-
August 26th, 2014, 21:54
پاسخ : نظر شما در مورد ، تبلیغات در صدا و سیما !!!
به نظر من 95 درصد شروع کار تبلیغات هست هر چی قویتر باشه زودتر میگیره و تلوزیون یکی از عمومی ترین رسانه هاست که همه دارن و در دست رسه فقط باید هزینه کنید
-
تعداد تشکر ها ازp0lice به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2014 21:54
# ADS
-
August 27th, 2014, 01:58
عضو انجمن
واسه برند شدن مناسبه مثل همین تک تاک چه قدر افتاده سر زبون !! حتی جک هم می سازن براش
اما کار عاقلانه ای نیست اگر پشتتون پر نیست
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها ازporiya_hashie به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 16:34
عضو انجمن
به نظر من تبلیغات صدا و سیما یعنی محصول را خیلی گرانتر از قیمت حقیقی بخرید
-
تعداد تشکر ها ازhaftsepehr به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 16:39

نوشته اصلی توسط
mohsen1aria
با سلام
دوست عزیز متاسفانه در کشور ما با توجه به جهان سوم بودن موثر ترین رسانه هنوز هم تلویزیون میباشد
این موضوع به نفع تبلیغ کنندگان این رسانه شده است پس 100% بهترین بازخورد را از این رسانه خواهید گرفت
برای تبلیغ دادن در این رسانه شما نیاز به بستن قرارداد حقوقی دارید و تایید محتوا تبلیغ توسط ارشاد و چند نامه دیگر از مراجع قانونی و قضایی که نام بردن آنها از حوصله این بحث خارج است
تبلیغ در شبکه 3 سیما با کلاس 3 ثانیه ای 30 میلیون تومان است
نحوه محاسبه و پخش :
نحوه محاسبه هزینه که واضح است و به تعداد ثانیه ها 30 میلیون پرداخت میکنید مثلا یک آگهی 10 ثانیه ای میشود 300 میلیون تومان
نحوه پخش 7 بار در طول روز یا هفته طبق قرارداد فی مابین یعنی برای مثال بالا که شما 300 میلیون تومان برای پخش یک آگهی 10 ثانیه ای پرداخت کردید اگر قرارداد در طول روز باشد 7 بار در روز پخش خواهد شد اما زمان پخش به صلاحدید رسانه است و هر زمان که بخواهد پخش میکند
بازخورد کالا مارکتینگ در این رسانه بالاست خیلی بالاتر از رقمی که شما بیان کردید فرضا شرکت سپیده ماهان با هدف خرید بالای 10 میلیون عدد از یک کالای مثلا کفش ورزشی آن را تبلیغ میکند و لازم به ذکر است که این فروش هم انجام شده و میشود
پس نتیجه کلی این است : بازخورد بالا در این رسانه = طی کردن هفت خوان رستم برای اخذ مجوز و بستن قرارداد + پرداخت هزینه های کلان + دارا بودن سرمایه کلان برای خرید و انبار سازی آن حجم از کالا برای فروش
با احترام
این قیمت ها از کجا امده؟
کلا 35 کلاس تبلیغی شبکه 3 داره که پر هزینه ترین مربوط به برنامه نود و هر ثانیه ای حدودا 6 میلیون است، این 30 میلیون از کجا در اوردین؟! :|
-
تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 19:38
تبلیغ در تلویزیون واقعا تاثیر گذاره چون ی جورایی اعتماد مردم رو جلب کرده
البته هزینه هاش خیلی سنگینه و باید سرمایه زیادی داشته باشید تا مثل مثالی که خودتون زدید کولاک کنید در این صورت بازدهی لازم رو خواهد داشت .
من شرکت تبلیغاتی دارم اگر واقعا سرمایشو دارید خیلی خوبه
در ضمن باید به فکر نمایندگی رسمی سامسونگ هم باشید به راحتی می تونه ازتون شکایت کنه
-
تعداد تشکر ها ازespad به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 20:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
espad
تبلیغ در تلویزیون واقعا تاثیر گذاره چون ی جورایی اعتماد مردم رو جلب کرده
البته هزینه هاش خیلی سنگینه و باید سرمایه زیادی داشته باشید تا مثل مثالی که خودتون زدید کولاک کنید در این صورت بازدهی لازم رو خواهد داشت .
من شرکت تبلیغاتی دارم اگر واقعا سرمایشو دارید خیلی خوبه
در ضمن باید به فکر نمایندگی رسمی سامسونگ هم باشید به راحتی می تونه ازتون شکایت کنه
اون که هیچی عزیز خود صدا سیما اصلا به هیچ وجه امکان نداره مجوز تبلیغ گوشی سامسونگ طرح کپی رو بده :-j
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 20:45
عزیزم اینکه میگن ثانیه ای 8 ملیون و اینا واقعیت نداره گلم تبلیغات به این ترتیب هست :
1 - مدت زمان تبلیغات ( تو شبکه 3 هر ثانیه ای 725 هزار تومنه البته بین فیلم و فوتبال نه ها ) تبلیغات زیر نویس هم بر اساس طول کاراکتر ها هست
2 - تعداد نمایش در روز بر
بر این اساس اگه یه تبلیغ بدی با مدت زمان 10 ثانیه و تعداد نمایش 20 عدد در روز میشه :
725*10*20 = 145 ملیون
که اگه بخوای یک ماه استمرار بدی تبلیغات رو :
145*30 = 4 ملیاردو 300 ملیون .
حالا خودت حساب کن تبلیغات تو نت چثدر مفید تره با 100 ملیون میتونی تبلیغاتی کنی که هیچ کانال تلوزیونی نتونه اون بازدهی رو داشته باشه .
-
تعداد تشکر ها ازmr-programer به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2014, 23:13
-
تعداد تشکر ها از majid1f به دلیل پست مفید