-
August 14th, 2014, 04:23
عضو جدید
یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!
لطفا دوستان کمک کنن با این مشکل نمیدونم اصلا باید سراغ کدوم پشتیانی رفت !؟؟؟؟ !
سعی میکنم به صورت خلاصه توضیح بدم :
2 تا سایت داریم و هر دو روی یه هاستینگ هستند و سیستم هر دو هم وردپرس هست و هر دو سایت هم از نظر نسخه وردپرس ، قالب و افزونه ها یکسان هستند .
تنها تفاوت در دامنه هست سایت اول دامنه .com و سایت دوم دارای دامنه .ir هست
و اما مشکل !
سرعت بارگذاری صفحات در مدیریت برای درج مطلب ، ویرایش و ... و سرعت مرور صفحات سایت توسط بازدیدکنندگان، در سایت اول با دامنه com. به مراتب روان تر و بیشتر از سایت دوم یعنی دامنه ir. هست !!!
همچنین در کار با نرم افزارهای Ftp مثل cute ftp باز هم در سایت com . با خطاهای کمتر و روان بودن کاملا محسوس تری مواجه هستم
دوستان لطفا نظر و راهنمایی کنن .. مشکل از چی میتونه باشه ؟ این وسط تنها دامنه هست که تفاوت داره .. ! آیا امکان داره بشه از nic.ir خواست تا تنظیمات دامنه رو چک کنه !؟ یا اصلا تنظیمات خاصی وجود داره ؟
-
-
August 14th, 2014 04:23
# ADS
-
August 14th, 2014, 04:35
عضو دائم
پاسخ : یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!
شما با استفاده از سایت هایی مانند Website speed test سرعت بارگزاری هر دو سایت را مقایسه نمایید و نتیجه را اعلام فرمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
تعداد تشکر ها از a.e به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 06:45
عضو انجمن
پاسخ : یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!

نوشته اصلی توسط
wpgostar
2 تا سایت داریم و هر دو روی یه هاستینگ هستند و سیستم هر دو هم وردپرس هست و هر دو سایت هم از نظر نسخه وردپرس ، قالب و افزونه ها یکسان هستند .
و اما مشکل !
سرعت بارگذاری صفحات در مدیریت برای درج مطلب ، ویرایش و ... و سرعت مرور صفحات سایت توسط بازدیدکنندگان، در سایت اول با دامنه com. به مراتب روان تر و بیشتر از سایت دوم یعنی دامنه ir. هست !!!
همچنین در کار با نرم افزارهای Ftp مثل cute ftp باز هم در سایت com . با خطاهای کمتر و روان بودن کاملا محسوس تری مواجه هستم
دوستان لطفا نظر و راهنمایی کنن .. مشکل از چی میتونه باشه ؟ این وسط تنها دامنه هست که تفاوت داره .. ! آیا امکان داره بشه از nic.ir خواست تا تنظیمات دامنه رو چک کنه !؟ یا اصلا تنظیمات خاصی وجود داره ؟
سلام،
این که هر دو سایت رو یک شرکت هاست بکنه به این معنی نیست که حتما روی یک سرور هستن.
دامنه ها رو پینگ کنید ببینید آی پی ها یکی هستن یا نه. به احتمال زیاد یکی نباشن.
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 09:25
عضو انجمن
هر دو سايت يك موضوع و هردو تعداد بازديد كننده يكساني دارن ؟
-
تعداد تشکر ها از Mr.black-hat به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 09:38

نوشته اصلی توسط
wpgostar
و اما مشکل !
درود
اگر می شود دامنه رو ذکر کنید
شاید دامنه ها روی یک سرور نباشند
دی ان اس ها رو چک کنید و اگر میخواهید یک هاست بر روی چند دامنه لود شود بهتر است از پارک دامنه استفاده کنید
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از talait به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 09:42
ممکن است از یگ شرکت و در دو سرور میزبانی شده باشند با پینگ گرفتن میتوانین ای پی ها را چک نمایید و همچنین تست dns
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2014, 13:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a.e
شما با استفاده از سایت هایی مانند
Website speed test سرعت بارگزاری هر دو سایت را مقایسه نمایید و نتیجه را اعلام فرمایید.
اکسین جان ، تست کردم روی سایت اول که سرعت خوبی داره عجیبه نتیجه رو مثلا slower than 77% میده و روی سایتی که مشکل داره faster than 57% ! البته قبلا در مواقع زیادی تست کردم با pingdom .. مثلا تو تست پینگ دام سایت 3 ثانیه لود شده ولی تو کار کردن با سایت بیا و ببین !!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام،
این که هر دو سایت رو یک شرکت هاست بکنه به این معنی نیست که حتما روی یک سرور هستن.
دامنه ها رو پینگ کنید ببینید آی پی ها یکی هستن یا نه. به احتمال زیاد یکی نباشن.
حمید جان با ابزار http://dnscheck.pingdom.com چک کردم
در سایتی که مشکل داره این ارور رو میده :
Too few IPv4 name servers (1).
Only one IPv4 name server was found for the zone. You should always have at least two IPv4 name servers for a zone to be able to handle transient connectivity problems.
در مورد آی پی هام حق با شماست با http://www.ping.eu/ping چک کردم و یکی نیست
حالا باید چه کار کنم
شرکت پشتیبان ظاهرا به این مسائل وارد نمیشه ! میگه ادرس پنل مدیریت بدین تست کنیم !!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
HPxf
ممکن است از یگ شرکت و در دو سرور میزبانی شده باشند با پینگ گرفتن میتوانین ای پی ها را چک نمایید و همچنین تست dns
دوست من آی پی ها چک شد و متفاوت هست همچنین در تست dns همونطور که برای حمید نوشتم این خطا هست :
Only one IPv4 name server was found for the zone. You should always have at least two IPv4 name servers for a zone to be able to handle transient connectivity problems.
-
-
August 14th, 2014, 14:19
عضو دائم
2 سرور متفاوت در سرعت نیز متفاوت است و این یک مورد بدهی است
اگر دیتاسنتر دو سرور هم متنقاوت باشد که دیگر نمود بیشتری خواهد داشت
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2014, 02:27
عضو جدید
دوستان کسی نمیدونه علت این خطای ns چیه :
فکر میکنم علت کندی و نوسات سایت هم همین هست ! چون یکی دیگه از دوستان هم سرچ کردم به خاطر همین خطا مشکل مشابه بندرو داشته و تا کنون مدیریت سرور هم این مشکل رو حل نکرده ! خطا رو هم براشون فرستادم ولی نمیدونم چرا حلش نکرده تا الان !
-
-
August 15th, 2014, 09:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wpgostar
دوستان کسی نمیدونه علت این خطای ns چیه :
فکر میکنم علت کندی و نوسات سایت هم همین هست ! چون یکی دیگه از دوستان هم سرچ کردم به خاطر همین خطا مشکل مشابه بندرو داشته و تا کنون مدیریت سرور هم این مشکل رو حل نکرده ! خطا رو هم براشون فرستادم ولی نمیدونم چرا حلش نکرده تا الان !
شما روی دامنه تون یک ns ست کردید. حداقل باید ۲تا ست کنید.
-