نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: عوامل موثر در لود سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

پیش فرض پاسخ : عوامل موثر در لود سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط takpar7 نمایش پست ها
    به طور میانگین مصرف رم من نصف رم یعنی 32 از 64 گیگ با کش و غیره استفاده میشه
    سی پی یو هم زیاد مصرف کنه 400-600 درصد از 1200 درصد سی پی یو هستش که 6 هسته با 12 خروجی هستش
    حالا یک سایت بازی آنلاین که من دارم برا مثال موقعی از بازی میرسه که باید اطلاعاتی روی سرور نوشته بشه و بعد به دیتابیس وارد بشه که این امر حدود یک دقیقه زمان میبره تو اون موقع لود بالای 15 میره در حالی که استفاده از منابع به اون شکلی هستش که گفتم
    این طبیعی هستش(با توجه به استفاده از رم و سی پی یو) یا هارد اس اس دی واقعا رو این مورد تاثیر خواهد داشت؟
    در این مورد 100% تاثیر چشمگیری خواهد داشت جالبه بدونید خیلی زیاد در این مورد بحث شده که هارد ssd خیلی از موارد گاه کار سی پیو رو انجام میده اما منظور از این مورد چی هست؟
    سرعت انتقال به صورت متمرکز در بازی در سی پیو خیلی بیشتر تاثیر داره اما شما خودتون دارید میگید این منابع تقریبا 50% رو پر میکنه پس مشکل منابع برای موارد دیگه نسبتا ندارید و لود کیفیت هست اگه خوب توجه کنید. و به این موضوع هم کاملا واقف هستیم که کیفیت تابع منابع کافی و "هماهنگ و با کیفیت" هست سرعت لود شما به هارد خیلی بستگی داره یعنی سرعت انتقال که روی سی پیو انجام میشه برای انجام فرآیندهای بعدی و سرعت لود نسبتا بصورت متمرکز هارد ssd بخاطر یکسری موارد تخصصی کاملا سرعت فرآینده رو چندین برابر میکنه و یک هماهنگی خاصی ایجاد میشه. و به همین دلیل هم میگن هاست مخصوص چت روم ، بازی و.... که باید پربازدید باشن باید 100% هاردش ssd یا کمتر از اون نباشه! چون طوری روی منابع دیگه تاثیر میزاره که میشه گفت کار منابع دیگه رو هم انجام میده.
    اما اگه بصورت نسبتا متمرکز روی هارد بحث بشه باید حتما از مواردی نظیر کانفیگ و اونهایی که گفتم مطمئن باشید اگر مطمئن شدین از اونها میشه گفت نسبتا تمرکز اصلی روی هاردتون هست.
    ویرایش توسط TN Projects : August 19th, 2014 در ساعت 13:24
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

2. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)