-
August 4th, 2014, 11:52
عضو جدید
♥(¯`*ღ.¦¤¦ ثبت و فروش دامین های بین المللی رنک دار فقط 10 هزار تومان ¦¤¦ღ´¯)♥
ویرایش توسط larsa.soft : September 24th, 2014 در ساعت 13:46
دلیل: بروز شدن تاپیک
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها ازlarsa.soft به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2014 11:52
# ADS
-
August 15th, 2014, 21:08
پاسخ : ♥(¯`*ღ.¦¤¦ ثبت و فروش دامین های بین المللی رنک دار فقط 10 هزار تومان ¦¤¦ღ´¯)♥
یعنی شما یک دامنه کامل به ما میدید 10تومان ،هزینه اضافه هم نداره ولی تمدید نمیشه؟
-
-
August 20th, 2014, 00:01
عضو جدید
پاسخ : ♥(¯`*ღ.¦¤¦ ثبت و فروش دامین های بین المللی رنک دار فقط 10 هزار تومان ¦¤¦ღ´¯)♥
بله دوست عزیز همراه با پنل شخصی برای تغییر دی ان اس و غیره
بیشتر هم برای کسانی به درد میخوره که هی ف ل ت .. میشند مثل سایت های موزیک فیلم وی ... و غیره
-
-
August 27th, 2014, 18:01
عضو جدید
سلام جناب larsa.soft
دامنه من Unlock نشد؟ (fbtoblog.com)
لطفا بگید که اگر امیدی نیست.من در جریان باشم و برای ثبت دامنه جدید اقدام کنم.
Discussion Notes
Support Staff Response
Thank you for your prompt response to our request. Unfortunately, the attachment provided was not the identification requested to complete this verification process. Please ensure that the documentation provided is a legitimate, current government-issued photo ID, driver’s license or passport. The image(s) provided must be clear, legible, unaltered and must identify the owner of the payment method used.
Upon receipt of the requested documentation, we will re-evaluate the status of your account. We thank you in advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,
Verification Office
آپدیت: دوستان حواستون در مورد خرید از این کاربر(larsa.soft) باشه
دامنه بنده رو با مشخصات جعلی پر کردن و دامنه Lock شد.و ایشون هیچ کاری در مورد Unlock کردن دامنه من انجام ندادن و پول بنده به باد رفت!
ویرایش توسط mhsenpc : September 4th, 2014 در ساعت 22:40
دلیل: اخطار برای دوستان
-
-
August 27th, 2014, 18:14
عضو انجمن
باسلام
یعنی حتی با قیمت اصلی هم درسال های دیگه قابل تمدید نیست؟قابل انتقال نیستند تا بتونیم سال دیگه تمدید کنیم؟
سال دیگه پس از اتمام مدت دوباره با قیمت اصلی قابل ثبت است؟
-
-
August 28th, 2014, 20:53
عضو انجمن
دامین های رنک 5 برایم پ خ کنید
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
-
August 29th, 2014, 13:36
جناب دامین های رنکدار پس از خرید به پنل ما منتقل میشن ؟ قابل تمدید هستن دیگه؟ :|
-
-
August 30th, 2014, 22:48
با سلام دامین رنک دار میخوام با موضوع عکس یا سایت خبری رنک بالا نیاز دارم برام پ.خ کنین بی زحمت
-
-
August 31st, 2014, 09:45
عضو دائم
سلام استاد
خسته نباشید
دامین رنک 4 و 5 اگه موجود دارید برام پ.خ کنید
-
-
August 31st, 2014, 09:57
عضو جدید
سلام
دامین در مورد سایت اسکریپت با رنک 3 الی 4 دارید ؟
-
-
September 11th, 2014, 16:42
عضو جدید
دامین های دارای پنل + قابل تمدید ثبت نلاین + کنترل پنل
.com .org .net .info
فقط 20 هزار تومان
-