یک راه خیلی ساده تری هم هست :D
من چند بار دیدم افرادی وارد فروشگاه میشند و با لبتاب فریمور دستگاه های pos رو چک میکنند و شایدم ابدیت میکنند .
اگه تو دوستان و اشنایان یکی از دستگاه ها کسی داشته باشه میشه با دستگاه ایسی پروگرمر یا ... فریمور دستگاه رو ذخیره کرد و سره فرصت روش کارکرد و با مهندسی مع*** خیلی کارها انجام داد
مثلا یک فریمور رو ادیت میکنم و شماره حساب خودم رو میزنم . با عنوان شخصی که مسئول این دستگاه ها هست وارد فروشگاه میشم و شروع به فلش کردن دستگاه میکنم .
هرکی هر خریدی از فروشگاه انجام بده پول به حساب من واریز میشه و فاکتور هم به اسم این فروشگاه صادر میشه .
حتی میشه با چند خط ادیت کردن رمز و شماره کارت طرف رو هم ذخیره کرد و همه رو برای من ایمیل کنه :D
--
یک مورد دیگه هم که دیدم هتل ها بودن . یک هتلی رفته بودم که دستگاه atm داخل هتل رو به شبکه داخلی هتل وصل کرده بودن ( نمیدونم چرا ) - خب خودتون بهتر میدونید الان همه atm ها ایران هنوز windows xp هستن و این سیستم عامل دیگه پشتیبانی نمیشه و امنیت هم نداره . خب اونجا میشه با گوشی موبایل یا تبلت به وای فای وصل شد . و به سیستم windows xp دسترسی پیداکرد و با کمی ور رفتن به سیستم به دیوایس پول شمار دسترسی پیداکرد و خلاصه چیزی شبیه Watch Dog ( اخر هم به مدیر هتل گفتم چرا این کار رو کردید و دستگاه رو به شبکه هتل وصل کردید در جواب به من گفت : برای امنیت بیشتر :| )