دوست من دلیل اینکه بعد از 5 دقیقه این اتفاق میوفته کاملا روشن هست . وقتی که سرور را ریبوت میکنید در واقع تمام کانکشن های کاربران شما برای دانلود قطع میشود .
و بعد اینکه ویندوز بالا اومد تا IIS یا وب سرورتون بخواد بالا بیاد و کاربران بتونن مجددا دانلود هاشون رو شروع کنن حدود 5 دقیقه سرور فشاری رو متحمل نیست .
معمولا وقتی محدودیتی از لحاظ سرعت دانلود و تعداد کانکشن ها برای دانلود ایجاد نکنید این اتفاق مییوفته و دلیلش هم گفتم .
هارد شما یک دفعه با حجم زیادی درخواست دانلود (خواندن از هارد) روبرو میشه و نتیجش این میشه .
وقتی که این اتفاق افتاد شما پرو سس ها رو از Task manager یه بررسی کنید و ببنید بیشترین مصرف cpu به کدام پروسس ها بر میگرده . فکر میکنم رم شما هم خیلی پر میشه .
بهترین کار استفاده از اسکریپت های VIP برای محدود کردن تعداد کانکشن ها و سرعت دانلود هست .
در ضمن اگر میخواهید کاربران فقط از IP ایران بتونن دانلود کنن حتما این محدودیت رو اعمال کنید تا نتونن از طریق سرور مجازی اقدام به دانلود فایل ها کنن .
قطعا با انجام این موارد مشکل حل خواهد شد .
برای اینکه مطمئن شید که این مشکل به خاطر دانلود ها هست . بعد از اینکه سرور را ریبوت کردین و بالا اومد . خودتون وب سرور را موقتا Stop کنید و بیشتر از 5 دقیقه صبر کنید . مثلا حدود 15 دقیقه .
اگر مشکلی برای سرعت هارد و cpu بوجود نیومد ؛ مطمئن میشید که مشکل از دانلود بیش از حد کاربراتون هست که راه حل هم دادم بهتون .
موفق باشید .