
زمانی که سرویس منقضی میشه سرویس دهنده حتی حق داره بکاپ شما رو پاک کنه
اما به دلیل مشتری مداری و یا احتمال اینکه کاربر قصد تمدید داشته باشه تا یک ماه بعد از انقضا بکاپ شمارو نگه میدارند
این دلیل بر این نیست که مشتری هر وقت دلش خواست بعد انقضا درخواست بکاپ بده و انتظار داشته باشه پولی ازش دریافت نشه
فضای سرور رو رایگان از دیتاسنتر نگرفتن که اطلاعات شمارو بعد انقضا رایگان براتون نگه دارند
قبل از اینکه کسی رو به بی انصافی و رفتارش رو بدور از انسانیت محکوم کنید زوایای مختلف اون رو بسنجید تا خدایی ناکرده بعدا کسی شمارو به "کوته بین" متهم نکنه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 14:55

نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
انصاف به معنی ارائه خدمات فراتر از آنچه برایش پرداخت شده نیست. اگر داستان اینگونه بوده که ایشون سرویشون در یک تاریخی تمام میشده باید به فکر می بودند و یک کاری قبل از سر رسید انجام میدادن.
دوست عزیز ارائه خدمات باید برای مشتری باشه !!! مشتری باید راضی باشه !! مشتری که میره میگه فلان ارائه دهنده خوب !!!
بنده هر جا میرم میگم آی وب هاست نرید !! چون به دروغ و با همون قوانین کذایی که میگید به بنده ضرر هایی زدند که قابل جبران نبود !
من خودم به ایشون گفتم برن پرداخت کنند هزینه سرویس رو و بک آپ رو بگیرند و خیال خودشون رو راحت کنند.
الآن بنظرتون سرورپارس بیاد به ایشون یک آپ بده چی ازش کم میشه !!! به سرورشون لطمه میخوره یا از کلاس کاریشون کم میشه !!
کدوم سرور دهنده ما دارای قوانین برای رضایت مشتری هست ؟؟
-
تعداد تشکر ها از S.Y.B به دلیل پست مفید