ببخشید تاپیک قدیمی بالا آوردم
اما تاپیکی که مربوط هست و باید به روز باشه تا کاربرای دیگه به مشکل برنخورن همین تاپیک بود.
من هم همین مشکل را داشتم و دارم.
6 ماه قبل یکبار 12 روز طول کشید تا یه دامنه دات کام ثبت کنن و در آخر هم دامنه رو از جای دیگه گرفتم و با اون مبلغ را به زور حسابم رو شارژ کردن و بعد اون به زور به حسابم برگشت زدن.
دلیلشون هم این بود که ارز بالا پائین داره و نمیتونن دامنه ثبت کنن ، اما نمیدونم چه ربطی به این داشت که یه تیکت هم جواب نمیدادن و پشتیبانی آنلاین هم همش میگفت مسئولش نیست ان شا اله فردا و ما میوندیم تا فردا بیاد!!!
خلاصه اینو گفتم اولین باره و توی کار پیش میاد و الان دوباره یه دامنه ثبت کردم و هزینشو واریز کردم و مبلغ از حسابم کم شد ، اما موقع برگشت به سایت پذیرنده ( آذرآنلاین) اروری به وجود آمد و سیستم whmcs پرداخت را ناقص تلقی کرد.
بهشون تیکت زدم و موضوع رو گفتم و برای تسریع توی کار عکس واریز با شماره پیگیری ، تاریخ واریز ، ساعت دقیق واریز و ... ر. ارسال کردم تا سریع تر رسیدگی کنن.
الان هم 6 روز گذشته تیکت رو جواب ندادن و پشتیبان آنلاین هم میگه باید مسئول مالی بررسی کنه و فردا انجام میشه و این فردا هم فعلا بعد از 6 روز نیومده!!
دوستان یعی کنن گول 2-3 هزارتومن ارزونی رو نخورن.
به شخصه آخرین همکاری من با آذرآنلاین بود.
الان هم دامنه رو از جای دیگه خریدم.