نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: 5 گیگ نمایندگی (با قرار داد کتبی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : 5 گیگ نمایندگی (با قرار داد کتبی)

نقل قول نوشته اصلی توسط 2040 نمایش پست ها
    باسلام
    نیاز به 5 گیگ فضای میزبانی دارم php 5.3 /5.4
    پهنای باند مصرفی ماهانه کمتر از 20 گیگ
    5 سایت فعلا میزبانی می شه

سایت ها زمینه شرکتی دارن و فایل دانلود ممکنه وجود داشته باشه که فقط PDF در حد 2-4 مگ حجم داره که مربوط به کاتالوگ و رزومه و راهنمای محصول و... ولی بازدید کم و تازه راه اندازی شدن

از نظر کپی رایت فقط یک انجمن بدون لایسنس که بازدید , و برای پشتیبانی یه سری محصول که احتمال 90% تا چند وقت دیگه کلا پاک میشه

مساعدت سرویس دهنده در صورت بروز مشکل مثل DDOS و .. چه با هزینه چه بی هزینه در موقع لزوم راهنمایی برای رفع مشکل میخوام نه این که یه دفعه سرویس بلاک بشه
    ساسپند شدن به خاطر مصرف و ... قبول ندارم تماس بگیرید اگر غیر منطقی برخورد کردم ساسپند کنید

بعد از پرداخت 24 ساعت اجازه تست میخوام چون با پنل قبلی خیلی مشکل داشتم به طور مثال زود زود IP من بلاک میشه
    پنل تست با فضای 1 مگ هم قابل قبول

سرویس ایمیل با Gmail / Hotmail / Yahoo مشکلی نداشته باشه
    موقعیت سرویس مهم نیست فقط کیفیت و سرعت سرویس
    امکان افزایش منابع وجود داشته باشه
    با احراز هویت هیچ مشکلی ندارم

پرداخت 6 ماه یا یک سال
    هزینه IP اختصاصی ( برای درگاه بانک )

میتوانیم در خدمتتان باشیم قرار داد نیز مشکلی نداریم اگر بخواهید هزینه مالیات بر ارزش افزوده بدان اضافه شده و قرار داد برایتان پست میگردد
    از نظر تست نمیتوانیم تست ارائه بدهیم اما تا 7 روز اگر مشکلی باشد که رفع نشه هزینه بک میخوره
    در ارتباط با آنبلاک کردن آی پی فکر میکنیم تنها شرکتی باشیم که این خدمت را ارائه میکنید شما پس از خرید از قسمت سرویس های من میتوانید آی پی های خود را آنبلاک بکنید
    برای پیشنهاد ما میتوانید سرویس زیر را مشاهده بکنید امکانات همین میزان میباشد برای نمایندگی فضای مورد نظر را پ خ بکنید تا هزینه ماهیانه اعلام گردد
    همچنین ای پی اختصاصی به هر تعداد بدون مشکل قابل ارائه است
    چون ممکن است قوانین کپی رایت داشته باشید بهتر است از سرور ایران استفاده نمایید :
    www.webhostingtalk.ir/f20/121251/
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

2. تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)