با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
سوالی برام پیش اومده بود گفتم مطرح کنم دوستان راهنمایی کنند . این مطلب رو نمیدونستم دقیقا کجا میبایست مطرح کنم
امروز توی مغازه بودم که یکی از دوستان در مورد vps سوال پرسیدن . بنده پاسخ قانع کننده و علمی نداشتم به همین دلیل گفتم سوال بپرسم و جواب درست بدم .
همون طور که میدونیم vps یک سیستم شبیه به سیستم شخصی خودمون هست که از نت کشورهای خارجی و یا دیتاسنترهای ایرانی استفاده میکنه که سرعت بالاتری نسبت به سیستم شخصی ما داره و معمولا از اون برای دانلود و آپلود ( کار خود بنده ) استفاده می کنیم . دوست بنده سوال پرسیدند که آیا میشه از سرعت نت vps در سیستم شخصی استفاده کرد و مثلا اگر سرعت نت سرور مجازی 10 مگ باشه سرعت نت سیستم شخصی که در مغازه داریم هم به همین مقدار افزایش پیدا کنه ؟
پاسخ بنده این بود که خیر چنین امکانی نیست
ولی ایراد عجیبی که ایشون به پاسخ بنده گرفتن این بود که وقتی دانگل SEtool2g رو به سیستم خودمون وصل میکردیم و همزمان برنامش رو روی سرور مجازی اجرا میکردیم برنامه از روی vps دانگل رو میخوند !
این فرآیند برای سایر دانگل ها مثل LGtools امکان پذیر نبود و فقط برای این نوع خاص از دانگل جواب میداد !
علت این اتفاق چی میتونه باشه ؟ اگر سرور مجازی طبق گفته بنده نشه از نتش روی سیستم شخصی استفاده کرد پس چطور از طریق کابلی که به سیستم شخصی زده شده و اجرای برنامه روی سرور مجازی بصورت همزمان این دانگل شناسایی شده است ؟
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید