نوشته اصلی توسط email1414 سلام.یه بنده خدایی بهم گفت950بده 7روزه باکلمات:هاست|دامنه|ثبت دامنه|هاست لینوکس|انجمن|انجمن گفتگو به صفحه اول گوگل میارمت. امکان پذیره؟ عرض کردم من 3 روزه میارم 1 هفته هم کمتر ! آیا شما باید به بنده بگین احسنت و قبول کنید !؟؟؟ امکان پذیر هست اما موندگار نیست با یکسری حقه ها میشه مثلا افزایش تگ های h1 و ... اما روش های مناسبی نیست. موفق باشید
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
نوشته اصلی توسط modiranhosting عرض کردم من 3 روزه میارم 1 هفته هم کمتر ! آیا شما باید به بنده بگین احسنت و قبول کنید !؟؟؟ امکان پذیر هست اما موندگار نیست با یکسری حقه ها میشه مثلا افزایش تگ های h1 و ... اما روش های مناسبی نیست. موفق باشید بنظرشمامعمولی ترین زمان برای این عمل چه مدت است؟
نوشته اصلی توسط email1414 بنظرشمامعمولی ترین زمان برای این عمل چه مدت است؟ ابتدایی ترین و معمولی ترین زمان برای کلمات شما مثلا هاست که قطعا شرکت های زیادی رو این واژه زوم کردن و دارن کار میکنن حداقل یک ماه به بالا زمان لازم است.
نوشته اصلی توسط modiranhosting عرض کردم من 3 روزه میارم 1 هفته هم کمتر ! آیا شما باید به بنده بگین احسنت و قبول کنید !؟؟؟ امکان پذیر هست اما موندگار نیست با یکسری حقه ها میشه مثلا افزایش تگ های h1 و ... اما روش های مناسبی نیست. موفق باشید این موندگار نبودن به درد سایت هایی میخوره که زود شیلتر میشن درسته ؟
email1414
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن