-
August 8th, 2014, 12:37
عضو جدید
نیاز به کمک
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی یک سوال داشتم لطفا فقط کسانیکه در این ضمینه تجربه دارن کمک کنن
میخوام یک سایت تراوین بزنم میشه راهنماییم کنید که این کار آینده داره یا نه؟
در ضمن در این ضمینه اگه کسی نمایندگی دامنه.ir ارزون سراغ داشت بهم بگه ممنون میشم
با تشکر
ویرایش توسط HRE2012 : August 8th, 2014 در ساعت 12:54
id telegram:hosienra
-
-
August 8th, 2014 12:37
# ADS
-
August 8th, 2014, 13:05
پاسخ : نیاز به کمک
در مورد تراوین الان زیاد شده اسکریپت بدون باگ هم هزینه دار است بهتر است بازی انلاین دیگری انتخاب کنین
برای نمایندگی تاپیک باز کنین در متفرقه افر نمی شود داد
-
-
August 8th, 2014, 13:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
HPxf
در مورد تراوین الان زیاد شده اسکریپت بدون باگ هم هزینه دار است بهتر است بازی انلاین دیگری انتخاب کنین
حرف شما کاملا درسته من یک اسکریپت تقریبا بدون باگ گیر آوردم واسه همین میگم(البته اسکریپت بدون باگ نداریم)
-
-
August 8th, 2014, 14:14
در مورد تراوین اگه بتونید تبلیغات گسترده و جوایز خوب بزارید بله جواب میده ( البته در صورتی که اسکریپت سالم و بدون باگ داشته باشید)
در مورد نمایندگی ای ار دوستانی هستن که رایگان میتونن بدن خدمتتون توی بخش خودش تاپیک بزنید تا پیشنهاد هارو ببینید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازk.namjoo به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2014, 15:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
k.namjoo
در مورد تراوین اگه بتونید تبلیغات گسترده و جوایز خوب بزارید بله جواب میده ( البته در صورتی که اسکریپت سالم و بدون باگ داشته باشید)
در مورد نمایندگی ای ار دوستانی هستن که رایگان میتونن بدن خدمتتون توی بخش خودش تاپیک بزنید تا پیشنهاد هارو ببینید
موفق باشید
داداش از راهنماییت ممنون
-
-
August 8th, 2014, 17:02
عضو جدید
سلام خوندم پستتو نه وقتتو رو تراوین نزار
نسخه قدیمی تراوین رو ک کسی بازی نمیکنه نسخه 4.2 رو تازه کمی بازی میکنن اونم تو ایران فقط من و مهران و مدیر دوتا سایت داریمش ک قیمتش هم زیاده نسبت به بازی
اگ میخوای سرمایه بزاری و درامد خب کسب کنی ک تراوین بکش بیرون یه بازی جدید بزن ک خب یه 20 میلیون در نظر باید بگیری ک خب
ماهانه کم کم 20 میلیون رو میتونی ازش در بیاری میانگین درامد بازی انلاین هر بازیکن 1500 خرج میکنه ک خب حداقل 35 هزار بازیکن رو باید بگیری ک گرفتنش با تبلغات خیلی سادست
اگ کمک خواستی یا خواستی بزنی بهم خبر بده
09381007991
تو کار بازی انلاینم
سفارش آهنگسازی با قیمت خیلی مناسب در سبک های مجاز مختلف و کار با شاعران وتنظیم کننده ها و خوانندگان معروف کشور
سفارش بازی سازی و خرید بازی از شرکتهای روسی
-
تعداد تشکر ها از mohsenevil به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2014, 21:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohsenevil
سلام خوندم پستتو نه وقتتو رو تراوین نزار
نسخه قدیمی تراوین رو ک کسی بازی نمیکنه نسخه 4.2 رو تازه کمی بازی میکنن اونم تو ایران فقط من و مهران و مدیر دوتا سایت داریمش ک قیمتش هم زیاده نسبت به بازی
اگ میخوای سرمایه بزاری و درامد خب کسب کنی ک تراوین بکش بیرون یه بازی جدید بزن ک خب یه 20 میلیون در نظر باید بگیری ک خب
ماهانه کم کم 20 میلیون رو میتونی ازش در بیاری میانگین درامد بازی انلاین هر بازیکن 1500 خرج میکنه ک خب حداقل 35 هزار بازیکن رو باید بگیری ک گرفتنش با تبلغات خیلی سادست
اگ کمک خواستی یا خواستی بزنی بهم خبر بده
09381007991
تو کار بازی انلاینم
خیلی ازت ممنونم بابت راهنمایی
- - - Updated - - -
دیگه نظری نیست؟؟
-
-
August 8th, 2014, 21:45
من که یه زمانی تراوین بازی میکردم
حالا دیگه از این بازی خسته شدم