پلسک با همه مشکلاتش ولی بهترین هست در امنیت !
سی پنل از لحاظ امنیتی فوق العاده ضعیفه
DirectAdmin
Cpanel/Whm
Plesk
Ensim
پلسک با همه مشکلاتش ولی بهترین هست در امنیت !
سی پنل از لحاظ امنیتی فوق العاده ضعیفه
فقط دایرکت ادمین من اگر سی پانل تحربمم برداره نمیام رو همین دایرکت ادمین میمونم
تا حالا شده بخوای توی directadmin اکانت یک resellerکه توش پر از دامین و هاست هست رو حذف کنی؟
نیاز نیست تست کنی!تمام هاست هارو بدون اطلاع حذف میکنه.
من ۲۰۰۵ فکر کنم با Ensim روی ویندوز کار کردم.فوق العاده کند،ضدکاربر دوست!(خودم اختراع کردم این عبارت رو)،ناپایدار بود.توش سعی شده بود بجای راههای معمول از راهکارهای ابتکاری برای انجام امور استفاده بشه!
اون موقع از Web hosting made easy - WebFusion بودم!که همون pipexهست و در uk حرف اول رو میزنه توی سرویس اینترنت.
System Administrator
سلام. البته من هنوز این را تست نکردم تا ببینم واقعا تمام هاست ها حذف میشه یا نه اما با این روش که الان می گم تقریبا مطمئنم که دیگه این اتفاق نمیفته :ا حالا شده بخوای توی directadmin اکانت یک resellerکه توش پر از دامین و هاست هست رو حذف کنی؟
نیاز نیست تست کنی!تمام هاست هارو بدون اطلاع حذف میکنه.![]()
توی admin level می تونید با استفاده از گزینه ی Move Users between Resellers ، قبل از حذف یک Reseller تمام هاست ها را به ریسلر دیگری منتقل کنید و بدین صورت اکانت ها سالم باقی خواهند ماند.:cheers2:
موفق باشید...
امنیت پلسک به خاطر تجربه خودم و به خصوص بقیه هست
می تونید یه سرچ ساده کنید
به نظر من چون تحریم هستیم نباید درباره یک کنترل پنل بد بگیم. من فقط با cPanel موافقم مخصوصا در ورژن 11.24 که کاملا سیستم های Optimize شده قرار گرفته که در مورد بک آپ گرفتن Load سرور خیلی پایین آومده و در قسمت Name سرور های به جای Bind که memory زیادی استفاده می کرد NSD قرار داده. Imap رو به Dovecot عوض کرده که هم Usage و هم memory کمتری مصرف می کنه و کلا برای VPS ها هم ورژن 2 VPS Optimized 2.0 اضافه کرده که 10 - 15 کمتر رم مصرف می شه به نظر من اگه می خواین که VPS با قیمت مناسب داشته باشین بهتره از کنترل پنل cPanel استفاده کنید چون با 192مگ رم راحت می تونین از تمام امکانات cPanel و تمام Service های Linux استفاده کنید.
من همیشه طرفدار cPanel بودم و هستم و فقط فقط با cPanel برای سرویس های VPS و دیگر سرویس های هاستینگ کار می کنم !
اول cpanel
براي ايرانيها lxadmin
سلام...اسم تاپیک " کنترول " هست منظورتون همون کنترل ؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------
cpanel
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)