-
August 28th, 2014, 00:43
درخواست سرور اختصاصی داخل ایران
با سلام،
من یک ماه پیش درخواست مشابه فرستادم ، و دوباره از یکی از دوستان سرور مجازی گرفتم گفتم شاید مشکل ما هم حل شد، ولی بعد از 3 هفته سرور اتک خورد و کانکشن خارجی روی سرور بشته شد. و این برای ما یعنی فاجعه .
دوستان عزیزی که آشنایی دارند و سرویس ارائه می دهند. من یک سرور ترجیحا اختصاصی می خواهم ، رم بالا اصلا نیاز نیست، اول پورت خوبی داشته باشه، ترافیک هم 1 ترابایت در ماه کافی خواهد بود. قطعی نداشته باشد ( البته منظور اینکه به نسبت قطعی نداشته باشد!! هرچی باشه ایرن هستش )
و مورد مهم تر با ترافیک بالای خارجی یا حتی در شرایط اتک هم مسیر خارجی بسته نشود!! ( این موضوع از همه ی موارد مهم تر)
قیمت هم مناسب باشه چون تصمیم به مجازی سازی نیست، و نه نیاز به CPU بالا داریم و نه نیاز به Ram زیاد.
اولین مورد سرعت بالای پورت و بدون قطعی
سپاس
-
تعداد تشکر ها از SiavashRC به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014 00:43
# ADS
-
August 28th, 2014, 00:51
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی داخل ایران

نوشته اصلی توسط
SiavashRC
با سلام،
من یک ماه پیش درخواست مشابه فرستادم ، و دوباره از یکی از دوستان سرور مجازی گرفتم گفتم شاید مشکل ما هم حل شد، ولی بعد از 3 هفته سرور اتک خورد و کانکشن خارجی روی سرور بشته شد. و این برای ما یعنی فاجعه .
دوستان عزیزی که آشنایی دارند و سرویس ارائه می دهند. من یک سرور ترجیحا اختصاصی می خواهم ، رم بالا اصلا نیاز نیست، اول پورت خوبی داشته باشه، ترافیک هم 1 ترابایت در ماه کافی خواهد بود. قطعی نداشته باشد ( البته منظور اینکه به نسبت قطعی نداشته باشد!! هرچی باشه ایرن هستش )
و مورد مهم تر با ترافیک بالای خارجی یا حتی در شرایط اتک هم مسیر خارجی بسته نشود!! ( این موضوع از همه ی موارد مهم تر)
قیمت هم مناسب باشه چون تصمیم به مجازی سازی نیست، و نه نیاز به CPU بالا داریم و نه نیاز به Ram زیاد.
اولین مورد سرعت بالای پورت و بدون قطعی
سپاس
هیچگاه نمی شود امنیت را 100% تامین نمود اطمینان داشته باشید هر اشخاص حرفه ای این را خوب می دانند.
چرا از سخت افزار سیسکو برای سرور خود استفاده نمی کنید ؟
درخواست شما قابل انجام است اما برای استفاده از فایروالهای سخت افزاری باید ماهانه 2 میلیون هزینه نمایید (جدا از هزینه سرور اختصاصی ایران)، با هزینه مشکلی ندارد ؟
البته راهکارهای نرم افزاری بسیاری هست، اگر با آن ها به نتیجه نرسیدید باید از سخت افزاری کمک بگیرید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 01:05

نوشته اصلی توسط
aligoli
هیچگاه نمی شود امنیت را 100% تامین نمود اطمینان داشته باشید هر اشخاص حرفه ای این را خوب می دانند.
چرا از سخت افزار سیسکو برای سرور خود استفاده نمی کنید ؟
درخواست شما قابل انجام است اما برای استفاده از فایروالهای سخت افزاری باید ماهانه 2 میلیون هزینه نمایید (جدا از هزینه سرور اختصاصی ایران)، با هزینه مشکلی ندارد ؟
البته راهکارهای نرم افزاری بسیاری هست، اگر با آن ها به نتیجه نرسیدید باید از سخت افزاری کمک بگیرید.
مشکل اینه که اون سری هم باز سرور مجازی گرفتم، البته به نظر من بهانه بود، آتک همیشه برای ما هست، منم لینوکس کار می کنم و اتک ها کنترل میشه، وقتی خارج ایران سرور داشتم سنگین ترین اتک ها هم رد کردم، ولی خوب اینجا به نظر من اتک خاصی هم نبوده، فقط ترافیک خارجی ما به نسبت بالاست، با سرویس دهنده قبلی مشکل
ییدا کردیم.
فعلا نمی خوام هزینه سخت افزاری برای فایروال کنم.
و البته 100% امنیت نیاز نیست، امنیت نرم افزاریش را خود من انجام میدم. فقط می خوام یک سروری باشد که در کمال اینکه قطعی به نسبت کمی داره با اتک های این چنینی که به نظر من سرور حتی اختلالی درش ایجاد نمیشه مسیر خارجی بسته نشه، البته بازم میگم سری قبل می خواستم سرور اختصاصی بگیرم ولی باز مجازی گرفتم.
تصمیم به اختصاصی دارم اینصری.
-
-
August 28th, 2014, 01:15
عضو جدید
دوست عزیز مورد استفاده شما چیست ؟
-
تعداد تشکر ها از Parserver به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 01:35

نوشته اصلی توسط
Parserver
دوست عزیز مورد استفاده شما چیست ؟
ما میزبانی تیم اسپیک هستیم، که خوب اتصال مناسب ، سرعت پورت بالا و بدون نوسان پینگ از موردهای مهم مد نظر ماست، بر عکس از لحاظ سخت افزاری حساسیت خاصی نداریم، چون مصرف از منابع سخت افزاری کمی داریم،
-
-
August 28th, 2014, 02:05
عضو جدید
میتوانیم میزبان شما باشیم ، ولی در خصوص اتک ، دوست عزیز ، زمانی که اتکی از خارج ایران باشد از edge بسته میشود ، و زمانی که قابل کنترل نباشد مخابرات ایران به کلی ای پی را میبندد و هیچ کاری نمیشه کرد .
در کل در این خصوص هیچ تضمینی هیچ کس به شما نمیتواند بدهد ، زیرا در نهایت در کور روتر اصلی بسته میشود و هیچ کس هیچ کاری نمیتواند بکند .
در صورتی که سرویس خواسته باشید ما میتوانیم به شما ارائه دهیم ولی هیچ ضمانتی در خصوص بسته نشدن و ایران اکسز نشدن موقع حمله را نداریم .
سپاس
ویرایش توسط Parserver : August 28th, 2014 در ساعت 02:14
-
-
August 28th, 2014, 02:11
عضو دائم
سلام
یک سوال،
وقتی این موضوع این همه برای شما مهم است، چرا سرور خارج از کشور تهیه نمی کنید؟!
خودتان که مزیت های سرور های خارجی را بهتر می دانید ..
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 02:25
با سلام خدمت شما دوست گرامی:.
آریا دیتاسنتر سرویس مورد نظر شما را دارا می باشد و می توانید همینک از این لینک سفارش خود را ثبت نمایید
با انتخاب ما می توانید از پشتیبانی قدرتمند آپتایم بالا سرعت بسیار عالی کیفیت مناسب در برابر قیمت بر خوردار
باشید. از این لینک می توایند سرویس موردنظر خود را سفارش دهید
صفحه اصلی پورتال - خرید هاست ، هاست لینوکس ، سرور اختصاصی ومجازی ، خرید دامنه ثبت دامنه | آریا دیتا سنتر
با تشکر
fd6c4e41e2c6.png
-
تعداد تشکر ها از Aguila*Roja به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 02:28

نوشته اصلی توسط
Parserver
میتوانیم میزبان شما باشیم ، ولی در خصوص اتک ، دوست عزیز ، زمانی که اتکی از خارج ایران باشد از edge بسته میشود ، و زمانی که قابل کنترل نباشد مخابرات ایران به کلی ای پی را میبندد و هیچ کاری نمیشه کرد .
در کل در این خصوص هیچ تضمینی هیچ کس به شما نمیتواند بدهد ، زیرا در نهایت در کور روتر اصلی بسته میشود و هیچ کس هیچ کاری نمیتواند بکند .
در صورتی که سرویس خواسته باشید ما میتوانیم به شما ارائه دهیم ولی هیچ ضمانتی در خصوص بسته نشدن و ایران اکسز نشدن موقع حمله را نداریم .
سپاس
در مورد اتک تضمینی نمی خواهیم، مشکل ما این هستش که کلا اتک خاصی نبوده، من در حال حاضر از سرور خانگی هم استفاده می کنم، در خارج از ایران البته، با پورت 1000 mbps اتک هایی تجربه کردم که با مشکلات سخت افزاری مواجه شدم، ولی خوب چون تجهیزات سخت افزاری شخصی بوده، مشکلی نداشتیم.
البته خوب ما باید فکری اساسی تر برای این موضوع بکنیم ولی در حال حاضر لطفا سرویس ها و قیمت های خود را اعلام بفرمایید سپاسگزار خواهم شد.

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
یک سوال،
وقتی این موضوع این همه برای شما مهم است، چرا سرور خارج از کشور تهیه نمی کنید؟!
خودتان که مزیت های سرور های خارجی را بهتر می دانید ..
ما سرور اختصاصی خارج از ایران هم داریم ، در حال حاضر از OVH و خوب یک سرور خانگی هم راه اندازی کردم، اصلا مشکلی با هیچ کدام ندارم، ولی خوب اگر در جریان باشید تیم اسپیک از پورتکال UDP استفاده می کند، و خوب با توجه به مشکلات چند وقت اخیر در مورد پورت های UDP در ایران، کاربران ایرانی با مشکل مواجه می شوند، ترجیح می دهیم در ایران هم سروری داشته باشیم
-
-
August 28th, 2014, 02:34
عضو جدید
ممنونیم از شما
لطفا دقیقا سخت افزار مورد نیاز را اعلام کنید .
میزان رم هارد و سی پی یو .
ما سرور هایی با مشخصات پایین داریم که میتوانیم در اختیار شما قرار دهیم اگر دقیق در مورد نیازهاتون توضیح دهید بهتر میتوانیم به شما کمک کنیم .
سوالی داشتید در خدمتیم .
-