-
July 24th, 2014, 20:23
عضو انجمن
آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام و درود خدمت کاربران گرامی انجم وب هاستینگ تالک ایران!
افر جدیدی از او وی اچ برای فروش گذاشتیم با قیمت باور نکردی !!
تاپیک فروش قبلی دوریس وب:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/115139/
درحال حاظر از موقعیت فرانسه و هلند و کانادا این دیتاسنتر سرور ها هستند
روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین )
تحویل سرور ها 1ساعته هست ( در تعطیلات حداکثر 24 ساعت )
دوستان عزیز قبل از خرید به این نکته توجه کنید :
در این دیتاسنتر پورت اسکن ممنوع بوده ! حتی برای تست یا برای ۱ثانیه هم نباید پورت اسکن کنید!
در صورت اخطار از سمت دیتاسنتر حتی بار اول سرورتون مسدود شده و دیگر به شما سرویس نخواهیم داد ( البته بکاپ سرورتون تقدیم میشه ! )
بعدا اضافه شد : هر ماه فقط ۲بار ریلود رایگان داریم - درخواست های بیشتر شامل ۵۰۰۰ تومان هزینه خواهد بود .
بعدا اضافه شد ۲ : کانفیگ ها فقط یکبار انجام میشه و بعد ها شرکت ما هیچگونه مسئولیتی در رابطه با کانفیگ های انجام شده ندارد . ( در صورت مشکل مواجه شدن کانفیگ ها رفع مشکل با مشتری هست )
تلفن تماس شرکت : 02144437208
یاهو جدید شرکت : drswebir
ویرایش توسط alfavps.com : August 17th, 2014 در ساعت 22:22
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
3d-max, alireza0037, bardy, emperor3508, ESP, farshid4u, irjoker, kool, ma3oud91, majidmajid0098, mamaDzar, mhm007, mojtaba472, omid3963, Sajjad hossein pour, Sami2012, sor, TeenArcher, uoogle, w.h.t
-
July 24th, 2014 20:23
# ADS
-
August 17th, 2014, 12:37
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
سلام امکان افزایش هارد وجود داره؟
-
-
August 17th, 2014, 19:18
پاسخ : آفر جدید دوریس وب - فروش ویژه سرور مجازی ovh شروع شد! - رم گیگابایت ماهانه فقط ۱۳۰۰۰ تومان!
پلن 2 سفارش داده شد
-
تعداد تشکر ها از Fullserver.ir به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 21:13
عزیز چرا سرور فرانسه تحویل نمیدین
-
-
August 17th, 2014, 21:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.mousa
عزیز چرا سرور فرانسه تحویل نمیدین
سلام
منتظر ایپی های جدید هستیم از صبح
بزودی براتون ارسال میکنم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
سلام امکان افزایش هارد وجود داره؟
سلام
امکان افزایش هست مشکلی نداره
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2014, 05:15
سلام الان چه سرویسی رو می تونیم سفارش بدیم( یعنی کدوم سروری موجود ست)
-
-
August 18th, 2014, 11:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alivali09
سلام الان چه سرویسی رو می تونیم سفارش بدیم( یعنی کدوم سروری موجود ست)
سلام
بدلیل حجم بالای سفارشات کلیه سرویس هارو ۲۴ ساعته تحویل میدیم از امروز تا اخر هفته
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۱۶ تا سفارش دیروز هم امروز تحویل داده میشه متاسفانه ایپی تمام کردیم که از دیروز منتظر ایپی های جدید هستیم .
-
-
August 18th, 2014, 11:53

نوشته اصلی توسط
jamaldanlod
سلام خدمت همه کاربران گرامی
بنده به هیچ وجه قصد تخریب کسی رو ندارم، فقط اینا رو می نویسم تا شما هم بیشتر با ایشون و مشکلاتشون آشنا بشید
من ابتدا ازشون یه سرور مجازی گرفتم و چون برخوردشون خوب بود یه نمایندگی هاست ازشون سفارش دادم + آیپی به صورت سالانه که مشکل ما از همون روز اول آغاز شد
مشکل اولمون وصل نشدن به درگاه آنلاین پرداخت بود که بعد از دو هفته تیکت دادن، آیپی ما رو عوض کردن و مشکل حل شد
مشکل بعدی مربوط به ارسال ایمیل میشه. سرویسی که به ما تحویل دادن به عنوان هاست!(از رد استیشن) ایمیل ارسال نمیکنه. بعد از گزارش مشکل به ما گفتن که سرور رو جدید از فرانسه در حال خریداری هست و فردا انتقال میدیم و ... خلاصه این سرور هیچ وقت به دست ما نرسید که نرسید. بعد از کلی تیکت دادن، یه فضای 1 گیگ از ایران به ما دادن برای سایت خودمون که مثلا کارمون راه بیفته، حالا اون سرورشون ایمیل ارسال میکنه ولی با whmcs مشکل داره
مشکل ایمیلشون هم تا به امروز برقراره. حالا اینا به کنار ، از سه روز پیش کلا سی پنل بالا نمیومد و خطای لایسنس میداد. بازم باهاشون صحبت کردم و گفتن مشکل فردا برطرف میشه، ولی متاسفانه فرداش کلا سرویس قطع شده و اصلا بالا نمیاد. هر چی هم به ایشون درخواست لغو سرویس میدم اصلا قبول نمیکنه و میگه مشکل از طرف ما نیست!!!
حالا قضاوت با شما
جناب اینجا جای مناسبی برای شکایت از ایشون نیست حالا احتمالاً مشکلی داشتن وگرنه فکر نمی کنم تا الآن کسی از ایشون شکایتی داشته باشه چون با این صحبتا دید بقیه هم نسبت به ایشون بد میشه ضمناً معلوم نیست شما درست بگی
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2014, 17:17
سلام
آیپی جدید رسید؟
(یسری کار های عقب افتاده دارم برای همین عجله دارم)
-
-
August 18th, 2014, 18:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Fullserver.ir
سلام
آیپی جدید رسید؟
(یسری کار های عقب افتاده دارم برای همین عجله دارم)
سلام
متاسفانه از دیروز که ایپی سفارش دادیم هنوز تحویل ندادن!
-
تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2014, 18:22

نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
متاسفانه از دیروز که ایپی سفارش دادیم هنوز تحویل ندادن!
ایشالا تا امشب اوکی هست دیگه ؟
-