مواردی که خودت میگی خیلی خوب هست... اما برای کامپیوتر گیم، نه سرور... به تجربه به من ثابت شده که نمیشه از کامپیوتر عادی به عنوان سرور استفاده کرد (تقریبا دو سال هست که مدیریت سرورهای تحت شبکه و تحت وب کار میکنم)... ساده بخوام بگم مثل این میمونه که بخوای BMW X6 رو ببری تور کویر... قطعا همون اول گیر میکنه... درسته که SUV هست... و خیلی هم قوی و خوشکله... اما اصلا توانایی صحرا رو نداره (دوستانی که عقیده اشون متفاوت هست به نقدهای این خودرو و تست درایوش توسط جرمی کلارکسون در شبکه بی بی سی مراجعه کنند) برای صحرا گردی به ماشینی مثل RangeRover احتیاج هست... اینجا هم همینه، درسته که این کامپیوتر خیلی قوی و فوق العاده هست، اما برای سرور یه سیستم صنعتی احتیاج داری که به این سادگی ها کم نیاره، نه یه سیستم صرفا قوی... وگرنه خوب دیتاسنتر ها هم به جای اینکه 8 میلیون پول یه سرور اسوس بدن میرفتن یه کامپیوتر معمولی میخریدن با 160 گیگابایت رم (میدونم نمیشه، سیستم عاملش نیست)!!!
اگر به سرور احتیاج داری من توی این رنج قیمتی که گفتی سرور HP ProLiant ML110 G4 رو با قیمت یک و نیم میلیون پیشنهاد میکنم (من خودم دوبار از این سرور برای سرور شبکه استفاده کردم، اما تا حالا عملکردش تحت وب رو آزمایش نکردم) اینم مشخصاتش:
HP ProLiant ML110 G4
Intel Xeon Processor 3040
Hp 1GB PC2-5300 DDR Memory
2 * HP 160GB Sata HDD
HP DVD+RW
Filly redundant hot plug fans
Only 1 power supply
سرور RS520 اسوس هم دبی نزدیک به یک میلیون تومان هست که هزینه گمرکی و حملش تا ایران رو هم باید حساب کنی... (من برای یه شرکت نفتی توی ایران سفارش دادم که خودش آوردنش، به همین دلیل نمیدونم چقدر هزینه کردن، یا شایدم اصلا گمرکی ندادن!)
فقط حالا من تو این فکرم شما اینجا (ایران) چطوری میخوای اینو تحت وب راه اندازی کنی؟ فکر اینترنتشو کردی؟