خدمت دوستان عزیز کنم نمایندگی دانشگاه ترکیه هستیم تو ایران اگه کامل میخونین تو مطالب بود http://www.utstomer.com/Centers.aspx شماره تماس شرکت هم هست ارومیه هست اونجا اینم واسه این دادم که لینکو

کلا داشته باشید که شرکتی هستیم که کلا کار تک داریم انجام میدیم بعد اینو متوجه نشدم ؟؟ "
این عکس ویزا و پاسپورت ایرانی نیست :| و همچنین اسم ای دی یاهو و شماره ویرایش کردید " دوست عزیز مگه قراره پاسپورت ایرانی بدیم ؟

که نوشتین پاسپوررتون ایرانی نیست ؟!!! اگه ایرانو پی پال تحریم نمیکرد که همه استفاده میکردن گفتیم داریم از تایلند براتون مدارک میدیم درسته ؟!! نمونه مدارک اسکن شده هم دادیم خدمتتون این جواب این سوالتون درمورد این یکی که گفتین اطلاعات تماس ویرایش شده کدوم اطلاعات تماس ما ویرایش شده ؟؟؟؟!

تضمینی که هست مشتریان ما هستند و شرکتمون دوست عزیز البته به شما هم حق میدم بی اعتماد باشید چرا چون تو ایران بچه 15 ساله تازه پی سی یاد گرفته یا وارد نت میشه میپره زود یه تاپیک یا خدماتی میده که شخصی

هست و کلا به جایی وصل نیست ولی خوب فکر کنم خدمات شرکت و کارهای دیگه ما تاحدی اکی باشه بازم من برای دوستان و مشتریانی که حتی چه خرید چه مدارک اکی کردم میگم بیان تو تاپیک نظرشونو بدن

من خوش حال میشم دوستان سوال بپرسن یا هر ذهنیتی دارندو بگن حتی دیده باشید نوشته ها هم دست نویس هست هم بازرو انالیز کردم هم امکانتو خدماتو گفتم

بازم سوالی باشه درخدمتم