صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: درخواست نصب و مدیریت vps با عقد قرارداد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض درخواست نصب و مدیریت vps با عقد قرارداد

با سلام به دوستان و همکاران عزیز.

ما یک شرکت طراحی وب و اپلیکیشن هستیم که در تعریف خدماتمان اصلا چیزی با عنوان میزبانی و فروش دامنه نداریم.
    اما برای اطمینان از اینکه سورس کدهای پروژه ها در اختیار خودمان باشد تا در مواقع لزوم دسترسی کامل و سریع داشته باشیم و همینطور در صورت نیاز تنظیمات بر اساس نیازهای سبک کد نویسی و ابزارهای مورد نیاز ما باشد چند سالی هست که VPS تهیه کردیم و بنده شخصا به عنوان مدیر دپارتمان وب به خاطر تجربه قبلی که در این زمینه داشتم این سرور ها را مدیریت کردم.

• سایتهایی که روی این سرور هستند تا این لحظه به 250 سایت نرسیدنن که بسیاری از آنها سیاتهای اکتیو و پر مصرفی نیستند.
    • می توان گفت تنها 20-30 سایت که مشتری مهمی دارند و سایت کاربردی هستند روی این vps میزبانی می شوند.

در عین حال هرگز سایتهای بسیار پر بازدید (حتی بیش از 2000 بازدید در روز!) روی این سرورها نگهداری نکردیم و برای این سایتها مشتری را به شرکتهای میزبانی ارجاع دادیم.
    همینطور برای شرکتهایی که ایمیل زیادی استفاده می کنند و ایمیل ها برایشان بسیار مهم و پر مصرف هست سرور های ایمیل مجزا تهیه کردیم.
    همواره تنظیمات اولیه سرور و تنظیمات امنیتی از جانب فروشنده و تامین کننده vps انجام شده و مشکلات دوره ای توسط بنده رفع شدند.

اما با توجه به اینکه این سرویس برای ما با هدف سود دهی انجام نشده، در حال حاظر مشکلات گه گاه وقت بنده را گرفته و گاها استرس های بی مورد و مضری ایجاد می کند. لذا تصمیم بر این شد تا این خدمات به عهده شخص و شرکت دیگری سپرده شود.

در نتیجه من طی این درخواست اعلام می کنم از تمامی دوستانی که فکر می کنن تخصص و تجربه کافی برای این کار را دارند دعوت به همکاری می کنیم.
    ما به فرد یا شرکتی احتیاج داریم که مسئولیت پذیری و تعهد و وجدان کاری بالایی داشته باشند و طی قراردادی مشخص با ما همکاری کنند.

عقد قرارداد جهت تعلق خاطر سرویس دهنده به این شرکت ضروری بوده و امیدواریم افتخار همکاری با فردی مسئول و دلسوز نصیب مان شود.

سعی کردم اطلاعات اولیه کامل و مکفی باشد اما جهت اطلاعات بیشتر لازم هست در تماس باشیم.

اطلاعات تماس: 88845459 - 88342776
    سعید کرمانشاهی

پیشاپیش از مساعدت و توجه شما سپاسگذارم

2. # ADS

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست نصب و مدیریت vps با عقد قرارداد

با سلام با کادری مجرب جهت انجام پرژه های کانفینگ سرورهای شما
    میتوانید در صورتی که توانایی دارید به ادرس شرکت مراجعه کرده و با محیط پشتیبانی ما اشنایی کامل داشته باشید و هم عقد قرار داد
    اطلاعات تماس در امضا

عضو انجمن novin-web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    2,754
    تشکر شده در
    2,396 پست

سلام
    اگر بصورت حرفه ای نیاز به انجام کار دارید در خدمتیم
    رزومه هم ارایه میشه
    با ثبت قرار داد رسمی در شرکت ما

برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :

Ticket: http://yon.ir/TE7j
    موبایل: 0937-3715950
    تلفن: 66015891-021
    Email: admin@novinhost.org
    YI!: sajad zero(بدون فاصله بین دو کلمه)

تا 24 ساعت بک مانی
    کیفیت شعار نیست
    سرور مجازی | سرور اختصاصی
    تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
    سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_k121 نمایش پست ها

ما یک شرکت طراحی وب و اپلیکیشن هستیم که در تعریف خدماتمان اصلا چیزی با عنوان میزبانی و فروش دامنه نداریم.
    اما برای اطمینان از اینکه سورس کدهای پروژه ها در اختیار خودمان باشد تا در مواقع لزوم دسترسی کامل و سریع داشته باشیم و همینطور در صورت نیاز تنظیمات بر اساس نیازهای سبک کد نویسی و ابزارهای مورد نیاز ما باشد چند سالی هست که VPS تهیه کردیم و بنده شخصا به عنوان مدیر دپارتمان وب به خاطر تجربه قبلی که در این زمینه داشتم این سرور ها را مدیریت کردم.

• سایتهایی که روی این سرور هستند تا این لحظه به 250 سایت نرسیدنن که بسیاری از آنها سیاتهای اکتیو و پر مصرفی نیستند.
    • می توان گفت تنها 20-30 سایت که مشتری مهمی دارند و سایت کاربردی هستند روی این vps میزبانی می شوند.

همواره تنظیمات اولیه سرور و تنظیمات امنیتی از جانب فروشنده و تامین کننده vps انجام شده و مشکلات دوره ای توسط بنده رفع شدند.

اما با توجه به اینکه این سرویس برای ما با هدف سود دهی انجام نشده، در حال حاظر مشکلات گه گاه وقت بنده را گرفته و گاها استرس های بی مورد و مضری ایجاد می کند. لذا تصمیم بر این شد تا این خدمات به عهده شخص و شرکت دیگری سپرده شود.

در نتیجه من طی این درخواست اعلام می کنم از تمامی دوستانی که فکر می کنن تخصص و تجربه کافی برای این کار را دارند دعوت به همکاری می کنیم.
    ما به فرد یا شرکتی احتیاج داریم که مسئولیت پذیری و تعهد و وجدان کاری بالایی داشته باشند و طی قراردادی مشخص با ما همکاری کنند.

عقد قرارداد جهت تعلق خاطر سرویس دهنده به این شرکت ضروری بوده و امیدواریم افتخار همکاری با فردی مسئول و دلسوز نصیب مان شود.

سعی کردم اطلاعات اولیه کامل و مکفی باشد اما جهت اطلاعات بیشتر لازم هست در تماس باشیم.

سعید کرمانشاهی

با سلام و احترام

در کدام استان هستید ؟ مشکلی نیست. در تهران باشید میتوانید مستقیم با ما در ارتباط باشید در شهرستان هم با نمایندگان ما قرار داد بنویسید و پشتیبانی بگیرید.

با تشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

ضمن تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن و پیشنهاد دادن.

در اولین فرصت طی ساعات اداری با شما تماس خواهیم گرفت.

ضمنا شرکت تهران هست.

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

ضمن تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن و پیشنهاد دادن.

در اولین فرصت طی ساعات اداری با شما تماس خواهیم گرفت.

ضمنا شرکت تهران هست.
    در ساعت غیر اداری هم میتوانید تماس بگیرید پاسخگو هستیم

با تشکر-موفق باشید.
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

سعید کرمانشاهی

سرور مجازی شما داخل کشور هست ؟
    سابقه مشکل خاص در سرور داشته اید ؟
    از چه سیستم عاملی استفاده می کنید ؟
    سابقه دیداس داشته اید ؟
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو انجمن 98M!zban آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    1,132
    تشکر شده در
    610 پست

من پیشنهاد می کنم از آقای سنجری کمک بگیرید

طی کانفیگ هایی که از ایشون دیدم . نتایج خوبی رو بهم ثابت کردند

حداقل فردی هستند که با شرافت کاری و تعهد کاری و معرفت کاری پروژه ها رو انجام میدن

در مباحث میزبانی وب هم بسیار حرفه ای عمل کردن در این مدت همکاری ها با هاستینگ هایی که من میشناسم
    ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
    گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
    تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    249
    تشکر شده در
    193 پست

درود
    در خدمتتون هستیم شماره در امضا ذکر شده است
    خواستید میتونیم برای بستن قرارداد حضوری و یا غیر حضوری اقدام کنیم

با تشکر - پیروز باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    سرور مجازی شما داخل کشور هست ؟
    سابقه مشکل خاص در سرور داشته اید ؟
    از چه سیستم عاملی استفاده می کنید ؟
    سابقه دیداس داشته اید ؟
    با تشکر از شما

سرور مجازی در هلند واقع شده
    هر از چند ماهی مشکلاتی رخ داده که در 80% مواقع شخصا رفع کردم. اما مشکل سخت افزاری هرگز تجربه نکردیم.
    جابجایی ها طی این چند سال هربار به علت مسائل تحریمی بوده. بسیاری از مسائل به علت جابجایی و تغییر تنظیمات رخ دادن. به عنوان مثال ioncube درست نصب نشده یا چیزهای خیلی پیش پا افتاده
    لینوکس centos
    سابقه حمله دیداس هرگز. سابقه حمله شل یکبار که توسط سیستم خودکار و فایروال سرور با موفقیت دفع میشده و تکرار نشده.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    من پیشنهاد می کنم از آقای سنجری کمک بگیرید

طی کانفیگ هایی که از ایشون دیدم . نتایج خوبی رو بهم ثابت کردند

حداقل فردی هستند که با شرافت کاری و تعهد کاری و معرفت کاری پروژه ها رو انجام میدن

در مباحث میزبانی وب هم بسیار حرفه ای عمل کردن در این مدت همکاری ها با هاستینگ هایی که من میشناسم
    ضمن تشکر از وقتی که صرف کردید و محبت شما.
    میشه اطلاعات تماس و سایتی از ایشون معرفی کنید؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)