ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
اگر تونستید حرفه ای با ovh کار کنید به نظرم رو همون ovh بمونید یه سر و کلیه از همه رقباش تو اروپا بالاتره .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
ممنون ک گفتید ...
دیتاسنتر سینگل هاپ چی ؟ با ایرانیا مشکل داره آیا ؟
لیست آفر هایی ک سینگل هاپ برای ded هاش داره چرا تو سایتش نیست ؟ :|
اینو الان دیدم ، خیلی گرون تر از دیتاسنتر های دیگه درمیاد ...
من حداقل یک بلوک /28 یا /27 آی پی میخوام .
رو OVH ک هستیم :دی ، انتقالش اصلا منطقی نیست ، اما میخوام از یک دیتاسنتر دیگه علاوه بر OVH سرور بگیرم ...
الان خیلی از کاربرایی ک استفاده سه نقطه از سرور مجازیشون دارن فقط آی پی آمریکا میخوان !
ویرایش توسط OmidX : August 26th, 2014 در ساعت 20:02
...Zzzz...
در آمریکا دیتاسنتر کارو با ایرانی ها به ظاهر مشکل داره ولی در باطن هیچ مشکلی باهاشون نداره .
دیتاسنترxlhost هم که فک و فامیلی ایرانی هستن حتی می تونید به دفترشون در اصفهان مراجعه کنید ( برادرشون اصفهانن )
بهتره برا آمریکا کولو کنید .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در صورتی که میتوانید هزینه گزاف پرداخت نمایید در برابر کیفیت ؛ دیتاسنتر Colocrossing را پیشنهاد میدهم و در غیر این صورت به اولویت دیتاسنترهای OVH و Redstation و Hetzner را به شما پیشنهاد میدهم.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
امید جان میتونی از سرورهای سویواستارت استفاده کنی و آی پی های آمریکا و کانادا بگیری
نظر شخصی من البته بدون در نظر گرفتن آی پی های دیتاسنتر که البته هیچ مشکلی نداره و فقط یه کم نهایتا 10 دقیقه وقت بیشتری لازم داره برای ست کردن / از همه نظر OVH هست و بعد از اون هتزنر که البته پنل مدیریت ترافیک و گراف کامل اکثرا در اختیارتون میذارن فروشنده ها که مدیریت کاملی داشته باشید
مجازی سازی = OVH![]()
www.caro.net
یکی از بچه ها بهتون حتی برای 72 ساعت سرور اختصاصی برای تست میدهد فقط سایتش فراموش کردم نماینده رسمی هم هستند
ovh بهترین گزینه است براتون برای ابیوز هم یک روتر کانفیگ کنید بیشتر ابیوزها برطرف میشه
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
سلام .
امید جان شما از OVH بهتر جایی پیدا نمیکنی.
Singlehop عالی هست . میگن ابیوز حساس نیست اما بنده داشتم 1 سال پیش واسه بعضی فایل های مورد داره چیز...... که بعضی مشتری ها از تورنت دانلود میکنند ابیوز میاد . فقط همین مورد هست . تو 1 ماه 2 ی 3 ابیوز بابت همین مورد اومد .
البته الان نمیدونم به چه صورت هست . ( من از کشور هلند داشتم )
هتزنر هم خوب هست اما باید کانفیگ خوبی ازش تهیه کنید که فکر کنم بیش تر از اون مقداری که فرمودید میشه . پورت اختصاصی و کانفیگ هارد و.... البته این شخصی هست یک مقدار مثلا بنده اگه سرورم کانفیگ هاردش بهترین شکل ممکن نباشه از رید سخت افزاری بگیرید تا .... اصلا سرور رو خریداری نمیکنم .
خودم به شخصه به دیتاسنتر Singlehop خیلی علاقه دارم . البته هزینه زیاد هست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)