-
August 23rd, 2014, 18:45
عضو انجمن
پاسخ : ویژگی های جوملا نسبت به سی ام اس های دیگر و چند سوال

نوشته اصلی توسط
hasanazizi
وردپرس یه چیز دیگس .. این شرکت جوملا بدبخت تازه اپدیت اتوماتیک گذاشته اما وردپرس از نسخه 1 اونو داره
در ضمن تا توی جوملا کلیک نکنی اپدیت نمیشه اما وردپرس اتوماتیک اگه بعد از 24 ساعت اپدیت نکنی خودش اپدیت میکنه
قالب وردپرس در مقایس جوملا اصلا نمیشه حرفشو زد اون قد قالب جوملا کم و ضعیف هستن
در افزونه / پلاگین / هک .هم همینطور بازم وردپرس بالاتره
تو سرعت بازم وردپرس.. قابل توجه اونایی که میگن وردپرس زیاد مصرف میکنه .. شما وردپرس کار و کانفیگ کار نیستید ..اگه درست بعضی کدها و قسمت ها درست انجام شن من شرط میبندم وردپرس کمتر مصرف میکنه .چون خودم 4 ساله کارم وردپرس هستش ..و با همه سی ام اس ها کار کردم و هیچ کدوم به قدرتمند بودن . پرسرعت بودن و کاربری تر بودن به پای وردپرس نمیرسن
بازم تشکر و بدرود
- - - Updated - - -
راستی یادم نبود اینو هم بگم .اگه پای سئو بیاد وسط بازم وردپرس بالاتره اینو من نمیگم جستجوی گوگل اینو میگه
نظر شما بسیار محترم است اما مجبور نیستید با چشمانی بسته در اقیانوس شنا کنید.
خیلی سعی نمودم بین سخن های ارزشمند شما صحبتی نکنم ولی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
حق با شماست، قطعا هر شخص حرفه ای بهترین قالب ها را برای سایت خودش استفاده می کند.
واقعا قالب های حرفه ای و قدرتمند وردپرس سایت های شما (واقع در امضا شما) فوق العاده و بی نظیر هستند.
فکر میکنم شما مدرک CEH را دارا هستید زیرا سایت های شما با آنالیز های متعدد acunetix به هیچ عنوان خطای امنیتی ندارد، قطعا این مورد با تکیه به وردپرس انجام شده است.
parsasky : عملکرد شما جهت بالا آوردن تایپک اشتباه است.
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111 mareke.ir
-
تعداد تشکر ها از ehsaan به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2014 18:45
# ADS
-
August 23rd, 2014, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsaan
نظر شما بسیار محترم است اما مجبور نیستید با چشمانی بسته در اقیانوس شنا کنید.
خیلی سعی نمودم بین سخن های ارزشمند شما صحبتی نکنم ولی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
حق با شماست، قطعا هر شخص حرفه ای بهترین قالب ها را برای سایت خودش استفاده می کند.
واقعا قالب های حرفه ای و قدرتمند وردپرس سایت های شما (واقع در امضا شما) فوق العاده و بی نظیر هستند.
فکر میکنم شما مدرک CEH را دارا هستید زیرا سایت های شما با آنالیز های متعدد acunetix به هیچ عنوان خطای امنیتی ندارد، قطعا این مورد با تکیه به وردپرس انجام شده است.
parsasky : عملکرد شما جهت بالا آوردن تایپک اشتباه است.
دوست عزیزم من با کسی دعوا ندارم
اما همین سایت شما که از متخصصین ارشد طراحی گوگل هستید ساخته شده ؟
TeleGram & Tell : 09184613882
-
تعداد تشکر ها ازhasanazizi به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2014, 00:01
ویژگی جوملا ، زود ه/ک میشه سئوی افتضاحی داره ، وردپرس امنیت بهتری داره سئوش هم که همه می دونن یکه . الان سایت اوباما و خیلی از سایت های مهم وردپرس استفاده می کنن .
ختم کلام : مقایسه استفاده جوملا و وردپرس در دنیا از نگاه گوگل ترند http://www.google.com/trends/explore...20%2C%20joomla
جوملا در حاله سقوط آزاد
ویرایش توسط farsweb : August 24th, 2014 در ساعت 00:12
-
تعداد تشکر ها ازfarsweb به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2014, 00:28
Joomla | Newone
این یک نمونه هست.
سایت های زیادی برای قالب هستش با امکانات بالا
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2014, 00:38
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2014, 01:58

نوشته اصلی توسط
razavihost
Joomla | Newone
این یک نمونه هست.
سایت های زیادی برای قالب هستش با امکانات بالا
تمامی قالب هایی که این سایت می زاره همراه با شل و بک لینک هست
.........
در خصوص جوملا یکی از هزاران توسعه دهنده جوملا را معرفی می کنم
Joomla Blog, Social, Forum and Comment Extensions All in One Place
سایت زدی حالا دنبال یک انجمن ساز حرفه ایی با سئو بالا می گردی؟ easy-duscuss پیشنهاد میدیم
ای بابا می خوای یک قسمت سایت شبکه اجنماعی بزنی این اسرکیپت های phpfox ... خستت کرده easysocial را تست کن، شاید بگی این از خود فیسبوک هم کامل تره
می خوای وبلاگ بدی به کار برا؟ یا می خواهی چندین نویسنده برای مدیریت بلاگ سایت بگیری؟ easyblog فوق العاده هست
(این ها تنها گوشه ایی از افزونه های یک توسعه دهنده بود) حالا شما برای موارد گفته شده یک راه کار تو وردپرس بگو و با مورد فوق مقایسه کن.
در خصوص قالب به فریم ورک های طراحی قالب جوملا یک نگاه بندازید
warp , t3 , gavern.... لذت طراحی را با این فریم ورک ها حس کنید
......
در خصوص جوملا و سئو راستش دوستان گفتن وردپرس برای بلاگ بهتره. همین سایت امضام foodregime.com با جوملا زده شده و بیشتر بلاگ و مقاله هست به اسانی الان روی تمام کلمات کلیدی 1-3 گوگل هست.
بزنید: رژیم سلامتی
رژیم لاغری
رژیم غذایی
رژیم
(حالا با سایت های دیگه ورپرسی با همین کلمات کلیدی با فعالیت خیلی زیاد، مقالات بسیار ... مقایسه کنید)
(سئو خیلی به cms مریوط نیست)
وقتی تمامی نیازها با یک cms بر طرف می شه چه نیاز به ساعت ها برنامه نویسی هست؟ برای همه ی نیازها افزونه هست و اگر نبود کافیه یکم ساختاز جوملا بدونی + یکم mvc
دوستان تمایل داشتن افزونه های جالبی برای اشتراک ویدویی (نظیر اپارات), هاستینگ و فروش دامنه( نظیر whmcs) ، مدیریت مشتریان ( مثل whmc) ، گالری تصاویر و اشتراک تصویر (نظیر فلیکر )، سیستم موزیک و فروش ( نظیر بیپ توینز) ، خرید گروهی ( نظیر نت برگ) ، تبلیغات و اگهی ( نظیر دیوار و ایستگاه ) ، فریلنسر ( مثل پونیشا), فروش فایل به صورت مدت دار ، اشتراکی یا امتیازی. ... معرفی کنم که همه با چند کلیک ساده در جوملا فراهم می شه
ویرایش توسط majid1f : August 31st, 2014 در ساعت 00:20
-
تعداد تشکر ها ازmajid1f به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2014, 22:32
عضو جدید
گروه طراحی و توسعه مازندوب شمال
بسته های نصبی رایگان قالب های جوملا و وردپرس
تلگرام
www.mazandweb.com = @mazandweb
-
تعداد تشکر ها از mazandweb به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2014, 23:33

نوشته اصلی توسط
tiger2
سلام دوستان . بنده تازه دارم با جوملا کار میکنم . ممنون می شم اگه از مزیت های اون بیان کنید و بگید ویژگی های برترش نسبت به وردپرس چیه ؟
با سلام
از قابلیت ها فوق العاده جوملا loadposition هست که به شما این امکان را میده که ماژول مورد نظر را در هر کجا در بین متن لود کنید . همیشه هر ماژول و افزونه ای برای جوملا نیاز داشته باشید چندین مدل موجود هست .
کار با جوملا سخت تر به نظر میرسه چون امکانات زیادی را در اختیار شما قرار میدهد که در وردپرس این امکانات نیست .
از نظر سئو هم تنها مشکل جوملا ایندکس شدن صفحات تکراری هست که قابل هست می باشد .
-
تعداد تشکر ها از behnam289 به دلیل پست مفید