پاسخ : فوری : نحوه دانلود فایل پس از نصب iis از سرور مجازی
سلام
iis رو که نصب کردی برو به این مسیر
درایو سی-پوشه inetpup- پوشه wwwroot
فایلایی که اونجا میزاری رو میتونی با وارد کردن آی پی سرور توی آدرس بار مرورگر ببینی
البته قبلش باید یه تنظیمات خیلی کوچیکی توی iis انجام بدی که برای راهنمایی باید بدونم ویندوز سرور 2003 هست یا 2008
میرسه بر گوش از کربلا باز صدای چاووش
هرجا شهیدی خفته یه شعبست از قبر شیش گوش
کرب و بلاست هرجا که شهیدی داره به آغوش
خدا نیاره کرب و بلایی بشه فراموش
نوشته اصلی توسط heshi
سلام
iis رو که نصب کردی برو به این مسیر
درایو سی-پوشه inetpup- پوشه wwwroot
فایلایی که اونجا میزاری رو میتونی با وارد کردن آی پی سرور توی آدرس بار مرورگر ببینی
البته قبلش باید یه تنظیمات خیلی کوچیکی توی iis انجام بدی که برای راهنمایی باید بدونم ویندوز سرور 2003 هست یا 2008
سلام مرسی از راهناییتون من این کارو کردم و با ای پی سرور دانلود میشه اما زمانی که با دانلود منیجر شروع دانلود رو میزنم یه نام کاربری و پسورد میخواد چیکارش کنم؟
نوشته اصلی توسط mehrdad-arch
c:\inetpub\wwwRoot\admin
توی این ادرس c:\inetpub\wwwRoot پوشه admin نیست؟ !
- - - Updated - - -
ss11.png ss12.png
دوستان چرا وقتی فایل که میخوام از سرور دانلود کنم رو توی پوشه wwwroot میریزم و وقتی ادرس آی پی سرور برای دانلود فایلو میزنم از من برای دانلودشون رمز میخواد؟ چرا نام و رمز میخواد؟
- - - Updated - - -
دوستان چرا وقتی فایل که میخوام از سرور دانلود کنم رو توی پوشه wwwroot میریزم و وقتی ادرس آی پی سرور برای دانلود فایلو میزنم از من برای دانلودشون رمز میخواد؟ چرا نام و رمز میخواد؟
اشتباه شد
- - - Updated - - -
روی پوشه wwwroot راست کلیک کن پروپرتیز رو بگیر روی تب security کلیک کُن دکمه Add رو بزن یه کادری میاد توش بنویسی ever بعدش check name رو بزن everyone میادش اوکی بده بعدش توی تب permisstions for everyone که اون پایین هستش دسترسی read رو بده باید درسته بشه