شهرستان حقوق مناسب چقدره؟
شهرستان حقوق مناسب چقدره؟
خیالت رو راحت کنم فوقض اگه بخوان بهت پول بدن 700 تا 900 میدن با این پو هم فقط میتونی یه خونه 50 متری سمت ازادی یا مهراباد بگیری
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
کارگر ساده ۷۰۰ تومان می گیره
شرکت های هاستینگ درامد زیاد بالایی ندارن خیلی زیاد باشه ماهانه ۱۰ میلیون تازه فکر کنم بازم زیاد گفتم حقوق کارگر ساده از هاستیگ بیشتر هست هر چقدر هم دانش و علمتون بالا باشه
مگه این که شما برای درامد شرکت مفید باشید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
با حقوقی که از یه شرکت هاستینگ در تهران در میارید نمیتونید حتی توی دروازه غار هم خونه بگیرید.
بیخیال دوست عزیز با کار تو شرکت های هاستینگ در تمامی نقاط مختلف ایران نمیشه اجاره خونه و ... بدید.
ولی نا امید نشید،من خودم کرج زندگی میکنم و اینو بهتون بگم که کار فراوون تو تهران هست و نیازمندی های صبح (روزنامه)هر روز به اندازه ی قطر یه کتاب 200 صفحه ای هستش و حتما می تونید کار مورد نظر خودتون با توجه به شرایط زندگیتون رو پیدا کنید.
دوست عزیز اولندش کار نیست باشه پول نمیدن پولم بدن دیر میدن دیرم بدن کم میدن :دی
من تهران دانشجو ام ! خونه 70 متزی نارمک10 700 !!!!! تازه اشناس وگرنه قیمتش 20 900 e
طراح وب هم بودم تو انواع و اقسام شرکت ها کار کردم ! حقوق بین 700- 1000 تومن اکثر(99.99) هم بیمه نمیکنن :دی
واسه خودمم کار کردم ماهی 1500 ولی خرجا فجیع بالاس ...
ی بام رفتن واسه من 20 تومن فقط کرایه ماشینش شد (11 شب:| )
میتونید هم خونه شید اگه بخواید کسی سراغ دارم 2-5 میلیون پیش 200-350 اجاره
هزینه خوردو خوراک هم حداقل ماهی 200
هزینه رفت و امد حداقل 60
خیلی هنر کنید :دی 0:0 شید
تهران جای خوبی نیست در کل اونم تو هاستینگ کلا هاستینگ تو ایران پول نداره انچنان مگه با شرکت های گنده کار کنی که اوناهم با اونایی که شما قراره باهاش کارکنید کار نمیکنند بنابراین پول ندارن انچنان !
تهران واسه ی شهرستانی پر مشکلات اعصاب و روانه :|
شهر خودت بمون یک کار و کاسب راه بنداز با اب و برق خونه بابات !
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
اگر تهران مجبوری کار کنی فکر شرکت هاستینگ نکن ارزش ندارد
اگر بخواین خوب زندگی کنید تو تهران باید 2 تا 3 میلیون (هزینه اجاره و روزانه زندگی) رو در نظر بگیرید حداقل! البته بدون داشتن هیچگونه پس اندازی!
به نظر شخصی من هاستینگ تو ایران یه کار درجه دو هست و نمی تونه به عنوان بیزینس اول یه شرکت باشه! اونقدر سودهی نداره! پس شرکت هایی که فقط کار هاستینگ انجام میدن توانایی پرداخت بالایی به شما رو ندارند. (البته استثناهایی هم وجود دارند که بحث من رو اون ها نیست)
شهرستان هم مونده نظر شما کجا باشه برخی جا به اندازه تهران گران هستند و برخی خیر!
شرکت های کوچک توانایی پرداخت پایینی دارند و اکثرا از بیمه کردن کارمندان طرفه می رند شرکت های بزرگ هم بدنبال کارمندان با دانش فنی بالا و سابقه کار و تضمین مناسب هستند.
به نظر من با توجه به توانایی که بیان کردین پروژه ای و به صورت مستقل با شرکت ها کار کنید. اینجوری دست شما برای چانه زدن به مراتب بازتره نسبت به موقعی که به عنوان کارمندشون کار می کنید
ویرایش توسط MOHAMMAD MOHSEN : August 27th, 2014 در ساعت 09:46
سلام
نخیر دوست عزیز به تهران نیاین چون اگر میخواین فقط با کار در هاستینگ اجاره خونتون رو بپردازید و هم باهاش زندگیتون رو بچرخونید نمیتونید دوام بیارید مگر اینکه یه صاحب خونه خیلی منصف پیدا کنید که کم گیر میاد
شما چقدر ادم رو نا امید میکنید؟
ایشون با زن و بچه نمیخواد بیاد که یه خونه 70 یا 90 متری بهش پیشنهاد میکنید
یه خونه مجردی کوچیک که فقط شبا بتونه بخوابه کافیه که هزینه اش خیلی خیلی کم میشه
یکی دوسال سختی بکشی بعد پولات جمع میشه راحت میشی
پیشنهاد میکنیم تو شهر خودتون مشغول شید بهتره تو کار های دیگه
اگه بنده بد متوجه شدم و شما زن دارید بهتره کلا ازاین فکر بیایید بیرون
موفق باشید
زن کجا بود من هنر کنم خودمو جمع می کنم
پس تهران ارزش نداره مگر این که یکی دو تا هم خونه داشته باشی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)