-
August 9th, 2014, 13:59
سوال در مورد iis
سلام دو تا سوال داشتم دوستانی که کار کردن لطفا جامع توضیح بدن
1. بعد از نصب iis چطور به اون وارد بشم از طریق اینترنت (هر چی ip میزنم نمیشه)
2.چطور فایل رو از vps اپلود کنم روی هاست iis که خودم راه انداختم تو سیستم خونه (اصلا امکانش هست که تو iis اپلود کنم)
-
-
August 9th, 2014 13:59
# ADS
-
August 9th, 2014, 14:11
پاسخ : سوال در مورد iis
از رو vps آپلود کنید رو سیستم خونه؟!
برای چی آخه؟!
-
-
August 9th, 2014, 14:23

نوشته اصلی توسط
E_R_B
از رو vps آپلود کنید رو سیستم خونه؟!
برای چی آخه؟!
توضیح بدین لطفا احتیاج دارم
-
-
August 9th, 2014, 14:29
میخوای فایل بزاری روی سرور filezila نصب کن بخوای از iis بزاری باید کانفیگش کنی بشود FTP
-
-
August 9th, 2014, 14:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alian
سلام دو تا سوال داشتم دوستانی که کار کردن لطفا جامع توضیح بدن
1. بعد از نصب iis چطور به اون وارد بشم از طریق اینترنت (هر چی ip میزنم نمیشه)
2.چطور فایل رو از vps اپلود کنم روی هاست iis که خودم راه انداختم تو سیستم خونه (اصلا امکانش هست که تو iis اپلود کنم)
درود
دوست عزیز، متوجه نشدم در سیستم خانگی iis نصب کردید یا سرور مجازی تهیه کردید؟(لطفا درخواست خودتون رو گویا تر بیان کنید!)
-
-
August 9th, 2014, 14:37

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
دوست عزیز، متوجه نشدم در سیستم خانگی iis نصب کردید یا سرور مجازی تهیه کردید؟(لطفا درخواست خودتون رو گویا تر بیان کنید!)
تو سیستم خونه ویندوز سرور 2008 نصب کردم iis هم نصب کردم ولی بهش از طریق اینترنت دسترسی ندارم تا اونجا که من میدونم اگه ip رو وارد کنم تو اینترنت باید iis بیاد بالا ایا تنضیمات خاصی میخواد
-
-
August 9th, 2014, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alian
تو سیستم خونه ویندوز سرور 2008 نصب کردم iis هم نصب کردم ولی بهش از طریق اینترنت دسترسی ندارم تا اونجا که من میدونم اگه ip رو وارد کنم تو اینترنت باید iis بیاد بالا ایا تنضیمات خاصی میخواد
اگر کانفینگ های مربوط رو درست انجام داده باشین! با سیستم دیگه ای میتونید به صورت ریموت وارد سرور 2008 که نصب کردید بشید! فکر نکنم مشکلی باشه!
-