نوشته اصلی توسط
hasanazizi
وردپرس یه چیز دیگس .. این شرکت جوملا بدبخت تازه اپدیت اتوماتیک گذاشته اما وردپرس از نسخه 1 اونو داره
در ضمن تا توی جوملا کلیک نکنی اپدیت نمیشه اما وردپرس اتوماتیک اگه بعد از 24 ساعت اپدیت نکنی خودش اپدیت میکنه
قالب وردپرس در مقایس جوملا اصلا نمیشه حرفشو زد اون قد قالب جوملا کم و ضعیف هستن
در افزونه / پلاگین / هک .هم همینطور بازم وردپرس بالاتره
تو سرعت بازم وردپرس.. قابل توجه اونایی که میگن وردپرس زیاد مصرف میکنه .. شما وردپرس کار و کانفیگ کار نیستید ..اگه درست بعضی کدها و قسمت ها درست انجام شن من شرط میبندم وردپرس کمتر مصرف میکنه .چون خودم 4 ساله کارم وردپرس هستش ..و با همه سی ام اس ها کار کردم و هیچ کدوم به قدرتمند بودن . پرسرعت بودن و کاربری تر بودن به پای وردپرس نمیرسن
بازم تشکر و بدرود
- - - Updated - - -
راستی یادم نبود اینو هم بگم .اگه پای سئو بیاد وسط بازم وردپرس بالاتره اینو من نمیگم جستجوی گوگل اینو میگه
نظر شما بسیار محترم است اما مجبور نیستید با چشمانی بسته در اقیانوس شنا کنید.
خیلی سعی نمودم بین سخن های ارزشمند شما صحبتی نکنم ولی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
حق با شماست، قطعا هر شخص حرفه ای بهترین قالب ها را برای سایت خودش استفاده می کند.
واقعا قالب های حرفه ای و قدرتمند وردپرس سایت های شما (واقع در امضا شما) فوق العاده و بی نظیر هستند.
فکر میکنم شما مدرک CEH را دارا هستید زیرا سایت های شما با آنالیز های متعدد acunetix به هیچ عنوان خطای امنیتی ندارد، قطعا این مورد با تکیه به وردپرس انجام شده است.
parsasky : عملکرد شما جهت بالا آوردن تایپک اشتباه است.