-
June 13th, 2010, 16:09
پاسخ : دان شدن - دیداس بات نت

نوشته اصلی توسط
احسان وطندوست
منم قبول دارم که این کار وظیفه شما نیست ولی الان گرفتار شدم و این آقا اصلا جواب نمیده. حاضرم هر چقدر که بگید بپردازم ولی فقط بک آپ رو بهم بدید
بک آپ کار 10 دقیقه هم نیست ولی این کار غیر قانونیه.
ایمیلتو چک کن 
پ.ن: شانس اوردی امروز سرحال بودم وگرنه با ایمیل اولی (بدون جواب) ریپورت اسپم + فیلـ|ـتر میکردم ... :دی
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2010 16:09
# ADS
-
June 13th, 2010, 16:17

نوشته اصلی توسط
احسان وطندوست
سلام
سایت من الان 48 ساعته که دان شده و مدیر سرور میگه که سرور با حمله دیداس از نوع بات نت مواجه شده. برای سایتم خیلی زحمت کشیدم بطوریکه الان ترافیک 80 هزار و پیج رنک 3 دارم و با این دان شدن کلی خسارت بهم وارد شده. راه حل این مشکل چیه؟
مطمعن باشید دی داس نیست امار 80 هزار تا روی سرور مجازی کانفیگ نشده . میتونید روی سرور لایت اسپید نصب کنید و مطمعن باشید کارایی شما بهتر خواهد بود در ضمن هیچ شرکتی برای 80 هزار بازدید در روز به شما هاست اشتراکی ارائه نمیکنه . تنها راه خرید سرو اختصاصی و نصب لایت اسپید هست . بوت نت و دی داس هم معمولا دیتا بیس سایت رو هدف قرار میدن و ربطی به تعویض سرور و انتقال به جای دیگه ندارد مگر اینکه شرکت از پراکسی یا فایروال سخت افزاری استفاده کند .
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2010, 16:43

نوشته اصلی توسط
LoveLife
مطمعن باشید دی داس نیست امار 80 هزار تا روی سرور مجازی کانفیگ نشده . میتونید روی سرور لایت اسپید نصب کنید و مطمعن باشید کارایی شما بهتر خواهد بود در ضمن هیچ شرکتی برای 80 هزار بازدید در روز به شما هاست اشتراکی ارائه نمیکنه . تنها راه خرید سرو اختصاصی و نصب لایت اسپید هست . بوت نت و دی داس هم معمولا دیتا بیس سایت رو هدف قرار میدن و ربطی به تعویض سرور و انتقال به جای دیگه ندارد مگر اینکه شرکت از پراکسی یا فایروال سخت افزاری استفاده کند .
البته منظورم الکسای 80 هزار بود. منم نمیدونم جریان چی بوده که 1 هفته سایت رو خوابونده. آقا محمد بهتر میتونند توضیح بدن
-
-
June 16th, 2010, 20:35
ایشالله ریشه هر چی آدمه کلاهبرداره، بخشکه. آدمی که تا حالا اسم سایت به گوشش نخورده برا چی میاد هاستینگ میزنه و همه رو بدبخت می کنه؟
-
-
June 16th, 2010, 20:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
احسان وطندوست
ایشالله ریشه هر چی آدمه کلاهبرداره، بخشکه. آدمی که تا حالا اسم سایت به گوشش نخورده برا چی میاد هاستینگ میزنه و همه رو بدبخت می کنه؟
کی اسم کدوم سایت به گوشش نخورده؟
کی کلاهبرداری کرده؟
-
-
June 16th, 2010, 20:46

نوشته اصلی توسط
Woshka
کی اسم کدوم سایت به گوشش نخورده؟
کی کلاهبرداری کرده؟
خودش میدونه. اگه تحمل سریز شه اسمشم میگم
-