-
March 15th, 2014, 19:14
عضو انجمن
پاسخ : قضیه فروش یکسان مرکز داده آسیاتک و شهرداد چیه؟
خوب هر شبکه با توجه به سلیقه مدیر شبکه و نیاز هاش راه اندازی میشه چون شما این قطعات استفاده کردی دلیل نمیشه بقیه هم از همینا استفاده میکنند یا برعکس ولی اشغال ترین روتر های صنعتی فایروال دارند که جلوی حملات بگیره ایشون هم عرض کردند یعنی اسیاتم یه فایروال نداره؟ منم برای همین گفتم اگر اشغال ترین روتر رو هم استفاده کنند راحت میتونند با فایروالش جلوی دیداس بگیرند

نوشته اصلی توسط
WGB
سلام
خیر دوست عزیز بنده در شبکه ای که دارم فقط از 2 تا دیوایس Cisco و Brocade استفاده می کنم که هر دو این دیوایس ها مدل هایی که بنده به عنوان Core Router استفاده می کنم فایروال نیستند و یا اگه دارند کارشون این نیست و کارایی بالایی ندارند.
-
تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید
-
March 15th, 2014 19:14
# ADS
-
آسیاتک فعلا خوب اسم در کرده پشتیبانی خوبی هم دارن
اما مشکلی که هست اینه که توی ایران هیچ جا کار جدی گرفته نمیشه !
ما درخواست نمایندگی adsl دادیم گفتند تا آخر هفته (جمعه) مرکز مخابراتیتون روشن میشه !
امروز زنگ زدیم میگن که تا آخر هفته ی بعد !
آخه نمیدونم یه دی اس لم و چنتا سوویچ پیشتر میخوان نصب کنن ! که 2 هفته طول میکشه !؟!
من ادمین چند تا از گیم سروراشون هستم همه چیز عالیه فقط بعضی موقع ها داون تایم داره !
-
تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2014, 00:47
مدیرعامل آسیاتک آقای یوسف زاده
صاحاب شرکت شهرداد می باشد
-
-
August 11th, 2014, 02:08
عضو انجمن
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
August 11th, 2014, 02:15
عزیز ما یکی از نماینده ها برتر آسیاتک هستیم
و صاحب شهراد که آقای یوسفی زاده هستن از دوستان ما هستن که اکنون مدیر عامل آسیاتک هم می باشند و یکی از بهترین متخصصین کامپیوتری هست که تا الان باهاشون آشنا شدم
-
-
August 13th, 2014, 11:16
عضو انجمن
نمیشه گفت دیتاسنتر اینها اتاق هایی دارن برای نگهداری سرورها . تا حالا تجربه کار با این شرکت ها رو نداشتم اما تا جایی که می تونم اینترنت بسیار محدود هست .
-
-
August 13th, 2014, 11:26
با سلام
مهندس علی یوسفی زاده موسس شرکت شهراد شبکیه هست
که بعد مدیر عامل شرکت آسیاتک هم شدن ایشون
به همین دلیل هست که موارد همگی یکی هست
-
-
August 13th, 2014, 12:11
درود
کیفیت سرورهایی که در موقعیت شهراد شبکیه است واقعا افتضاحه!!! ما دو سرور در آنجا داریم که هر دو را منتقل کردیم. یکی از سرورها در مدت 2 ماه 23بار خاموش شد. یکبار گفتند هارد یکبار گفتند فن سی پیو یکبار گفتند پورت شبکه و...
فقط 18بار در روزهای مختلف تیکت دادیم. شاهکار آخر هم هفته پیش در یک روز 4بار قطعی سرور!!! اصلا توصیه نمی شوند. نسبت به قیمت سایر دی سی ها ارزان تر می دهند اما کیفیت واقعا بد است. البته این تجربه ما در مدت 9 ماه همکاری با این مجموعه است.
-