-
عضو انجمن
راهنمایی جهت انتخاب سیستم
سلام دوستان.من یک راهنمایی از شما میخوام.
شرکت داره کاراش میشه و آرم رسمی برای پاتریس هاست طراحی شده و ما میخواهیم کلا سیستم سایت را عوض کنیم.ولی گیر کردم.
پاتریس هاست دارای 3 بخشه:
1-سایت اصلی
2-whmcs
3-فروم
=======================
ما میخواهیم سایت را تغیرر دهیم. آیا شما اصلا سیستم معرفی میکنید یا سایت استاتیک؟
====
من میخواهم توی سایت اصلی این امکانات باشه:
اول از همه ایمن باشه
گرافیک زیبا و کاربر پسند
استفاده از تکنیکهای seo
استفاده از Ajax
اسفاده از قالب CSS
نمایش آمار سایت
نمایش آمار انجمن
آخرین ارسالهای انجمن
نمایش فنی سرورها
و .........
اما آخرین ارسالهای انجمن و اخبار سایت که با whmcs میدم را باید حتما داشته.
=====================
من خودم تنها از 3 سیستم واقعا لذت برم.
ایران هاست
پارس دیتا
میهن نیک.
اگر دوستان لطف کلا در ایران زمینه یک راهنمایی کوچولو کنن ممنون میشم.
بیشتر دوست شمای کلی آن مثله ایران هاست باشه. ولی پرتال اونها اختصاصی است و هزینه اش هم سنگینه.
فعلا یک چیز شیک میخواهیم تا چند سالی جواب بده بعدا ما هم یک پرتال مثله ایران هاست راه اندازی میکنیم یا نسخه فعلی را خریداری میکنیم.
با تشکر
امیر منصوری
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
در ضمن:
سایت توی گوگل رنک خوبی داره و همیشه توی نتایج ما رتبه خوبی داریم.چون سایت فعلی چند سالی قدمت دارد.اما مشکلی که دارم اینه که اگر سایت عوض شد ، روی رنک ما تاثیر میذاره؟
رنک فعلی فکر کنم 2 باشه.
دوستان کسی کمک کنه ممنون میشم
نمیدونم چرا کسی نظری نمیده . آیا سوال من بده؟
-
تعداد تشکر ها از Amir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2010 15:40
# ADS
-
June 14th, 2010, 01:32
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی جهت انتخاب سیستم
حالا که کسی جوای نمیده این نخودی عرض کند که به نظر بنده ظاهر فعلی سایت شما (که گویا استاتیک است) خیلی زیبا و شکیل است. خیلی شکیلتر از ایران هاست. با توجه به اینکه داده های خوبی در گوگل هم دارید شاید بهتر باشه که دست به شکل فعلی نزنید و فقط مقداری اصلاحش کنید. مخصوصا ترکیب رنگ های سفید با آن آبی که در سایدبار دارید خیلی زیبا هستند.
-
تعداد تشکر ها ازkhudeman به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2010, 01:59
عضو دائم
از جوملا + whmcs میتونید استفاده کنید
با استفاده از جوملا هم سئو رو در دست دارید هم از jQurey و Mootool میشه استفاده کرد
برای ارتباط جوملا با فروم هم که فکر نکنم مشکلی باشه ... با همه فروم ها سازگار هست
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2010, 12:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tukanet
از جوملا + whmcs میتونید استفاده کنید
با استفاده از جوملا هم سئو رو در دست دارید هم از jQurey و Mootool میشه استفاده کرد
برای ارتباط جوملا با فروم هم که فکر نکنم مشکلی باشه ... با همه فروم ها سازگار هست
تو سر جوملا هستی یا ورد پرس :دی ؟
یک روز طرف اینو می گیری یک رو ز طرف اون یکی
الانم که می گی جوملا :دی
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
تعداد تشکر ها ازKambiz به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2010, 22:09
عضو انجمن
راستش من خودم با وردپرس بیشتر کنار میام تا جوملا.
جوملا پیچیده است.
ولی توی این موندم. اگر سایت را هوض کنم در رنگ من و داده هایی که لان دارم در گوگل تاثیر داره؟
چون آمارم در گوگل خوبه
-
-
June 16th, 2010, 03:29

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
راستش من خودم با وردپرس بیشتر کنار میام تا جوملا.
جوملا پیچیده است.
ولی توی این موندم. اگر سایت را هوض کنم در رنگ من و داده هایی که لان دارم در گوگل تاثیر داره؟
چون آمارم در گوگل خوبه
نه انچنانی که فکرشو میکنی ولی خب بی تاثیر هم نیست . من وردپرس رو پیشنهاد میدم . هم سئو خوبی داره هم هر امکاناتی که ازش بخواید رو در اختیارتون قرار میده ( البته در بحث هاستینگ ) برای فروهم bbpress میتونه کفایت کنه یا در نهایت SMF
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2010, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cmstalk
نه انچنانی که فکرشو میکنی ولی خب بی تاثیر هم نیست . من وردپرس رو پیشنهاد میدم . هم سئو خوبی داره هم هر امکاناتی که ازش بخواید رو در اختیارتون قرار میده ( البته در بحث هاستینگ ) برای فروهم bbpress میتونه کفایت کنه یا در نهایت smf
همشهری گرامی از شما سپاسگذارم>
<. ولی فروم دیگه نصب شده. امکانات سایت و بسترهای آن دیگه آماده شده. فقط سایت اصلی باید به نظر من تغییر کنه. چون داریم شرکت میشیم و رسمی. آرم جدید و این حرفها.
خلاصه کلاس کاری و ... منظورمو متوجه میشید که.
سایت هاستینگ یکی از زیر مجموعه های شرکت است.
-
-
June 20th, 2010, 10:25
عضو انجمن
با سلام
دوست گرامی سایت هایی که نام بردی از آخرین تکنولوژی وب 2 استفاده کردند و کاملا به صورت شخصی در جهت اهداف همون سازمان ایجاد شدند اگر همچین چیزی می خواهی باید خودت طراحی کنی .درسته که که میهن نیک رنکش 6 هست ولی در جستجو لغات هاست رنک بالایی نداره ولی مثلا سایت پارمیس هاست با توجه به اینکه رنکش 2 هست تو صفحه اول هاست هست و امتیاز seo در domaintools را 100% گرفته در کل اکر ajax زیاد کار کنی باید قید گوگل را بزنی.
-
تعداد تشکر ها ازkingoftehran به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2010, 10:41
عضو انجمن
آقای منصوری با توجه به اينکه شما يک مورد اختصاصی ميخواين ميتونيم از ترکيب سما سی آر ام و مواردی که شما ميخواين سايت اختصاصی رو به شما تحويل بديم.
در صورت تمايل ميتونيم در اين رابطه صحبت کنيم.
با تشکر
علی امیری
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2010, 12:11
عضو انجمن
مرسی دوستان بابت پاسخ. من فکر کنم باید برم روی وردپرس. اما سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا با تغییر سیستم،رنک من در گوگل تغییر میکنه؟
چون الان رنک من 2 است و سئو سایت خوبه و توی سرچ رتبه خوبی دارم.
-