نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
من هر ۲ استفاده میکنم
بنده این قول به شما میدم رایتل پروژه ی شکست خورده نخواهد بود اونم پشتوانه ی قوی که به نام سازمان تامین اجتماعی داره حداقل دعا میکنم اینطور نشه ! چون هرچه قدر رقابت بین اینها بیشتر باشه به نفع من وشما هست
فکر میکنید اگه ایرانسل به صورت گسترده سیم کارت اعتباری عرضه نمیکرد الا وضعیت چه طور بود؟ همه مجبور بودن دایمی خریداری کنند با قیمت های گزاف !
بنده طبق یک بررسی که کردم در طی یک سال اخیر فقط حساب میکنم و نه قبلش . رایتل بسیار سریعتر از ایرانسل در همین بازه زمانی تونست شبکش رو بین شهر ها گسترش بده !
حتی در استان هرمزگان در شهر های دور افتاده مشاهده شده انتن هاش نصب شده که هنوز توی نقشه تعریف نکرده !
حتی در سفر های شهری که در ایران داشتم از شمال به جنوب مشاهده شده در اغلب شهر ها رایتل دارای پوشش بوده.
اما !
مشکلی که در حال حاضر رایتل داره با ان دست و پنجه نرم میکنه همان مشکلی هست که ایرانسل اوایلش داشت:
تعداد مشترکین آن در بعضی مناطق به خصوص مشهد و شمال کشور ببسیار بیشتر از گنجایش ظرفیت bts های آن است.
در ادامه ی صحبت دوستمون در ضمن فکر میکنم از یک ماه پیش هزینه ی مکالمات ایرانسل اعتباری افزایش داشته .