-
August 17th, 2014, 10:02
مشکل در انتقال دامنه از شاتل هاست به شرکت دیگر
سلام به همگی
من پارسال یک دامنه com. در شاتل هاست ثبت کرده بودم و چند روز پیش خواستم دامنه رو به یک شرکت دیگه منتقل کنم و تمدید کنم. اما هر بار پیام یاد که دامنه لاک شده و امکان ترنسفر وجود ندارد . از روز پنجشنبه به شاتل هاست اطلاع دادم و کارگزار جدید 2 بار عملیات انتقال رو انجام داده و هر 2 بار انتقال انجام نشده البته تمدید انجام شده . من قبلا می تونستم به کنترل پنلم در دسترسی داشته باشم . اما الان لینک دسترسی به کنترل پنل دومین کار نمیکنه ؟
از جمعه دارم با هر دو موبایل آقای طلوع تماس میگیرم و گوشی رو بر نمداره تلفن ثابت هم رو پیام گیره فقط میگه تیکت بزارید و تیکت هام جواب نمیده .
لطفا دوستان راهنمایی کنن چطور می تونم از ایشون شکایت کنم . ایشون نماد اعتماد هم داره . از پنجشنبه سایت بالا نمیاد .
متن پیام :
کد:
The Request for Transfer and Renewal of mydomain.com through ToranjHost (ToranjHost) stalled. This could be because of any of the following two reasons -
- The current Registrar for this Domain Name has locked this domain name, and did not allow the transfer of the same.
- The domain name has been registered recently and it is not yet 60 days old. A Domain Name can only be transferred 60 days after it was first registered.
Please contact the Current Registrar of this domain name to find out which of the above caused the Transfer Request to fail.
If the cause is the presence of a lock applied by the current Registrar, then please contact them and have the lock removed. You are left with 6.85 days to unlock the domain after which the transfer request will automatically fail.
داخل هویز هم وضعیت = ClientHold,ClientTransferProhebited هست
لطفا راهنمایی بفرمایید من باید چیکار کنم ؟
متشکرم
-----------------------------------------------------------
Come as you are, as you were , as I want you to be
-
-
August 17th, 2014 10:02
# ADS
-
August 17th, 2014, 10:34
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در انتقال دامنه از شاتل هاست به شرکت دیگر
براي شكايت بايد يه دادخواست در دادكستري ايجاد كنيد،اونا هم بخاطر اينكه به اينترنت مرتبطه به فتا ميفرستن و احضارش ميكنن،بايد مدارك كافي داشته باشيد
-
-
August 17th, 2014, 10:41
تا اجازه دسترسی و از قفل خارج نشود نمیتوانید کاری انجام دهید :|
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.black-hat
براي شكايت بايد يه دادخواست در دادكستري ايجاد كنيد،اونا هم بخاطر اينكه به اينترنت مرتبطه به فتا ميفرستن و احضارش ميكنن،بايد مدارك كافي داشته باشيد
گفته شکایت کنه که این پست زدی :| گفته با دامنه چی کنم :-ی
-
-
August 17th, 2014, 11:21
سلام
مشکل همین هست که لاک رو بر نمیداره تا دامنه منتقل بشه . لینک کنترل پنلشم کار نمیکنه البته از چند ماه قبل هم کار نمیکرد . من سکرت کد رو در کنترل پنل تعریف کردم ولی الان اجازه دسترسی به کنترل پنلم ندارم .
موضوع فقط الان لاک دامنه نیست . حداقل پاسخگو هم نیست که راهنمایی کنه و بگه حداقل همچین مشکلی هست .
شکایت برای همین لاک بودن دامنه هست دیگه دوست عزیز
- - - Updated - - -
از دوستان و همکاران آقای علی طلوع(شاتل هاست) اگر با ایشون تماس دارن به ایشون بفرمایند که تا پایان امروز اگر پاسخی ندادند فردا مراحل شکایت رو انجام میدم .
چون ایشون به هیچکدوم از تماس ها پاسخ نمیدن . این چند روز هم دست نگه داشتم شاید مشکل فنی باشه و مسئله حل بشه ولی ظاهرا مسئله چیز دیگست .
اول هم با شکایت از ایشون از نماد اطمینان شروع می کنم . که ما به این نماد اطمینان کردیم و این بلا سرمون اومد .
-
-
August 17th, 2014, 11:40
ببینید بعضی شرکت ها برای اینکه مشتری جا به جا نکنه و مجدد تمدید کند دسترسی ها رو میبندند
شکایت به فتا و اینماد با یک کاربر خوب نیست بهتر است کسانی که شاکی هستند جمع کنین چون باید صبر کنین در نوبت ادرس و شماره هم در نمادشون هست میتوانین استفاده نمایید
-
-
August 17th, 2014, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HPxf
- - - Updated - - -
گفته شکایت کنه که این پست زدی :| گفته با دامنه چی کنم :-ی
دو خط آخر حرفاشونو دقت كنيد لطفا !
-
-
August 17th, 2014, 11:59
ببینید بعضی شرکت ها برای اینکه مشتری جا به جا نکنه و مجدد تمدید کند دسترسی ها رو میبندند
شکایت به فتا و اینماد با یک کاربر خوب نیست بهتر است کسانی که شاکی هستند جمع کنین چون باید صبر کنین در نوبت ادرس و شماره هم در نمادشون هست میتوانین استفاده نمایید
ای کاش حداقل میگفت مشکل این هست و ما با خودش تمدید میکردیم . پنجشنبه به ما گفت شنبه انجام میشه و تا الان خبری نیست . و از همه بدتر جواب نمیده .
اگر قبلا هم با ی مشتری قبلی این کارو کرده باشه و طرف شکایت کرده باشه تو سابقش هست دیگه . نمیشه منتظر شد تا بقیه هم شکایت کنن باید یکی قدم اول رو برداره بقیه هم شروع کنن . اگر به نتیجه نرسیدیم و شکایت کردم ی پست با عنوان شکایت از شاتل هاست میزنم که بقیه هم اگر شکایتی داشتن اونجا اعلام کنن .
-
-
August 17th, 2014, 12:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
unforgiven747
لطفا دوستان راهنمایی کنن چطور می تونم از ایشون شکایت کنم .
-
-
August 17th, 2014, 20:21
مطلب مشکل در انتقال دامنه رو در فروم خارجی مطرح کردم و اونا گفتن :
وقتی دومین منقضی میشه امکان انتقالش وجود نداره و فقط باید با رجیسترار قبلی تمدید بشه ! و بعد از 60 روز اگر مایل بودی میتونی انتقالش بدی .
این مطلبی که گفتن درسته ؟ و اگر درسته چرا آقای طلوع این مطلب رو بیان نکردن تا این همه مصیبت نکشیم من که در پست بالا گفتم اگر مشکل تمدید با خودشونه اعلام کنن! والا الان هم حاضرم اگر امکانش باشه با ایشون تمدید کنم . فقط سایت رو براه بشه
-
تعداد تشکر ها از unforgiven747 به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2014, 20:37

نوشته اصلی توسط
unforgiven747
مطلب مشکل در انتقال دامنه رو در فروم خارجی مطرح کردم و اونا گفتن :
وقتی دومین منقضی میشه امکان انتقالش وجود نداره و فقط باید با رجیسترار قبلی تمدید بشه ! و بعد از 60 روز اگر مایل بودی میتونی انتقالش بدی .
این مطلبی که گفتن درسته ؟ و اگر درسته چرا آقای طلوع این مطلب رو بیان نکردن تا این همه مصیبت نکشیم من که در پست بالا گفتم اگر مشکل تمدید با خودشونه اعلام کنن! والا الان هم حاضرم اگر امکانش باشه با ایشون تمدید کنم . فقط سایت رو براه بشه
حالا شما تهمت زدید و اخر فهمیدید مشکلی ندارن میخواین برای اینکه با اعتبارشون بازی کردین چیکار کنین؟
شما گفتید جواب تیکت هنوز ندادن صبر میکردید تا جواب بدن اگر جواب نا مربوطی دادن بعد اقدام میکردین. تاسف برای کاربران مانند شما کم هست
-