-
August 12th, 2014, 14:26
عضو انجمن
مشکل عجیب ست نشدن dns
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
متاسفانه دیروز غروب من درخواست انتقال هاست رو دادم از host traker که میزنم میبینم کامل منتقل شده ولی وقتی پینگ میگیرم هنوز روی آی پی میزبان قبلی هستش البته دیشب ساعت 3 گرفتم و روی این میزبان بود و رفتم پست زدم صبح اومدم دیدم باز رو قبلیه هستش و مطالب نیستن نزدیک ظهر دوباره رفت رو آی پی هاست جدید و پست ها برگشتن الان دوباره رفته رو آ پی هاست قبلی ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنید
-
-
August 12th, 2014 14:26
# ADS
-
August 12th, 2014, 14:28
عضو دائم
پاسخ : مشکل عجیب ست نشدن dns
این مشکل برمیگرده به آی اس پی که شما از آن سرویس دارید؛ باید صبر بفرمایید تا دی ان اس های جدید بر روی آی اس پی شما به صورت کامل ست شوند.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2014, 14:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a.e
این مشکل برمیگرده به آی اس پی که شما از آن سرویس دارید؛ باید صبر بفرمایید تا دی ان اس های جدید بر روی آی اس پی شما به صورت کامل ست شوند.
قبلا اینجور نبود و اینقدر طول نمی کشید ساعت 6 غروب میشه 24 ساعت به نظرتون اوکی میشه تا اون موقع ؟
-
-
August 12th, 2014, 15:23
عضو انجمن
آدرس سايت رو خصوصي بديد يه بررسي كنم
-
-
August 19th, 2014, 06:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
متاسفانه دیروز غروب من درخواست انتقال هاست رو دادم از host traker که میزنم میبینم کامل منتقل شده ولی وقتی پینگ میگیرم هنوز روی آی پی میزبان قبلی هستش البته دیشب ساعت 3 گرفتم و روی این میزبان بود و رفتم پست زدم صبح اومدم دیدم باز رو قبلیه هستش و مطالب نیستن نزدیک ظهر دوباره رفت رو آی پی هاست جدید و پست ها برگشتن الان دوباره رفته رو آ پی هاست قبلی ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنید
مشکل از isp های مسخره هستش زود درست میشه
برنامه نویسی ربات تلگرام با کمترین هزینه !
TELEGRAM - 09128896675
-
تعداد تشکر ها از par30club به دلیل پست مفید