از اونجایی که شما جواب لازم رو مبذول نداشتین و مدارک لازم رو قرارندادین با هماهنگی با مدیر گرامی mr.teo
لازم شد چند تا مطلب اموزشی واسه شما درمورد مجازی ساز اپن وی زد قرار بدم که بخونین که مغایر با چیزی هست که میگین امیدوارم یادبگیرین
OpenVZ - Wikipedia, the free encyclopedia
این رو بخونین تا ببینین مجازیس ساز اپن وی زد چه نوع منابعی دراختیار قرار کاربر قرار میده میشه با 5 گیگ رم 5تا وی پی اس داد هرکدوم رم5 باشن.
این اولا ثانیا در اینجا
What is the Difference Between “Guaranteed” and “Burstable” RAM on OpenVZ? | VPS Hosting Blog
توصیه هایی در مورد خرید و همچنین توضیحاتی در مورد اپن وی زد داده در سال 2010سالی که هنوز من و شما در اینجا حتی ثبت نامم نکرده بودیم.
There is nothing wrong with asking for the full spec of the hardware node and asking how many customers are on it or how much of it’s resources are allocated
این رو خودتون ترجمه کنین و بخونین ببینین توصیه بدی کرده که ما از شما خواستیم و شما پاسخگو نیستین به دلایل واهی
جالب اینه واسم اینجا می گین 30نفر از این تاپیک خرید کردن ولی هیچکدوم نپرسیدن سرور کجاست و من اولین نفر بودم حتی شماهم هنوز که هنوزه قید نکردین سرور کجاهست اصلا؟!
توی تاپیک فروشتون بعدشم توقع نداشته باشین ماهم مثل بقیه کورکورانه بیام و از شما سرویس بگیرم تا دو روز بعد به مشکل بربخوریم
بعدشم طبق قوانین شما مکلف بودین مشخصات دقیق سروریستون رو در تاپیک درج کنین که نکردین تاامروز و سوالم میکنیم می گین نیازی به اسکرین شات نیست!واستدلالتون اینه 30نفر چشم بسته اعتماد کردن شماهم بیا اعتماد کن

بلا نسبت مگه من----
مشکل من فقط با اوررسلی هست که ممکنه با دادن سرورهای لینوکسی کرده باشین که حتما کردین واگر نه رم 2 10تومن!
میخوام ببینم واقعا من دارم یک سرور مجازی میگیرم چند گیگ رم داره چندتاهارد داره روی هر هارد چندتاماشین مجازی سوار کردین اینها که دیگه کمترین حقمه
میخوام ببینم چه جوری بهم ثابت میکنین به حرف یا به عمل؟!
فقط بهم شماثابت کن با دادن سرورهای مجازی لینوکس روی سرورت بصورت بی رویه اورسل نکردین چرا که سرورهای مجازی لینوکسی داده شده با اپن وی زد هممه میدونن
که منابع کمی مصرف میکنن منابع اشتراکی هستن و خیلی موارد دیگه.
درمورد کی وی ام و بخش سرورهای مجازی ویندوزی که روش دادین صحبتی ندارم و حرفات درسته و مورد تاییده