شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک - صفحه اصلی
تمام اطلاعات را از لینک بالا بگیرید . در ضمن مهم تلاش هست نه هدف.
موفق باشید
شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک - صفحه اصلی
تمام اطلاعات را از لینک بالا بگیرید . در ضمن مهم تلاش هست نه هدف.
موفق باشید
دوستان ابن بنده خدا یه آموزش مراحل رو خواست . اگر اینجوری یاد نگیره و دنبالش نباشه میشه بدونم چجوری باید زیرو بمش رو یاد بگیره؟ همین یاد گرفتن زیر و بم
از همین جاهاست که شروع میشه
دی سی هاست
ارائه خدمات میزبانی وب - پشتیبانی 24 ساعته
تضمین بازگشت وجه بدون شرایط در هفته اول
کیفیت - امنیت - سرعت تضمین ماست
وقتی این همه سایت های هاستینگ موفق وجود دارد
وقتی شرکت هایی مانند هاست ایران انقدر خوب دارند کار میکنند شما با این حال چرا سمت هاستینگ رفتید ؟ کاربر چطور میخواین جذب کنید ؟
هر کس در هر زمینه ای با تلاشش میتونه خیلی موفق بشه - لطفا کسی رو نا امید نکنید . با تلاش همه چیز شدنیه دوست خوبم![]()
ویرایش توسط shahab-f : August 8th, 2014 در ساعت 21:55
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
به نظر من همه باید در همه عرصه ها در ایران به هم کمک کنند و کسی رو نا امید نکنند .
باید شما یه درگاه بانکی بگیرید بعد شروع بکار کنید و اگر بخواید درگاه اختصاصی برای کاربران بدین باید از بانک مرکزی مجوز بگیرید و با بانک مورد نظر قرارداد ببندید تابرای شما در شاپرک شبکه اختصاصی بدهند.
دوست عزیز ، ب نظر شما وقتی ک بانک ها خیلی راحت دارن درگاه میدن ، چه کسانی میان از واسطه ها درگاه بگیره ؟! :|
- جواب سؤال خودم رو خودم بهتون میدم ک یکم دیدتون باز شه :
۱ - افراد زیر ۱۸ سال (سن قانونی کشور)
۲ - افرادی ک تو کار فروش وی پی ان یا هر چیز دیگه ای ک بر خلاف قوانین کشور باشه .
۳ - افرادی ک نمیخوان بصورت ثابت فعالیت کنن ، هر چند وقت یکبار یک برند بالا میارن یک کلاهبرداری میکنن و میرن !
ک در هر سه مورد بالا ، شما تو دردسر می افتید !!! پس بهتر سراغ یک بیزنس بهتر برید ...
تازه علاوه بر بانک ها ، شرکت هایی مثل آسان پرداخت پرشین هم هستن ، ک هم خودشون psp هستند (درگاه مستقل) و هم خودشون میان ب شرکت ها و فروشگاههای اینترنتی پیشنهاد درگاه میدن ! :دی
موفق باشید .
...Zzzz...
سلام.
فکرکنم حدود4میلیون تومن هزینه داره(دقیقانمیدونم).
فقط 30درصدامکان موفق شدنتون وجودداره.
مراحل کارهم سادس.
دریافت درگاه بانکی(بهتره ازتمام بانک هاداشته باشید)
راه اندازی سایت
اعتمادسازی,دریافت نماد,سئوی عالی,کارمزد0درصدی(جهت شروع کار),تیم فوق مجرب
بنظرم اگه تمام مراحل بالارودقیقاانجام بدین موفق بشین.
امااگه یه فرد15-16ساله هستیدوفکرمیکنیداینطوری میشه پولدارشداشتباه میکنید.اینکاراحتیاج به تیم خیلی قوی داره(تاجایی که من خبردارم).
اگر امکانات عالی و خوبی ارائه دهید همه اون مقدار کارمزد دریافتی رو در نظر نمی گیرند
دی سی هاست
ارائه خدمات میزبانی وب - پشتیبانی 24 ساعته
تضمین بازگشت وجه بدون شرایط در هفته اول
کیفیت - امنیت - سرعت تضمین ماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)