عزیز بفرض ما
الان
ns1 ns2
برای سرور سی پنلمون هست
ns3 ns4
برای دایرکت ادمین
ns5
ns6
هم برای دایرکت ادمین دیگه ای
ns1ir
ns2ir
سرور وب سایت پانلامون هست
هردوتا 1 و 2 روی 1 ای پی ست باشه بهتره.
این به دلیل استفاده از چند سرور هست.
عزیز بفرض ما
الان
ns1 ns2
برای سرور سی پنلمون هست
ns3 ns4
برای دایرکت ادمین
ns5
ns6
هم برای دایرکت ادمین دیگه ای
ns1ir
ns2ir
سرور وب سایت پانلامون هست
هردوتا 1 و 2 روی 1 ای پی ست باشه بهتره.
این به دلیل استفاده از چند سرور هست.
میثم جان سلام
میشه راحت تر بگی من اصلا متوجه نشدم
منظور ار دایرکت ادمین ؟
ns1ir , ns2ir ???
ویرایش توسط pejman20 : August 9th, 2014 در ساعت 02:49
به تعداد DNS Server باید NS تعریف کرد.
اصولیش اینه که برای سرور های مشابه از 2 دی ان اس سرور استفاده می کنند. مثلا اگر 10 تا سرور داشته باشیم که بر روی همگی سی پنل نصب باشه از 2 دی ان اس مرکزی سرور برای اتصال استفاده می شه. همچنین می شه از 10 تا دی ان اس سرور استفاده کرد.
همه اینها بصورت زوج هستند که اگر DNS server اولی از سرویس خارج شد ، DNS Server دوم قادر به سرویس دهی باشه
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
سلام
من یک vps لینوکس و 2 آی پی و cpanel در حال حاضر دارم
میخوام کلاستر کنم
بفرمایید باید چی کار کنم ؟؟
یه وی پی اس دیگه بگیرم ؟؟
مرحله به مرحله بفرمایید
ممنون
ویرایش توسط pejman20 : August 9th, 2014 در ساعت 02:51
هم ميشه روي يك سرور چند IP با ساب نت هاي متفاوت يا يكسان ست كرد، هم ميشه يك IP براي چند NS داشت و هم NS هاي متفاوت براي يك دامين داشت كه براي كلاسترينگ و يا شركتهاي هاستينگي كه چند سرور مجزا دارند قابل استفاده هست. نميشه به صورت كلي گفت كه دليل اين كار چيه، براي مثال اگر يك سرور داشته باشيد، بهتره حداقل دو IP از رنجهاي متفاوت داشته باشيد كه اگر يكي از ip ها به هر دليلي مشكلي داشت. مسير دوم براي دسترسي به سايت قابل استفاده باشه و اپتايم بالاتر بره. در شركتهاي هاستينگ ممكنه مثلا NS1 , NS2 مربوط به يك سرور باشه. NS3 , NS4 مربوط به سرور ديگهاي كه هر مشتري بر اساس اينكه روي كدام سرور شركت هست سايتش، DNS هاي مربوط به اون رو ميزنه، در كلاسترينگ هم بهتره تمام NSهايي كه مربوط به اون كلاستر هست در دامنه ست بشه تا همواره حتي اگر يكي از سرورها با مشكل مواجه شد، باز هم بشه به سايت دسترسي داشت. با گرفتن whois از هر ip ميتونيد بفهميد كه دليل هر كدوم از اينها چي هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)