از یاهو و گوگل استفاده نکنید که بسته میشه اکانت و چون با چندین دامنه ی مختلف - گاها 100 یا بیشتر - روی هاست اشتراکی ارسال دارید از طرف سرویس دهنده بسته میشه و یا اسپم میشه
ولی سرویس هایی مثل MAndrill یا sendgrid تا 6 هزار ایمیل در ساعت من ارسال کردم . همه به اینباکس رفتند و آمار دقیقی هم بهتون میدن و درصد کلیک ها - باز شدن ها و. رو همگی به صورت رایگان در اختیارتون قرار میدن و چون ایمیل ها sign یابه اصطلاح از طرف مندریل امضا میشه از اعتبار بالایی هم برخوردار هست ولی به صورت حرفه ای تر و دقیق تر باید برای هر دامنه ای که ارسال باهاش انجام میشه SPF و DKIM رکورد ست بشه تا توسط گیرنده هایی که این موارد رو چک میکنند مثل جیمیل و یاهو - ایمیلتون به اینباکس بره. .
=== از سمت مندریل مسدود نمیشید ولی اعتبار یا سابقه ی اکانت وقتی کم بشه (به دلایلی مثل اسپم و...)دیگه به حالت قبل بر نمیگرده و تعداد ایمیل ارسالی بر ساعت شما کم میشه .
===نظر من خرید اکانت ازsendgrid هست یا به کسی که واقعا آشنا هست بسپارید کانفیگ سرور رو (اگه SMTP شخصی میخواید راه اندازی کنید ) جون ایمیل مارکتینگ یک چک لیست بلند بالا از مواردی هست که باید دقیقا رعایت بشه و با کانفیگ ساده و به ختی حرفه ای موجود هم نمیشه inbox رو به 100 رسوند !!