-
August 17th, 2014, 13:48
پاسخ : معنی وضعیت : ClientHold,ClientTransferProhebited
اینکه چرا سرویس دهنده فعلی همکاری نمی کنه و لینک پنل ریسلو رو نمیده باید از خودشون بپرسید اون سکرت کدی که تو پنل دایرکتی تخصیص دادین دیگه اعتبار نداره
در حال حاضر باید به پنل ریسلو دسترسی پیدا کنید دامین شما در وضعیت lock هست که یه مورد امنیتی هست برای اینکه جلوی انتقال های غیرقانونی گرفته بشه پس از دسترسی به پنل دامین می تونید دامین رو از حالت lock در بیارید
موفق باشید
-
-
August 17th, 2014 13:48
# ADS
-
August 17th, 2014, 19:04
بالاخره آقای طلوع یه تیکت مرحمت کردند:
احتراما باید به اطلاع برسانم مادامی که دامنه منقضی گردد بازگشایی قفل دامنه از سوی رجیسترار صورت نمی پذیرد...
برای انتقال دامنه میان کاربران خود و یا انتقال میان 2 کاربر که در رجیسترار ریسلو می باشد نیاز به بازگشایی قفل دامنه نمی باشد...
یعنی چی من متوجه نشدم ؟ ممکنه اساتید اینو برای من تفهیم کنن .
چون من قبلش به ایشون گفتم فردا پس فردا دومین منقضی میشه و ایشون گفتند مشکلی نیست . واقعا معنی جملات بالا رو نمیفهمم .
حالا که منقضی شده و تمدید هم شده باید چیکار کرد ؟
اساتید راهنمایی کنید صدای مشتریام دراومده
در حال حاضر باید به پنل ریسلو دسترسی پیدا کنید دامین شما در وضعیت lock هست که یه مورد امنیتی هست برای اینکه جلوی انتقال های غیرقانونی گرفته بشه پس از دسترسی به پنل دامین می تونید دامین رو از حالت lock در بیارید
یعنی ایشون باید به من پنل دسترسی بدن که تا الان ندادند ؟
کارگذار جدید میفرمایند مربوط به کارگذار قبلی هست و کارگذار قبلی هم که جملات بالا رو تحویل دادن . من موندم و سایتی که 4 روزه بالا نمیاد و مشتریان داره صداشون درمیاد .
الان بازگشایی قفل دست کی هست ؟ طبق گفته آقای طلوع .
من باید چیکار کنم خواهشا راهنمایی کنید .
- - - Updated - - -
خب من در بخش ساپورت رسیلو شرح واقعه رو دادم .
امیدوارم که توجه کنن و ما و سایت رو از این مخمصه در بیارن .
گرفتاری شدیم
ویرایش توسط unforgiven747 : August 17th, 2014 در ساعت 15:06
-----------------------------------------------------------
Come as you are, as you were , as I want you to be
-
-
August 17th, 2014, 21:47
از کدوم سایت دامینتون را خریداری کردین ؟
-
-
August 20th, 2014, 12:33

نوشته اصلی توسط
StyleFa.iR
از کدوم سایت دامینتون را خریداری کردین ؟
اگر منظورتون ثبت اولیه دومین و خریداری اون هست راستش یادم نیست چون 7 سال پیش اون رو ثبت کردم اما کارگذار قبلی شاتل هاست هست و کارگزار جدید برای انتقال تورنج هاست هست.
راستش تا امروز دقیقا یک هفته میشه که سایت بالا نمیاد . الان کارگذار جدید میگه ترنسفر و تمدید انجام شده اما نمیدونم مشکل از چی هست نمیشه نیم سرور رو ست کرد . با ساپورت رسیلو هم مکاتبه کردم هنوز جوابی نیومده .
Come as you are, as you were , as I want you to be
-