همچنان منتظر آماده شدن سرور ها هستیم
مشکل برای همه پیش میاد دوستان زیاد سخت نگیرید
فقط از استارتر عزیز خواهشمندیم بررسی جدی بفرمایند مشکل تکرار نشود
همچنان منتظر آماده شدن سرور ها هستیم
مشکل برای همه پیش میاد دوستان زیاد سخت نگیرید
فقط از استارتر عزیز خواهشمندیم بررسی جدی بفرمایند مشکل تکرار نشود
سرور تحویل داده شد, خواهش دارم که از این مشکلات دیگه پیش نیاد که اعتماد سازی بشه کرد و برای ماه های آینده هم سرور را تمدید بشه کرد.
ویرایش توسط Domain474 : September 11th, 2014 در ساعت 13:02
درود
تمامی سرورها انتقال داده شد به msmhost.net
فقط دوستان پسورد وی پی اس هاشون رو برایمان ارسال کنند .
و در رابطه با توهین کاری ما دقیقا بر عکس هست ما سر چند تا از مشتریان سودجو ضرر دیدیم و صلاح دیدیم که دیگه نه لطفی کنیم و نه سرویس و پشتیبانی برای سرور مجازی ارایه دهیم و به صورت تخصصی با بالتیک سرورز همکاری کنیم.
در هر صورت مشکلی بود از تیکت پیگیر باشید .
در رابطه با کانفیگ های شما عین همان در سرور جدید می باشد و مشکلی بود از تیکت پیگیری کنید درست می شود .
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
درود
البته ناگفته نمونه فقط 40 تا از یوزر ها انتقال داده شدند که روی روند کاری ما نبودن و صرفا ما مجبور به انتقال برای حفظ کیفیت و آپتایم شدیم
تمامی یوزر ها در پورتال msmhost.net برای تحویل سرور هاشون ریجستر کنند ./
- - - Updated - - -
البته مشتری هایی هم داریم که بیش از این هزینه می دهند ولی این از تجربه ی کم نیست
این از اینکه ما دیگر تیمی برای پشتیبانی و مانیتورینگ نداریم و این جند وقته هم از کار های خودمون می زدیم
به دلیل مسایلی که پیش اومد و رد کردن صلاحیت یکی از کسانی که قرار بود باهامون کار کنه توسط مدیریت مجبور شدیم
که یوزر های وی پی اس که تعدادشون نسبتا زیاد هست و پشتیبانی نیاز دارند رو انتقال بدیم و در رابطه با سرور های اختصاصی هنوز یوزر ها پا برجان و
تمامی عزیزان به بهترین نحو ساپورت می شوند ولی در رابطه با این سرور چون مورد استفاده همکاران هست هم نمی تونیم کاری کنیم و مجبوریم این 40 یوزر رو انتقال دهیم .
با تشکر از تمامی دوستان در عوض این 1 روز قطعی به زودی با جناب باد پیما صحبت می کنیم و بابت قطعی مسلما مبلغی در دسترس ایشون برای جبران قطعی قرار می دهیم .
بروز باشید .
درود
حق با مشتری هست؟
خیر هیج جای دنیا حتی تو اروپا هم من این حرف رو قبول ندارم .
مشتری اگر منطقی حرف بزنه بله حق رو 60 به 40 می کنیم ولی شما طلب کار بودید
یوزرتون هم کلوز شد ولی بخاطر مشکل whmcs دیدم دوباره تیکت کردید کلا دیلیت کردیم یوزرتون رو ما وقتی نداریم که برای شما صرف کنیم
مثل بچه ها نیست مثله آدم های منطقی هست . ولی متاسفانه شما خیلی بیش از اندازه رو داشتید
اینجا هم تایپیک فروش هست نه انتقاد برید یه تایپیک برای انتقاد باز کنید تا مدارکی براتون قرار بدیم و در رابطه با مصارفی هم که داشتید هم همه باید آگاه بشند
قرار نیست بخاطر 5600 تومان پول یه سرو راختصاصی و کل یوزر های دیگرمون رو از دست بدهیم !
در هر صورت ما خوش حال شدیم که با یک شخصیت جدید هم آشنا شدیم .
مدارک تحصیلی و مدارک مانند شناسنامه کپی کارت ملی هم خواستید قرار بدم تو رو خدا؟
چون اگر به شما هست که الان خیلی چیز های دیگری هم می گید
ما کل فروش سرورمون رو کردیم و این هم فقط برای شروع پروژه ای که داریم بود !
در هر صورت بنده ممنونم که یه شخصیت جدید رو بهم چشاندید !
بعدش هم مثله این می مونه که بگید ما یک تنه داریم سایت رو مدیریت می کنیم !
خیر ما 3 بخش پشتیبانی داریم که 5 نفر فعالیت می کنند توی سایت و هیچ مشکلی بابت پشتیبانی نداریم.
و فکر کنم هنوز با تیم ما آشنا نشدید به زودی تصویر + اسم و مشخصات هم تیمی ها در سایت قرار می گیرد .
در رابطه با قوانین هم کاملا نوشته شده هست و در 24 ساعت آینده کامل آپدیت می شود .
در رابطه با محتاج بودن شما دقیقا هستید ! به صورت مستقیم تاکید می کنم هستید کاملااز تیکت دهیتون مشخص بود و باز کردن این تایپیک
با تشکر
اون حرفی هم که زدید فکر کنم مربوط به تیکت 4 اوم بود ! که بنده گفتم ازشون درخواست اعلام هویت کنیم ولی مدیریت گفتن از مجموعه اخراجشون کنید .
با تشکر .
این یه مورد هم جای سوال هست
ولی خوب اینجا چون به قول خودشون،سرویس دهنده مستقیم سرویس ارائه نمیده این مشکلات پیش میاد و ایمیل ها بموقع بدستشون نمیرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما خودمون سرور رو در پنل یکی از دوستان خریدیم فقط همین دیگه اون مسیله ای که گفتید سرویس دهنده سرویس رو مستقیم ارایه نمی ده هم خودش یه داستان داره
باتشکر
- - - Updated - - -
درود
فکر کنم خیلی دوست دارید بن بشید از انجمن!
با توجه به اینکه شما باعث بلاک کردن آیپی شدید و ما باید هزینه ای که شما پرداخت کنید رو پرداخت می کردیم مجبور شدیم با بخشیدن مبلغ کمی ضرر
کلا از سرویس دهی به شما کنار بکشیم .
این حرفی هم که شما می زنید برای ما معنی نداره در هیچ شرایطی ما سرویسی که ارایه دادیم رو بک مانی نمی زنیم
چون فقط نزدیک به 5 هزار تومان هزینه ی ست آپ می شود
برای شما هم که کانفیگ فکر کنم رایگان انجام شد .
با تشکر شما بدهکار هستید و ما هم راضی نیستیم که زحمات و هزینه هایی که کردیم رو اینطوری پس بدید .
یا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)