-
August 6th, 2014, 11:36
پاسخ : راهمایی در مورد گرفتن ای نماد
امروز از خود ای نماد پرسیدم گفتند سایت خودشون هست.
-
-
August 6th, 2014 11:36
# ADS
-
August 6th, 2014, 11:47
ببینید دوستان اشتباه نکنید
اگه به سایت نماد سر بزنید میبینید که از 35 بند موجودی که قبلا بودش و باید مشخصات سند مالکیت و .. ارسال میشدش الان شده 12 بند و فقط مشخصات خودتون و آدرس سکونت و محل تجاری رو میخوادش
و تائید صلاحیت سایت و آدرس
با ارسال کد رهگیری از پستو زنگ زدن به شما و...
باید حتما در دسترس باشید من فعلا واس خودمو پرداخت نکردم این هفته تازه میخوام پرداخت کنم چون مسافرتم
بهتره که وقتی که د ر دسترسش هستید انجام بدید
سایتش هم تائید میشه برای نماده من مشخصات سایتشو با نماد یکی کردم و دیدم هردواز یه مرکزن
مشکلی هم نداره..
فقط یه سری آزمون داره که یا به صورت آنلاینه یا چیز دیگه دقیقا نمیدونم اما اگ قبول نشی باید برید شخصا حضورا در شرکت توسعه تجاری اونجا آزمون اینا بدی فککنم
-
-
August 6th, 2014, 11:56

نوشته اصلی توسط
iranwhsrver
ببینید دوستان اشتباه نکنید
اگه به سایت نماد سر بزنید میبینید که از 35 بند موجودی که قبلا بودش و باید مشخصات سند مالکیت و .. ارسال میشدش الان شده 12 بند و فقط مشخصات خودتون و آدرس سکونت و محل تجاری رو میخوادش
و تائید صلاحیت سایت و آدرس
با ارسال کد رهگیری از پستو زنگ زدن به شما و...
باید حتما در دسترس باشید من فعلا واس خودمو پرداخت نکردم این هفته تازه میخوام پرداخت کنم چون مسافرتم
بهتره که وقتی که د ر دسترسش هستید انجام بدید
سایتش هم تائید میشه برای نماده من مشخصات سایتشو با نماد یکی کردم و دیدم هردواز یه مرکزن
مشکلی هم نداره..
فقط یه سری آزمون داره که یا به صورت آنلاینه یا چیز دیگه دقیقا نمیدونم اما اگ قبول نشی باید برید شخصا حضورا در شرکت توسعه تجاری اونجا آزمون اینا بدی فککنم
100 سال سیاه واسه دوره آموزشی اونجا نمی رم مگر چند در آمد دارم برم شهری که کسی نیست پیشش برم 1 میلیون هم واسه رفت آمد خرج کنم مسخره کردند
-