براي شمارش دانلود، مي تونيد با php بنويسيد، يعني مثلا من قديم يك آپلود سنتر نوشته بودم كه فرمت لينك ها به اينصورت م شد:سلام
من دارم برای یه نفر یه وب سایت طراحی میکنم، یه قسمتی دارن که فایل هاشون رو داخلش آپلود میکنن و جاهای دیگه سایت برای دانلود بهش لینک میدن، این مکان ها متفاوت هست و معلوم نیست دقیقا کجا باشه... ضمنا صفحات هم اکثرا html استاتیک طراحی شدن... حالا من میخوام تعداد دانلود از هر فایل شمارش بشه، یعنی آمار داشته باشن بدونن هر فایلی چندبار دانلود شده... ایده تون چیه؟ چه راهی پیشنهاد میکنید؟
get-filename.ext
بعد با htacess تنظيم كرده بودم رو يك فايل php،ديتابيس و ... و راحت شمارش حساب مي شد.
اتفاقا بايد تعداد دانلود فايل رو در صفحات استاتيك هم نشون داده مي شد، كه براي حل اين مشكل با php خروجي جاوا اسكريپت گرفتم تا تو صفحات html هم بتونم استفاده كنم.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
براي جلوگي از اين كار مي تونيد از اسكريپت هاي آنتي ليچر استفاده كنيد،مثلا چك مي كنه كاربر از كدوم سايت اومده بعد فايل لود ميشه يا نه....
مي تونيد هم از ابزارهاي آناليزي ديگه استفاده كنيد(فكر كنم خود سي پنل همچين چيزي داره ولي مطمئن نيستم) يا اينكه بر حسب ارجاع دهنده خودتون بنويسيد...